118

Анонимен

преди 3 години

в същото време Меркелица и останалите меки китки спят дълбок сън, а рашките и османлиите си поделят цели държави!!! ЕС е едно недоносче и бюрократите само ги интересува големите им заплати и бонуси!!!! Събудете се, хора, събудете се преди да е станало твърде късно!!! Защото османлията отдавна е хвърлил око на Родопите!!!

117

(не)случаен минувач

преди 3 години

историята се повтаря, ту като видевил, ту като комедия, ту като трагедия...

116

Случаен минувач

преди 3 години

Това ми напомня съюза между Хитлер и Сталин през 1939 и подялбата на Полша.

115

Ха-ха-ха..

преди 3 години

Путин и Ердоган: Първо воюват помежду си, а после Путин отстъпва цели държави

114

аз

преди 3 години

писачите и драскачките, много ви е къса паметта. Преди 120 години си поделиха и България така, едната част на туркия, на гърция, на сърбия, румъния и тн... После единия създаде югославията да не станем най-силната славянска държава, другия докара *** по шиптърските ширини - албания, косово, македония, босна и тн.

113

Анонимен

преди 3 години

На всяко действие има противодействие. На светът му писна от лицемерната външна политика на САЩ и сервилния Запад и всеки започна да си прави , каквото иска и да си играе неговите игри

112

istina

преди 3 години

***, намериси друга работа !

111

Истината

преди 3 години

Вчера един американец ми пусна едно клипче как извънземно му прави свир.чок. Една руска бомба гръмна до него ама оня не я чу, понеже апаратчето му нямало батерия на вентилатора...

110

Анонимен

преди 3 години

Вчера един арменец от воювалите пусна клип в отговор на зам.министъра на отбраната на Армения, че през време на войната Путин им е доставил оръжие за което "не са и мечтали". Снимано е как нова арменска ПВО пуска последователно 2 ракети. Първата се върна веднага и едвам не уби разчета. Втората на около 50м. зави на 90 градуса и се взриви на около 200м. от тях. Войникът задава въпроса "Кой е купил това оръжие?"

109

Анонимен

преди 3 години

До Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕКак е новата къща копейкин?

108

руско-турски

преди 3 години

До Вунд и ВотсанЗавтра сабалян.Вьй за сефте раз в Москва?

107

Вунд и Вотсан

преди 3 години

Руснаци и турци яко се мешат смесените бракове са много и в двете страни скоро ще са основоположници на нов народ .Всъщност това смесване започва още от 6 век.Примера е сегашните републики Коми,Башкурдистан,Кабардино-България,Татаристан и др. и по малко изразен в Казакстан,Азербейджан и др.,където турския и руския са смесени в един нов език "рустурски".Този език е понятен за външен човек само ако е билингвист, който владее турски и руски.

106

уравнение

преди 3 години

ами значи уравнението е следното: Путин: "Ердо, ти си вземи каквото ти трябва а аз ще покажа, че без Русия, не става в Армения.". И двамата спечелиха от това. Загуби Армения и както винаги запада. Долните руски *** само едно баят. Ама това си знаят и диктаторите и това си баят.

105

юбералес

преди 3 години

До MenБъркаш Ди велт(Светът) с Дойче Веле(немска вълни)

104

Анализатор

преди 3 години

Франция започна войната в Либия и свали Кадафи,САЩ направиха войната в Ирак и свалиха Садам-и май подържаха Ислямска Държава-и накрая все Русия им е виновна логично мислят няма какво да кажа повече

103

Men

преди 3 години

Douche vele трябва да се разтури,че вече става за смях. Жалко,че преди години им вярвах по време на студената война и мислех,че са били обективни. Явно са използвани за пропаганда и като ''оръжие'' срещу неудобните им.

102

Анонимен

преди 3 години

Не Русия и Турция разбиха Сирия и Либия. Западът започна тези войни и разби държавите за да им заграби петрола. Русия и Турция се включиха накрая и резултата е умиротворяване на регионите.

101

Бай иван

преди 3 години

Всеки казва че Турция изпратила сирийски терористи покажете доказателства! Нямате нали само лаете без доказателства всичко е лъжа!!! Азериите армия ли нямат че им трябва терористи от сирия? За дронове да Турция им даде даваш парата и си купуваш нямаш пари нямаш дрон имаш пари имаш дрон! Гледайте видеата самите арменски войници признават как генералите им са избягали от фронта със цивилни коли подчертавам с цивилни коли защото Азериите не нападали цивилните това го казва арменски войник

100

турция=бракма

преди 3 години

тюркестанците скоро ще им отеснее света, ще бягат с подпалени *** на букаи и времето неумолимо наближава.

99

Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 3 години

Ердо си купи С-400 и всичко западно, което лети вече не го плаши. А Путин си затрая, за да покаже, че който се подмазва на САЩ и ЕС, в нужда не получава никаква помощ. Това да е урок за БГ. Когато Рурция навлезе в БГ, нито САЩ, нито ЕС ще си мръднат пръста. А ние с тези брахми самолети и кораби сме за посмешище и Македония ве1е е по-силна от нас!!!