45

Истината

преди 3 години

Аз чакам 100 процентова

44

Анонимен

преди 3 години

Почнаха да си мерят процентите вече

43

Анонимен

преди 3 години

Щом е Руска е вредна и Не се признава от СЗО , а щом е Американска е полезна и СЗО Не се изказва .....вижда се всичко е политика и пари !

42

Анонимен

преди 3 години

Нека останалите решаващи 5 % първо да ги тестват във US Посолството , инак казано Бункера във Лозенец .. ..

41

Анонимен

преди 3 години

До До 39 НЯМА НИКАКВА АЛЧНОСТ ЗАЩОТО КОЕТО СЕ ПРАВИ НЕ Е ЗА ПАРИ НСР Е ТОВА НЕЩО ДРУГО РАЗЛИЧНО ОТ ВСИЧКО ПОЗНАТО ЕДНО СЪЗДАВАНЕ НА *** ОТ ЕДНА СТРАНА И ПОЛУБОЖЕСТВА ОТ ДРУГА ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НЯМА РЕАКЦИЯ ДОРИ НА ТАЗИ АНТИЧОВЕШКА ИГРА СЪС ХОРАТА ТЕ СА ИЗПЛАШЕНИ И НЕ РЕАГИРАТ ДОРИ И ПРИ ХОЛОКОСТА Е БИЛО ТАКА НЯМАЛО РЕАКЦИЯ НА ХОРАТА ДОРИ КОГАТО ИЗЧЕЗВАЛИ БЛИЗКИТЕ ИМ И ТОГАВА ПРОМИВАЛИ МОЗЪЦИ НО ТОВА СЕГА Е СВРЪХТЕХНОЛОГИЧНО..ХОРА БДЕТЕ Е КАЗАЛ ЮЛИУС ФУЧЕК МОЖЕ БИ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е СЪВСЕМ КЪСНО.

40

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНовата на руснаците ще е с 96% ефективност ама при ветеринарни проблеми при хората, нали така?

39

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАлчността на филантропите е едно на ръка но за пръв път в световната история на всички времена не става въпрос за пари а за промяна на хората дори не просто за отнемане на права а за тяхната все едно генномоделирана промяна. Да станат нещо средно между роботи и изкуствен интелект, някаква нова раса без права и без защита.МИ ТО ТОВА ВЕЧЕ Е ЗАПОЧНАЛО И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЧЕ ХОРАТА НЕ РЕАГИРАТ ТЕ ВЕЧЕ СЕ ПОДЧИНЯВАТ БЕЗ ДОРИ ВЪПРОСИ ДА ЗАДАВАТ ПАРИТЕ СА ОТЖИВЕЛИЦА НОВ СВЕТОВЕН РЕД ЗА НАПРЕД

38

До 39

преди 3 години

Каква алчност ваксината струва 40-50 долара тая на турците е 16 долара. В САЩ клошар харчи повече от 10 долара на ядене..

37

Анонимен

преди 3 години

Да, два дена след резултатите от изборите всичките си напускаха ваксините. Важното беше да бъде отстранен президентът, който се бореше с алчността на фармацевтичната индустрия.

36

СъвецкиМалоумник

преди 3 години

Аз ще чакам за нашата, съвецка ваксина. Но нещо започнаха да шикалкавят със сроковете. Първо обявиха, че започват масовото ваксиниране през Октомври-Ноември но сега сроковете се изместиха за Януари-Февруари. Добре, Януари-Февруари ама коя година?

35

Анонимен

преди 3 години

Ко ! Но, мерси. Тия направиха вируса а сега ще ми предлагат съмнителна ваксина която може да се окаже по силен вирус и от този

34

Анонимен

преди 3 години

до 31 Ядосан Шоп - От какво си ядосан, бе, шопе, от това, че си шопарче ли?

33

Анонимен

преди 3 години

Стига сте го повтаряли това че вируса щял да мутира, имате се за много умни но не схващате че това също е от програмата за за промиване на мозъци. Както и жестомимичния превод в ефир има за цел да втълпява че това което говорят е така и постепенно хората го повярваха. Мислете и говорете само позитивни неща и ще видите че ще се обърне ситуацията. Ще победим вируса и ще си върнем свободата на пук на ционизма и фашизма.

32

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще се чуе и за китайските ваксини, които се тестват в момента. Докато вие дрънкате, хората работят. Вече има лечение и с медикамент от коктейл от антитела, но един курс на лечение струва 50 хиляди долара и е по джоба на милиардери като Тръмп; Но се работи за поевтиняване на антителата. е се тумбите от злоба, че вече има ваксини, форумни изкуффели професори, кухи леййки

31

Анонимен

преди 3 години

То ваксини,то чудо.Чудя си коя да си бия първо?От първата още не мога да се стопля,минус 70 градуса -истинаха ми чак подметките.Дано тези да са по-топли.

30

Анонимен

преди 3 години

Обаче оня фашист и ционист Габриелейкус казал че само ваксината няма да сложи край на пандемията и мерките трябвало да продължат. Аз нали го казвах и по рано това че мерките ги гласят да са до края на живота ако не на нашия то поне на неговия. Или ние или те иначе няма живот разберете го.

29

Ядосан Шоп

преди 3 години

Тия докато си мерат ваксините я го прекихах и вече ми не требат!

28

Надървен

преди 3 години

Целия се надървям от поредната открита вакцина, която естествено ще се окаже на пазара я 2025 г, я ще требе на минус 170 да се пази, я няма да може да стигне до всички преди 2029 г... Мдааа, почвам да се празня вече

27

Анонимен

преди 3 години

Цирка продължава...а кЪо има ваксини от различни формички лакоми за милиони,и то май това е целта )що има толкова много болни бря тарикати ,гадове

26

И тя ли?

преди 3 години

И тази ваксина ли е в сила за кръгли кокошки във вакуум?