47

торбалан

преди 3 години

като окъпеш един македонец и изхвърлих сръбската помия какво остава , чист българин ...

46

1

преди 3 години

До до 1,какви аспирации,има Турция,към България,бе ***,петрол ли имаме или газ,на турция,не им трябват,още 7 милиона бедни,те достатъчно си имат.Сред тези,които грабят европейски пари,има ли един ром,или за тебе важи максимата,цитирам,"за кокошка няма прошка,за милиони,няма закони,ромите нямат чекмеджета с евра и кюлчета,.

45

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се отнемат всички паспорти издадени в България на северно македонци.

44

Анонимен

преди 3 години

Никакъв ЕС за двуличните макета,да ги превземат албанците.Което и ще стане.

43

Анонимен

преди 3 години

Толкова години са ги обучавали да мразят България, какво очаквате. Това е основополагащ принцип на създаването на Македония. Никой не ги кара да ни обичат насила, ама не може да пропагандират омраза съвсем официално, по стар комунистически обичай с компромати и изкривяване на истината.

42

Анонимен

преди 3 години

Австрийците сега сигурно се пукат от яд, че не са поизчакали събитията със (Северна) Македония. Ето на, можеха да претендират за австрийски език и да се сърдят, като им кажат, че говорят немски!

41

Анонимен

преди 3 години

До българинТе и татарите избягаха от България като видяха какво става.

40

Анонимен

преди 3 години

До ПолумайтапНяма доказателства че има славяни, това е просто определение :) Иначе българи се водят в Украйна, Крим бесарабските българи от Молдова, макетата са ясни, има българско малцинство в Сърбия и Албания :))) Единствено в Турция и Гърция няма, щото са ги изгонили насила оттам, че да не остане българска следа, след ВСВ :)

39

Анонимен

преди 3 години

До ПитащВМРО са психопати. Нали оправиха България та няма вече и граничари кой да пази границата ама се затичаха да оправят Македония. И все увъртат за НАТО които са направили най-много зло на България. Това Англия, Франция, САЩ и сега и Германия която им стана колония. Англия и Франция са убили повече българи отколкото турците в Батак.

38

Анонимен

преди 3 години

Стелиос Пацос, говорител на гръцкото правителство за за условията, които България поставя за влизане на СМ в ЕС и отношениятя на Балканите - 16.11 2020:НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ПОПРЕЧИ НА ДЪРЖАВА, ЧЛЕНКА НА ЕС ДА ЗАЩИТИ ИНТЕРЕСИТЕ СИ.Ние също се стремим да защитим интересите си.

37

Крайно благодарен

преди 3 години

До Анонимен....Когато не почиташ християнските си освободители от Русия......З знак на почит към тези освободители би го нч..кал на тяхната говорителка, русата, с малките ц..и., и то с най-хриситянски чувства.

36

Питащ

преди 3 години

" Ако искат да се определят като македонски, да определят езика си като македонски, но те се опитват да замаскират това, че са етнически македонци"Това изречение, освен че е неясно, е пълно с противоречия. Как ще "замаскират", че са етнически македонци, като те точно това искат да кажат? Да не би да замаскирват, че са етнически българи?

35

Полумайтап

преди 3 години

До българин..........А защо се обиждаме на ---татари? Нашият народ е сплав от траки, готи, ромеи, прабългари,гърци,македонци, татари,турци и какво ли не още..Това не ни прави по -нисши и непълноценни. Който мисли противното--явно е расист.........Наивничко разсъждавате малце, но на българин как да не отговори човек. Не е въпроса в термина, а в какъв контекст се използва. Та, от всичкото траки, готи и т.н. натъртват на това, което звучи исторически най-диво, най-примитивно и с най-мръсни нокти

34

Веселяка

преди 3 години

Не знам герберите и обединените патриоти защо ни правят на ***? Подписаха с простотията си един *** договор със Северна Македония, а сега се чудят как да оправят батака. Просто си дайте оставката и оставете умните да да поставят макетата където им е мястото.

33

българин

преди 3 години

А защо се обиждаме на ---татари? Нашият народ е сплав от траки, готи, ромеи, прабългари,гърци,македонци, татари,турци и какво ли не още..Това не ни прави по -нисши и непълноценни. Който мисли противното--явно е расист. Трябва да се обиждаме от друго---.че живеем най-малко в ЕС, с най-ниски пенсии/ впрочем македонските пенсии мисля, че даже са по високи/. Но цялата тая шумотевица е в интерес на Русия и на управляващата ни шайка--да забравят хората какъв скотски живот живеем.

32

Анонимен

преди 3 години

До Аз #19Никакви приятели не са ни тия ненормалници. От промит мозък се стои далеч.

31

Анонимен

преди 3 години

Браво на евродепутата, не на езика на омразата, явно макетата трябва да го разберат като ги отрежем, сами си го направиха :)))

30

до 28

преди 3 години

Не става дума ТИ с какво ще си горд или не.Става дума да се каже истината.А истината е, че ордата на Аспарух като е дошла е заварила тус славяни, които вече от 1-2 века са живеели по тези земи.И СА БИЛИ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ОРДАТА НА АСПАРУХ.Така през вековете се получава нова нация - българската.А македонците са част от нея. Колкото и да пищят, че не е така.

29

Анонимен

преди 3 години

Макета в Европейския Съюз трябва само да изпълнявате каквото ви се каже от вашето мнение никой не се интересува

28

Аз не знам много

преди 3 години

Аз не знам много история, но ако Джинхис хан или Джингис Хан е татарин, аз ще съм горд да бъда такъв. Защото той е най-великия воин в света. Всички са се плаши ли от него и са искали да бъдат съюзник с него и не са искали да воюват срещу него. Поне в щъв филмите е така. Хора гените са едно, историята друго, а политиката трето. Ние имаме много общо генетично с всички балканци, но за съжаление политиката и историята ни разделят. Нека поне в ЕС се обедини. И да махнем простотии те.