57

Анонимен

преди 3 години

До Направо гении тамВ Белгия си учат децата, в Ирландия изобщо не са били ДО. Защо се навивате, не знам. Хареса ви ДО....

56

До 54

преди 3 години

България не е само София. По конкурсите по 20 човека, работа няма! Се нямало кадри! Кадрите отиват да берат ягоди в Испания или Франция, това е. Остават баби и връзкарки. Тях пък ги било страх...

55

анонимен

преди 3 години

Вие разбрахте ли? Аз- не! По- тъпо нещо не можаха ли да измислят? То не бяха мерки, препоръки, съвети и т.н. Накрая учителят да се оправя както може, особено тези с уязвимите групи. Отново каня министъра да поседи в училище- е такова с уязвими групи.Има един израз "Като пате в кълчища". Много, много подходящ за идиотизмите, които се свеждат всеки ден.

54

Анонимен

преди 3 години

Какви са тия ребуси, бе?! Умопобъркан ли ги е сътворявал? И как се очаква човек са ги разбере и запомни, камо ли - да ги изпълни?..

53

ами това е

преди 3 години

МОНчовци въобще не се трогват за здравето, знанията и ...Само да са послушни и да имат право на тлъст бизнес в средата си.

52

Анонимен

преди 3 години

Нали си имате фейсче?Напишете в търсачката му - пръскат ни.Може и да ви светне.Стана ми ясно например защо децата вътре са без маски, а навън трябва да ги носят...

51

Анонимен

преди 3 години

В "училища с концентрация на деца от уязвими групи" работят и много пенсионирани учители поради нежеланието на млади учители без опит да влизат в уязвима среда.Питайте учителите от тези училища дали изобщо има заместващи учители!Защото аз работя с деца от уязвими групи и ежедневно виждам какво се случва. Напускат пенсионерите.Те изтъкват като причина невъзможност за работа в онлайн среда,но страха от вируса в очите им се вижда.Причината за напускане не е онлайн средата, а риска, който предстои

50

Ученик

преди 3 години

Най-смешното е, че повече от половината коментиращи не сте нито учители, нито ученици, но давате акъл.

49

Анонимен

преди 3 години

Безумиците на тези, които са учили само присъствено!

48

Анонимен

преди 3 години

ПУСКАЙТЕ ВСЯКА СЕДМИЦА ДА Е С ДО,КАТО В ПЪРВАТА С ПРИСЪСТВЕНО В ПОНЕДЕЛНИК'ПРЕЗ ВТОРАТА -ВЪВ ВТОРНИК,ТРЕТА - В СРЯДА И Т.Н.ПОСЛЕ ПАК ТАКА!20% ЩЕ Е ПРИСЪСТВЕНО И НЯМА ДА СЕ ГУБИ ПО НИКОЙ ПРЕДМЕТ!

47

Анонимен

преди 3 години

До 47Обществото смята, че училищата далеч не са по-заразни от ресторанти, кафета, казина и МОЛ-ове.

46

Анонимен

преди 3 години

Калинката в МОН е напълно неадекватна. Ако се докара проява на симптоми на COVID-19 от 15% от учениците, това ще означава, че практически 100% от тях вече са заразени. И разнасят заразата из градски транспорт и в къщи.

45

Анонимен

преди 3 години

Много е разочароващо желанието на родителите, според няколко проучвания от тази седмица, за присъствено обучение на всяка цена. Показва обществена и родителска безотговорност. Дистанционното обучение е ефективно, ако има контрол и помощ от страна на родителя - а мнозинството очевидно счита, че обучението се осъществява изключително извън семейството.

44

ПАК ПРОСТОТИИ , БОЖЕ

преди 3 години

СПИРАЙТЕ ДЕЦАТА ОТ УЧИЛИЩЕ БЪЛГАРИ!ИСТИНАТА Е В ДИСТАНЦИОННОТО ОБУЧЕНИЕ!ЗДРАВИ ДЕЦА ---ЗДРАВИ , КАДЪРНИ И РАБОТНИ РОДИТЕЛИ!САМО ТАКА , ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ ОТ ПАНДЕМИЯТА!БЪЛГАРИЯ -НАД ВСИЧКО !ДЕЦАТА СА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!

43

Анонимен

преди 3 години

В следващите поне две години само дистанционно обучение. Какви графици за заразяване са измъдрили мутрите?

42

Анонимен

преди 3 години

Ако може да намесят и фазите на луната! Така е доста скучно.

41

Анонимен

преди 3 години

Само 3 графика с по 13 варианта и разклонения всеки?!... Малко е. Измъдрете и ни наложете още графици. Защото вашата логика явно сочи, че с графици се преборва въздушно-капкова инфекция. И на пролет пак вас да избере. Стадото.

40

Анонимен

преди 3 години

Майко мила... то като с неадекватните и безсмислени графици за пазаруване... ама по-оплетено.

39

Ами, правилно...

преди 3 години

МОИТЕ ДЕЦА, УЧАТ ДИСТАНЦИОННО!!!НИКАКВИ УЧИЛИЩА, ПОВЕЧЕ....!

38

Анонимен

преди 3 години

Половинчати мерки....без ефект ще са. САМО ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ. това е правилната мярка.