34

Анонимен

преди 3 години

А ластиците на червените прашки до какво водят?!?!

33

Петърчо

преди 3 години

До 31Разликата между индивидуалното и масовото следен е в бройката и нищо друго. И за двете както вече написах има много начини как това да се осъществи без да се стига до какъвто и да е чип. Ако това не можеш да го проумееш тогава няма смисъл да си говорим. Събирането на информация за всеки потребител в интернет и комбинацията от софтуер за разпознаване на лице с изкуствен интелект както и всички други методи са далеч по-ефикасни и вече съществуващи начини на проследяване било масово или не

32

До 32

преди 3 години

Аз пък искам да съм чипиран.Който не иска да хваща гората ! Точка !

31

Анонимен

преди 3 години

Значи открили ЕДИН човек, който не носел подходяща маска и веднага гръмко заглавие, че маските водели до алергии за радост на *** отказващи да носят маски.

30

Анонимен

преди 3 години

До До 29кое е лошото ? струва ми се че дори не трябва да отговарям кое е лошото, но ще орговоря.говорим за насилствено превръщане на хора в киборги и закачане към мрежа, от която няма измъкване. не може да се прави такава операция, без разрешението на човека. това е престъпление по всички международни и национални закони, както и да го погледнеш. който иска да се закача и да става робокоп, 99,999% няма да се навият, затова е се прави насила и зад кулисите!

29

Анонимен

преди 3 години

До Петърчоабе кой ти говори че те искат да следят точно теб?тук говорим за масово следене, правиш ли разликата ?

28

До 29

преди 3 години

И така да е,кое е лошото в случая ????

27

Анонимен

преди 3 години

До Петърчоне е само чип, ами цял нано компютър с вградена технология да произвежда криптовалута. бил гейтс има патент номер 060606 в сащ, с който може да ви вкарат десетки хиляди нано чипове с ваксина, които ще слледят кръвното, психологическото и хормоналното ви състояние, кога дишате бързо, бавно и тн.. много повече от *** чип е. чети и за патента v2k. всичко това се свързва с 5g и сте ходещ компютър, който е 24/7 свързан с интернет. образовайте се да няма после, ама аз не знаех.

26

Анонимен

преди 3 години

Стига глупости !!

25

Петърчо

преди 3 години

А, да забравих да добавя че всяко едно устройство което се води "смарт" като лаптопи, часовници, фитнес гривни, телевизори и пр. може много лесно да се използва за следене и събиране на информация. И както вече казах никой не се интересува от вашия и в това число и моя живот. Хората които службите трябва да следят или знаят как да не бъдат проследени или рано или късно биват открити и заловени за нещата които правят. Никой няма да си харчи парите за да чипира *** като нас.

24

ДДРОнег

преди 3 години

Айде стига с глупостите, алергии ...Аз имам алергия от глупави статии, глупави жор-наля и бандитско управление !!!

23

Анонимен

преди 3 години

ай стига с тия простотии

22

Петърчо

преди 3 години

И за край. Чип който според вас не може да се види с голо око може лесно да се сложи в Лична Карта, паспорт и шофьорска книжка. Това са трите неща без които не смеете да напускате дома, да карате кола или да напускате страната. Никой няма да вземе вас да ви следи в тоалетната но със сигурност ви събират информацията от това какво правите на интернет. Доставчиците по закон трябва да пазят тази информация до една година. Но така е с хора които образованието си получават само от фейсбук.

21

Анонимен

преди 3 години

Чипирани са им главите кухи !Ей,това е истината !!!

20

Петърчо

преди 3 години

Телефона който мъкнете навсякъде има GPS, ползва мрежата на оператора за разговори и мобилен интернет, може да се свърже към интернет чрез wi-fi, има камера и микрофон, MAC адрес и IMEI. И единствения начин да не дава сигнал до мрежата на оператора и рутерите наоколо е да му се извади батерията. За софтуера за разпознаване на лица в комбинация с изкуствен интелект искате ли да си говорим че бая дълга тема е? И вие които сте никой и нищо си мислите че някой ще ви чипира за да ви следи? Смешки.

19

Петърчо

преди 3 години

До 16Ако въздушната възглавница на колата ти върши това за което е предназначена защо тогава има колан? Ако колана върши работа тогава защо ти трябва въздушна възглавница? Ако и двете вършат работа за какво са ти спирачки? Той акъл няма а тръгнал да се тревожи за чипове. Смешки

18

Анонимен

преди 3 години

Аз използвам меко шалче, което става и на маска. От вируси може да не пази, но пази от студ, а и от глоби. Устройва ме идеално.

17

доктор

преди 3 години

До Зоро МаскатаТОВА Е И ИСТИНАТА ВЕЧЕ ВОЙНАТА ОТПАДА КАТО СРЕДСТВО ЗА НАТРУПВАНЕ НА ПАРИ И МУЛТИМИЛИАРДЕРИТЕ СЕ ДОКОПАХА ДО СЗО И Я ПРИНУДИХА ДА ВЪВЕДЕ КОВИДЕПИДЕМИЯТА ОТ КОЯТО ТЕ СЕГА ТРУПАТ КАПИТАЛ ЗА--ЧИПИРАНЕТО ----КРАЯ НА ЧОВЕКА КАТО --ЛИЧНОСТ ПРОСТО НОМЕР 123456789

16

До 16

преди 3 години

Айде пак всксина-чип !Алоуууу.....точно пък от теб едва ли някой се интересува,че да те чипира.Още повече по самият ти коментар тук може да се разбере също толкова ,колкото от чип.Пич,отдавна си чипириан с телефона,лаптопа,гугъл,е-майлите,gps, и т.н. !Разберете го и стига с тея конспирации !И да ми отговориш на въпроса кои са ТЕ !?След като сте убедени в тезата си ,еми дайте малко конкретика.Повтаряте само " ТЕ"Е КОИ СА ТЕЗИ """"ТЕ""""" бе ????

15

Анонимен

преди 3 години

До маскиранитеКовидИдиоти: Ако, маските са ефективни, защо ви карат да спазвате 1,5 - 2 м "социално-дистанциране"? Ако, маските и "социалното дистанциране" вършат работа, защо повсеместно налагат в Европа домашен-арест/ карантина, и то на здрави хора!? Ако, не може да се сетите, значи сте стадоОвце, и си заслужавате ваксината-убиец и чипизацията!