78

Е?

преди 3 години

Байрактарите падат, падат от небето. Красуха ми кацна, на сърцето... Хахахахаха

77

Слава на Турция!

преди 3 години

До ха такаДойде време да ни освободят от московските ни окупатори и ни върнат султана!

76

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Това да си търчин е проклятие,зла съдба,труднолечима болест,синоним на *** човек и роб.Страховете на роба са много понеже е беззащитен.ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

75

Чебурашка

преди 3 години

Със съюзник като Русия врагове не ти трябват. Арменците го разбраха по трудния начин.

74

Анонимен

преди 3 години

Малко по иначе стоят нещата откакто са описани в статията. Високият взема държави от ниския.

73

детска игра

преди 3 години

До XА-ХА-ХА-ХААААААААААВоюват и после се съюзяват.....а ние сме между шамарите им!

72

дай, Боже!

преди 3 години

До ТюркДа си поделят най-сетна България та да си върнем Румелията и Филибето!

71

До тюрк

преди 3 години

Първо ще си поделят маййка ти, един отзад а другия в устето пък после ако имат сили ще делят другото бухаха

70

Тюрк

преди 3 години

Ердоган и Путин ще си поделят България. За нас ще е Тракия.🐈

69

Рушофилски трол

преди 3 години

Никой не се интересува от блатната и аналорманскатаКлоака.

68

не е точно така

преди 3 години

първо воюват помежду си, а после се сдобряват със луд гей секс. Отпред, отзад, 69. Страшен секиш настава. Бой по дупките, резака и еврейчето, голямо ашладисване настава. И накрая мирясват потни. Целите облети в мъжко семе и екскременти.

67

не е точно така

преди 3 години

първо воюват помежду си, а после се сдобряват със луд гей секс. Отпред, отзад, 69. Страшен секиш настава. Бой по дупките, резака и еврейчето, голямо ашладисване настава. И накрая морясват потни. Целите облети в мъжко семе и екскременти.

66

Анонимен

преди 3 години

Турчин. Малко пиарче?Не се фукай.И любимият ти Ердоган и Путин са за бокл...ука.Скапаха си заради оръжие и войни народите, държат ги гладни отвратително.

65

Анонимен

преди 3 години

Глу-по-с-ти................."нито една от двете страни не разполага с решаващо предимство пред другата"!!! Как пък не...........Откъде накъде сравнявате Русия с Турция!!! Само това, че едната е ядрена държава а другата не, осначава че не може да става никакво сравнение! Пък и турската армия ВЪОБЩЕ не може да се сравнява с руската!

64

Нищо не е забравено

преди 3 години

Изглежда в "Ди Велт" имат много по-ниско мнение за немците, от мнението за българите, приписвано на проф. Иво Христов. Вярно е, че Русия загуби свой военен самолет, но е вярно и това, че това сложи край на политическата кариера на премиера Давид Давутоглу. Нека не забравяме и последвалия опит за преврат срещу Ердоган, поръчан Барак Обама и осуетен благодарение на информация, подадена от руските служби. Ами отказа на Германия да направи нещо срещу опита за убийство на турския държавен глава?

63

Ss

преди 3 години

А *** си мисли, че като са в ЕС и Нато някой ще им помогне. Те БГ управляващите го знаят ама как да го обясниш на това форумните "бабаити".

62

Само питам

преди 3 години

А, за България дали ще се разберат?

61

Флин

преди 3 години

Съвсем логична развръзка на конфликта.Дойче зеле горе долу даде точен анализ,но истината е и че в Москва живеят огромен % азери и Путин нямаше друг изход за огромно съжаление,въпреки договора му с Армения за военна взаимопомощ.

60

Анонимен

преди 3 години

2010 година Путин предлага концепция аналогична на Горбачовата - "общ дом от Лисабон до Владивосток" и получава категоричен отказ от страна на ЕС. Западняците си мислеха, че Русия е на колене и ще я разграбват както в източна Европа и руснаците ще им служат предимно за евтини черноработници както днес българите.

59

Fenasi Kerim

преди 3 години

Жалко за арменците които станаха жертва на политически амбиции на разни "държавници". Армения не заслужаваше такава гавра. Много млади хора измряха като пилци. За какво? За глупости. Беше ясно че няма смисъл от тази война. Путин и Ердоган си гледат кефа, а млади арменци родени през 2001 вече ги няма. Аз не се радвам за смъртта на млади хора без значение от коя страна са.