16

Анонимен

преди 3 години

Доста души трябва да станат Защитени свидетели, дори без да знаят че са такива

15

Анонимен

преди 3 години

Това е тъжно, защото всички знаят, че това е една голяма П*ДНЯ.

14

Анонимен

преди 3 години

Този БоБотко, на когото докладваш за измама с европари, ще те защити ли от себе си?Измамата с европари възможна ли е без шапката на ОПГ-"защитниците"?

13

Анонимен

преди 3 години

Български защитен свидетел?! Това е по-рисково от колкото да си незащитен свидетел в Бг.

12

Цецо Асансьора

преди 3 години

И кой ще те защити? Този, който краде европари ли?

11

До 10

преди 3 години

До АнонименТака де явно нищо не си разбрал! Особено като чета последното ти изречение! *** здраве да е, че то в тия времена какво друго ти остава!

10

Анонимен

преди 3 години

Големи лъжи

9

Анонимен

преди 3 години

До7. Точно свинаря няма как да откране от магистрала. На него ще му предложат от Министерства на земеделието и горите , като му турат и чадър. Свинара ще получи трохите от голямата " баница" , голевото парчее вземе от партиините вождове на БСП ДПС , и по малко от ГЕРБ

8

Петьо Еврото

преди 3 години

хахахахаооооххххахахахахахаха

7

.!.

преди 3 години

Значи не си спомням кога съм се смял толкова много!? Това е една комендия на абсурда!!! Първо защото всичките дето крадът евро фондове са тясно ама мнооого тясно обвързани с именно тези дето ще те пазят от крадците! Второ краденето на пари от еврофондове става именно по високите нива на власста! Няма как бай-Колльо свинаря да открадне от парите за строяжа на магистрали! Абе нека го кажа така "хубава" идея ама Българска!

6

Анонимен

преди 3 години

Перфектен начин доброволно да прибереш всички които свидетелстват срещо теб :) И да си ги обработиш както трябва. Хахахаха!

5

Анонимен

преди 3 години

Защитен свидетел в държава, в която няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюцюнер-полюцай. Смятай че ако обясниш на бойко чекмедженцето с какво и от къде е пълни на втората минута си свитнат.

4

Анонимен

преди 3 години

На кого да докладваш ?Ей, държавата, имам информация, че държавата крадне пари, ще може ли държавата да ме предпази ако свидетествам срещу държавата ?Това драги читатели е тежка форма на шизофрения. Нима мислите, че корупциюта с евро пари се прави "на парче" ? Фирмите, спечелилите проектите и държавното одобрение и контрол са част от една система. Като ги докладваш, преследването им ще трябва да се извърши от прокуратурата... с Гешев на чело. Аийде мерси.

3

Анонимен

преди 3 години

До1 . Е по какво опедели , че са фашисти. Фашизъм идва от философа Фахт , еврейн живял 100години преди еврейна К. Маркс /или Мардухай/Учението на Фахт се приема като основа на Мусолини за живота му.

2

Анонимен

преди 3 години

Ако ще докладвам, бих докладвал само на европейската прокуратура, нека да съм техен защитен свидетел. При нашите мутри не бих стъпил.

1

Не мерси

преди 3 години

И ще ви окачат с всевъзможни СРС-та дори в тоалетната ще ви снимат!Просто модерни технологии за фашисти!