15

Анонимен

преди 3 години

До14. Написа една велика измама. И накрая една голяма глупост. Албания няма как да е велика , ако некаже НАТО, ЕК, ЕС. Истината е, България е в НАТО в ЕС от 2007г. И ЕВРОПА ще се разширява максимално на Изток, докато и руснаците влезат /2030г./ в ЕС.

14

до ABV

преди 3 години

А не сме ли диви татари Знаеш ли,че в България член на ЕС се изтезават хора защото така му хрумнало на Гешев,Бойко и ген.Василев!?Знаеш ли!?

13

Леле до 13

преди 3 години

Това не е вярно. Само за плазмо-дии като теб няма права, но не зная защо се приравняваш с човеците :) А инак- те немците и на близкия изток и Африка връчиха "Вилкомен", чуден пример даваш, няма що хаха :))))

12

Анонимен

преди 3 години

МАКЕДОНИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИЕТА В ЕС

11

Леле

преди 3 години

Обожавам я, бе хахааааа!!!! Захарчето още преди години ме впечатли, когато само се разходи на токченца до Скопие и на другия ден от Атина до Белград настана "вой и скърцане със зъби" хахаха :))) и много ми хареса как и тя и онова нещо премиера ни, демонстративно и с равен глас четат от едни листчета Българската непоколебима позиция :))) Много ми е сладка тая жена :))) сега Македония (квартал на Кюстендил) им дойде неочаквано и като шамар, че България пази националният си интерес :))) пляс, бе

10

Standoff

преди 3 години

Когато вице премиер е бившо ченге и доказан рублояд, и такъв определя външната политика, очаквайте резултати, които са само в интерес на Русия.А като добавим и традицията русофилите да подчиняват българските интереси на руските, силно се тревожа, че върлите прояви на патрЕотарщина работят за България.Абсурдно е да искаш те да премахнат от учебниците си това което го пише в българските учебници!!! Татари, тюрки, иранци, ханове, орди...Или да скъсат с миналото си, когато ти си заседнал миналото.

9

ABV

преди 3 години

Напишете "македонски весници "и ще прочитете какво пишат за нас българите и за България .Ние сме били : татари, монголи ,*** и фашисти окупатори .В България нямало българи, всички сме били македонци.В прав текст ни псуват и т.н. До 10..20 години няма да я има Северна Македония , ЩЕ ИМА ВЕЛИКА АЛБАНИЯ. Докато продължават така да говорят никакъв ЕС!!

8

Кабардино Балкария

преди 3 години

Германският външен министър Хайко Маас връчи годишната награда за човешки права на фондация Фридрих Еберт на премиера на Република Северна Македония Зоран Заев.Човешките права в Bulgaria са равни на нула!

7

дада

преди 3 години

Катя дръж здраво!

6

Дай Боже!

преди 3 години

Захаршева.и нищо не подписвайте.каквото и да било.който е да ви дава разни гарарции.ке ни извозят .Не може комунистическите лъжи и пропаганди да продължават срещу горката ни Родина България

5

Просветление

преди 3 години

Браво, Захариева, само така трябва да се действа с твърдите македонски чутури. 30 години не увряха, крайно време е да им се наложи силово истината!

4

Балканабат

преди 3 години

Македонците ги е срам от нас щото сме Татарлъ - тюркски народ!

3

ВЕТО

преди 3 години

ВЕТО

2

браво

преди 3 години

Балансирано изказване!

1

Анонимен

преди 3 години

Toчно казано. Щом сме татаромонголи марш да си помислиш пак!