20

До 21 ааа

преди 3 години

Ще правиш левия завой, както винаги се е правел при спазване на закона. А ако наистина организацията на движението е така лошо направена, че при зелен светофар да не може да мине нито една кола, независимо дали е ляв завой, десен завой или движение направо, то за съжаление изходът е един единствен - влизаш на зелено, спираш насред кръстовището и чакаш да се мръдне колоната пред теб, което е в нарушение на закона, но няма друг начин.

19

ааа

преди 3 години

Интересно как ще се прави ляв завой на по малките, но доста натоварени кръстовища където в час пик на зелено просто е невъзможно да мине дори 1 кола. Иначе за минаване на червено не трябва да има прошка, така стават много брутални катастрофи с висока скорост.

18

malalstopanin

преди 3 години

Време е за даш камера

17

бай гошо

преди 3 години

цяла софия в зони, но...и нови обществени паркинги, за да се реши проблема

16

Хаха

преди 3 години

Не се наядоха от тия зони. Искат още и още и още... Скоро може да решат да ги направят по 5 лева на час.

15

Анонимен

преди 3 години

Гробаджийте ни откраднаха София. Сини, зелени, оранжеви зони. Вело, тротинетко-пешеходни алеи на улици, направени да се разминат два москвича. Главен архитект - зелен талибан, щото там са грантовете, който явно не се е качвал в автомобил. Сто хиляди празни паркове и градинки, а пък маса пълни със смог улици "за пешеходци", а колите трябва да похарчат 20 кила бензин, за да заобикалят сто метра. Пълно откачане.

14

12

преди 3 години

Според КС следенето на нарушители с камери е незаконно. Първо трябва да ги питат, дали искат да бъдат снимани.

13

Анонимен

преди 3 години

"...за да изчистим столичните улици и булеварди за градския транспорт" - това е ключовото, а който може да го свърже и с всичко случващо се по света и у нас покрай тази, така наречена, пандемия, може и да отгатне какво чака човечеството :)))...*** сме си и тва е, който не вярва, дано да е жив и здрав след около 20 години и пак ще си говорим :)))

12

Анонимен

преди 3 години

До Д-р Исня #11Ще те глобят за бус лента и неправилно паркиране. Обаче за измами и кражби в особено големи размери няма глоба, няма затвор. Само за кокошкарите на дребно ги ловят.

11

аз

преди 3 години

като не си сложиш колана ще ти пратят снимка HD, не се притеснявай. нали трябва да има пари за държавната милиция, че ще им вдигат заплатите на 2 пъти по 15%...

10

Д-р Исня

преди 3 години

Дефакто мога да ограбя банка в центъра на София с личния си автомобуил и да избягам. Никой не може да ме проследи и да ми разчете номера от каммерите!

9

Д-р Исня

преди 3 години

За нищо не стават хората, които администрират и управляват тази държава! Септември ме утря един селски пасат, който от трамвайната лента на Дондуков иска да завие към паметника левски. Аз съм направо към моста Чавдар. Завива и ме удря отзад. Не мога да го последвам, защото вече съм подминал кръстовището. Но най-интересното е, че от КАТ ми казват, че се вижда на камерите катастрофата, но не могат да му видят номмера, защотоо са с ниска резолюция. Не могат и да го проследят от предишен светофар!

8

Уплашените такава ..

преди 3 години

...ще я сътворят пред кръстовищата ,че на ден ще има по хиляда катастрофи пред кръстовищата от набити зверски спирачки от страх ,за един,, опасно,, е едно за друг е съвсем друго във сгъстено градско движение това ще е просто неспирна трагедия ! Да чувъл съм за дистанция ,но има практика която отрича движение на голяма дистанция в делничен ден на претоварена софйиска улица ! Отново недомисляте и прехвърляте вината на шофьорите -- отново всичко е за пари ,НО го представяте по друг начин !

7

не такаааа

преди 3 години

Не може да умишлено да задръстваш ТРИ лентов булевард, правейки го на двулентов със измислена БУС-лента.

6

във съда

преди 3 години

Ще бъде ли предостаяна цялата информация за ситуацията или ще има само моментна снимка ? Което е много спорно !

5

джигитО

преди 3 години

Защо?! И нарисувана на асфалта жълта линия ли е БУС-лента?

4

Какво е минаване на

преди 3 години

червено ? А минаване на жълто разрешно ли е ? А ако си влязал на зелено и излезеш на червено ? А ако си тръгнал да завиваш на зелено на дясно ,но пешеходците вървят докато те хване червеното ? Ако се движиш с 50 до светофара и точно пред теб последва жълт сигнал в средата на кръстовището ли да спреш ? Да знам как е по закон ,но закона е правен за една кола движеща се в идеални условия-- в натоварен трафик това ще е филм от всякъде и тройно по-- големи задръствания -- бас ви хващам !

3

Анонимен

преди 3 години

И какво ми дреме на мене. Аз си живеем на село и нямам кола. Вие мислете дето гласувате за ГЕРБ. Да живее президента Радев.

2

Анонимен

преди 3 години

Ще ми снимат унуй. Вчера един около 16.30, с файтон мина демонстративно на червено на сфетофара на Враня в посока центъра. Една патрулка тръгна след него, оня показа нещо през прозореца и с това приключи всичко. Явно беше някой петмъдест тарикат с карта. Та толкова за снимането. Най-големите нарушения се извършват от мършички на държавна хранилка.

1

Анонимен

преди 3 години

ah, kakvo zabavlenie za deputatite, deto ne iskat da spiat po vreme na lekcii...i zvankat na kambankite :-)))