41

Анонимен

преди 3 години

"Скопие ще се отдалечи от нас, прогнозира дипломат"..... И?

40

Анонимен

преди 3 години

До ТояНе е съвсем точно така - Жена ти е отишла при друг, защото е бил богат или и е предложил нещо привлекателно за нея (Македония към Сърбия) и след като отношенията и с този мъж са се изчерпали и решава да си се върне пак при стария мъж - защото там видиш ли има нещо по привлекателно от предишния (членство в ЕС). Сега Македония иска хем да спи в леглото ти хем да си чати с бившия си мъж, по телефона. От нас зависи кого пускаме в леглото, нали така?

39

Реалист

преди 3 години

Тоя Стефан Стоянов изглежда е меркелово ***!С неговия подход бихме се примирили с македонските езикови и исторически лъжливи претенции завинаги.

38

Анонимен

преди 3 години

Проблема с отношението ни към Северна Македония е, че я приемаме като своя страна а не като чужда! А тя е чужда! Не може да си живял 2-3 поколения с лъжи и да искаш да приемат истината, както нас, които сме ги разобличили. Влезнало е в гена им. Макар и не много дълбоко, но е в гените им. 2-3 поколения са това. А и как така да искаш лъжа и истина да живеят съвместно????Прочети още на: https://dnes.bg/eu/2020/11/17/shte-blokirame-li-pytia-na-severna-makedoniia-kym-es.469942

37

Анонимен

преди 3 години

Декеври задължително трябва да подкрепим Албания за членство.

36

Анонимен

преди 3 години

Стоянов да го връщат и да го назначат в Чистота.

35

Словянин

преди 3 години

Не е Северна Македония, а Югозападно Българско.

34

Тоя

преди 3 години

Стоянов говори глупости, не може да тръгнеш да помагаш на някой, който иска да си присвои жена ти и самоличността ти, и да очакваш, че по такъв начин нещата ще се оправят между вас !

33

Анонимен

преди 3 години

ВЕТО ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРОМРАЗЦИ!ВЕТОТО ЗА СЪРБИЯ ЩЕ Е ДВА ПЪТИ ПО-ТЕЖКО.

32

Нафарфорий

преди 3 години

Европа няма нужда от полудиви родоотстъпнически сепаратисти. Така както предадоха България, така утре ще предадат и Европа. Това са изменици, предатели и братоубийци. Най-тежкия грях според Библията е братоубийството. Християнска Европа не прави компромис с подобни деяния. Сбирщина от предатели. Неслучайно самите те са измислили поговорката "Един македонец - юнак, двама македонци - чета, трима македонци - чета с предател"

31

Bay Ganyo

преди 3 години

Ganjo, не пуши ганджа. Вреди ти на и без туй слабата мисловна дейност.

30

Анонимен

преди 3 години

"Не без основание сме мразени от всички свои съседи.Комплексиран народ с мания за величие си оставаме"Прав си. Основанието е че сме най-старата държава в Европа, че сме преди тях във всичко и че половината произлизат от нас. Това са много трудни за преглъщане факти

29

Анонимен

преди 3 години

"Стоянов заяви, че няма резон в твърдението, че България прави услуга на Русия с позицията си спрямо Скопие."Туземните юготроолове да препишат 100 пъти горното изречение, да го наизустят и да го архивират в папка "Изтъркани опорки"

28

Две федно

преди 3 години

Ще блокираме и то хем заслужено, хем с голям кеф.

27

U2

преди 3 години

Не се сърдете на този "дипломат". Човекът просто изпълнява решенията на коминтерна от 1936 год.

26

хм

преди 3 години

Тоя какъв дипломат е не знам,но определено е вдлъбнат!

25

ВЕТО

преди 3 години

Твърдо вето!

24

Алекс2

преди 3 години

Мндааааа май трябва албанците да ги "ориентират" боли ли ги сърби ли ги повече ! Не само ние никой не ги ще в ЕС !

23

Анонимен

преди 3 години

Този луд ли е, платен ли е. Свърши се с добросъседството само от наша страна, тези ни мразят в червата и не правят абсолютно нищо по въпроса. За тях сме татари, турци и т.н. Ние не бързаме за никъде, Албания си знае работата, само да не реват пак да ги снабдяваме с оръжие.

22

Анонимен

преди 3 години

*FYROM