335

Няма значение

преди 3 години

ама как така от тоя страшен вайръс в света тежко го карат само около 100 000 души? 52 000 000 са умрелите в света от началото на годината, но родените са 124 000 000...та пак сме със 72 000 000 нагоре...

334

Спеца

преди 3 години

"Майстор" Бойко , виж си осталъка , пребери си Щаба и .....мекия .. !За нищо не ставате - българоубийци смотани!

333

ГАЛИНА ПЕТРОВА

преди 3 години

АРЕ СТИГА СТЕ ЛЪГАЛИ! РАБОТЯ В БОЛНИЦА НЕ Е ТАКА КАКТО ПРЕДСТАВЯТ НЕЩАТА !

332

Чук

преди 3 години

Потресен съм, колко неграмотници пишат тук. Един по-долу е написал Омрял. Ужас направо.

331

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 342 Гепитата не посещават в къщи, а в кабинетите преглеждат от вратата, защото ги е страх. Прави са, защото като се разболеят и те няма да има дори за телефонна консултация.

330

Анонимен

преди 3 години

При нас всички ученици са вирусоносители, 1/3 учители са болни от неопределено респираторно заболяване, инфекциозното е пълно, чака се по 2 часа пред аптеките, магазините за празни. Целият град е пламнал. Личните лекари не преглеждат и не пращат за тестиране. Официално има 5 заразени и двама излекувани.

329

Анонимен

преди 3 години

Спазването на мерките е едно, лечението - съвсем друго. Без лекарства и адекватна лекарска намеса, яко ще се мре. Много е важно началното облекчаване на симптомите в домашна обстановка. Това нещо минава и вкъщи, но с много комбинирани медикаменти, в подходяща доза, с активното участие на лекар. В болниците без лекарства е глупаво да се влиза, ако не е крайно необходимо..

328

Анонимен

преди 3 години

Да ни ви е ударил ........................... Ковида

327

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 331Вече се чудя що за амеби и чехълчета населяват тази страна? Мутафчийски каза, че много ще се мре защото не се спазват елементарните мерки и се вярва на стадния имунитет. Който в случая явно не работи. Носене на маска, дистанция и хигиена. Какво още да се направи? В Ю Корея и Виетнам работи. Умните хора знаят, че превенцията е най-добрата мярка. И Швейцария закъсаха за медицински кадри. В Белгия нямат легла. Изнасят болни в Германия. Швеция по население колкото нас 6хил.починали!

326

Непопулярно мнение

преди 3 години

До до 330Бе вие ни се качихте на главите с тези гглупости!___________________________________________________________________________Нямам идея за какво говориш, но параноята те тресе здраво. Кои сме ние? Кои сте вие? Пълни глупости. Нямам представа за какъв се мислиш, но съдейки по агресията ти, май ти си човекът, който трудно разсъждава. Изкара ме небългарин, джен.д.ър, немислещ и какъв ли още не само защото не разсъждавам като теб. Защото казах, че болестта си отива. Мисли, преди да пишеш.

325

Явно е

преди 3 години

Че целта е числата да са големи т. е. Да разболяват хората. Не ги слушайте какво говорят, вижте какво вършат. И по делата им ще познаете целта.

324

Анонимен

преди 3 години

От какво заболяване са починали тези 152 човека?

323

Ей сега да видим

преди 3 години

Ако Борисов мисли за народа, ще затвори училищата и пивниците.Ако мисли за преизбиране, ще му се наложи след максимум 2-3 дни!

322

до 330

преди 3 години

По-културно? Бе вие ни се качихте на главите с тези гглупости! Все едно на малки разглезени деца да обясняваш и накрая им удариш един зад врата.Българин ли си? На български се казва, 'съставям си мнение', а не 'образувам мнение'. Личи си, колко много си пропуснал, затова не си натрапвай непопулярните мисли!Не се опитвай да мислиш, трябват неврони и връзки между тях. Не става за ден, два.

321

Факт

преди 3 години

Както върви болниците ще фалират. Парите за пътеката за Ковид-19 не покриват разходите на болниците, плановите операции са спрямо, болниците са със силно намалени приходи, а разходите са доста повече от приходите.

320

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно е учениците да преминат изцяло на дистанционно обучение, да се затворят детските градини и да се спре общественият транспорт и броя на новозаразените ще спадне почти 10 пъти спрямо сегашния брой от последната една седмица.

319

Анонимен

преди 3 години

Не, бил е наясно, че като се качат парите за клиничната пътека за ковид, това ще е заболяването, от което ще боледуват само хората и, съответно, от това ще ги обявяват като починали.Не останаха много наивниците. Нито платените викачи за паника. Малко останахте от тези видове, но сте много кресливи. Не знам, вероятно добре ви плащат.

318

Непопулярно мнение

преди 3 години

До до 308Тук нищо, как я мислиш? С долната глава, ако имаш и не си третополов. Как може да има такива профани, ужассс_____________________________________________________________Я, малко по-културно говори! Има много фактори, според които си образувам мнението. Просто за разлика от повечето от вас тук съм позитивно настроен и ми писна от плашене на гарги. Можеш да се аргументираш, ако не си съгласен/съгласна, обидите ги запази за някого от твоята прослойка.

317

Анонимен

преди 3 години

Само промити мозъци вярват, че няма коронавирус, неграмотните също. Достатъчно е, човек да знае 1-2 основни езика и да прочете официална информация за вируса и опасностите от него. Просто е, всеки може да го направи вместо да се зомбира от ковид-отите неносещи маски и отричащи опасността от вируса.

316

Анонимен

преди 3 години

И повече починали ще имаме заради ковид-отите неносещи маски и твърдящи, че вирус няма и всичко е измама.