9

Истината

преди 3 години

Въобще не се занимавах с цялата тромава недомислица личен лекар ,РЗИ и изследване за ПСР, то ще умреш докато чакаш по опашки.Бързи антигени тестове на семейството (25лв), всички бяхме положителни, телефона на личния и рецепта по Вайбър.Изкарахме го този ужас10дни, стояхме 14дни у дома,вярно в неплатен отпуск ,но това ми беше последната грижа-с 39температура седи ли се на опашки и да заразя други.Пълен хаос е ,

8

Анонимен

преди 3 години

Цялата страна е пламнала от заразата, вероятно всеки 3 е заразен което до 2 седмици макс.ще доведе до пълно заразяване. Точно това е целта на банкянския бидон, да се заразим масово и да си създаде всеки имунитет, ОБАЧЕ колко ще починат, защото освен рековалесцентна плазма друго високо ефективно лечение няма, а тази плазма е в много малки количества.Нека познаем кой ще има достъп до тази терапия.Някой си играе на руска рулетка със здравето и живота на хората.

7

и После

преди 3 години

Балтов(Пирогов) каза: Много хора късно търсят помощ - защо ли? Пак хората им виновни.

6

Анонимен

преди 3 години

Това е добро,ама можехте да го направите далеч преди да е пламнало всичко живо.

5

Анонимен

преди 3 години

За двата симптома добре. Ама това: "Предложението за неиздаване на направление се отнася и за контактни лица, както и за лица с установено заболяване чрез бърз антигенен тест" с каква цел? Освен ако не сме приели вече, че отдавна сме изпуснали коня в ряката и нема нужда да се карантинират болните щото всички сме болни?

4

Анонимен

преди 3 години

До И ТОВАИ като установят че си болен от ковид да не би да те лекуват.

3

И ТОВА

преди 3 години

ОТ КОГА ??? Като измрат маса хора или............... Нещо дата, нещо !!!!!!!!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 3 години

По телефона ли ще ни пратят направлението?

1

Анонимен

преди 3 години

Яко крадене ще падне, кой със симптоми, кой без, давай на тестовете, наши хорс-лаборанти ще захлебят