148

Анонимен

преди 3 години

мaнго и лайм

147

Анонимен

преди 3 години

имал е нужда от месо,избрал е да е прясно,предполагам агнето не е било домашен любимец,като кучетата.Значи всичко е ок,в магазина да не продават месо от живи животни,и тях ги колят.Да,не е леко за гледане и затова да не гледа,който се шашка(макар повечето,точно затова зяпат).Впрочем ако касапа е виетнамец и кучето попада сред животните за манджа.Ами ако агнето е било домашен любимец,е тука вече не зная,какъв е казуса,много сложно става,значи за манджа може да се убива,за друго не

146

Анонимен

преди 3 години

До преди 30 години редовно си колеха агнета и овци пред блоковете и на никого не му правеше впечатление. Използваха прътите за тупане на килими за окачване на животните за по-лесно дране. В Европа това трябва да става тайно, а вероятно след няколко години ще бъде криминализирано като деяние.

145

Анонимен

преди 3 години

До фактАми аз в Лондон преди 10 год като бях студент, гледам един черен от Африка (не знаеше английски) в кухнята на общежитието яде некви бели кюфтета, вгледах се в кюфтетата - от тях тече кръв, викам кво е това бе, оня ми вика "спару спару" викам квоо, той "спару". Един друг дойде и вика "абе тоя хвана врабчета от паркинга, ама не знае как да пусне фурната и ги яде сурови". Не е виц, истина е.

144

факт 2

преди 3 години

След известно време гръцките полицаи изгониха африканците и опразниха мазето. Ненапразно Бог е разделил хората с океани, морета, реки, планини, пустини. Ако се спазваха тези граници, нямаше да има и такава пандемия...

143

Анонимен

преди 3 години

До Хахахахахахахаха 142Ромче ли си? Щото аз живея в Германия, и ромите тук така правят. Изказванията и случката ти са характерни за тях. Не те обиждам, питам просто..

142

Хахахах

преди 3 години

Колко е забавно, когато си неграмотен, а се правиш на остроумен - не знаеш кога и какво е Заговезни, но умуваш какво и що. А другарката Бeлчевска дори не подозира, че минало свършено време на заколя е заклал, а не заколил... Е някой те такъв *** си е направил и курбана в Мусагеница. Какво му се чудите?

141

Анонимен

преди 3 години

Завиждат.

140

С

преди 3 години

Не мога да повярвам какъв народ сме... Какво станало голямо нещо... Когато има тормоз и насилие в повечето домове и съседите са свидетели над това си мълчат и се крият като мишки,а сега щото човека си заколил животното сте много смели всички...НЯМА ТАКЪВ НАРОД,недей си Боже на някой да му се случи нещо,хората отсрани ще гледат безучастно и няма да направят нищо,а сега им е зор че колил... Потресена съм!!!

139

E

преди 3 години

Голям праз,да си коли човека.

138

ответен удар

преди 3 години

До коментар 249.анонимен - - как така ""в двора си го заколи,........"" Ами неговият двор може да е на 300км от София , кой да ходи дотам.......

137

дедо ви

преди 3 години

Сега гражданята много обичат да ги дерат като ягнета. Примерну ногу мудерно било сега да се оди в Италианска пицария и ядът пица със чаша някво вино рузе,и хоп 100 лв сметка. Еййй ногу прос народ се навъди по градовете,много балами и всеки иска да го скубят,и колкото повече пари му вземат за едно нящо,по-доволен е гражданина. Брях какви времена ,какви нрави..

136

Коментарите са

преди 3 години

Разбирам защо Тиквата е толкова време на власт и осъзнавам, че още дълго, дълго ще е така.

135

Анонимен

преди 3 години

Ами не е нормално на обществено място да коли и дере агене. Друг да чисти и обере последствията след него. В двора си го заколи, одери и транжирай.

134

Анонимен

преди 3 години

Не е агне, а ягне.

133

дедо ви

преди 3 години

Месото в Кауфланда нали не смятате че идва от Замунда...аланкооолу големи граждани станаха всички са вече от Лос Анджелос

132

Анонимен

преди 3 години

Само преди 20 год.кокошки,зайци и патки се продаваха живи на пазара и хората си ги купуваха за клане в къщи.Баба Яга изяждаше лошите деца,а агент 007 беше бял мъж.Семейството беше от мъж и жена,и им се раждаха деца.Какво ви стана бе хора?

131

Анонимен

преди 3 години

До Qwerty 130Където и да отидИш си оставаш същит ПРОВИНЦИАЛИСТ !!

130

Анонимен

преди 3 години

"Мъж заколи".....................ХА-ХА-ХАОт кое диво село си ***?!?!?!научи правилен български и после се прави на жмурналя.................пасмина провинциална.

129

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Това нищо не е!Аз бях на гости в Германия и нашите се събрали да си направят Коледа и поръчват живо прасе по телефона. Идва фирма за домашни любимци и води прасето на каишка със звънчета и розова шапка. А нашите го чакат с ножовете, тавите и горелката. Един плаща, а другите го хващат и го колят. Голям джумбуш беше, още ме боли коремът от смях, като се сетя!