60

епидемиолог

преди 3 години

Четейки от статията и това накрая -'" и хората все още ще трябва да бъдат обгрижвани.", разбирам че всъщност етиопеца и СЗО искат да бъдат обгрижвани.Е, сега Президент-ерект Бай Дън ще им осъществи мечтите

59

Анонимен

преди 3 години

Американската лаборатория Moderna, чийто собственик е арменоамериканският Нубар Афеян, току-що обяви успеха на 94,5% от своята ваксина срещу Covid-19. В момента над 30 000 души се тестват с голям успех, тестове, които са във фаза три преди масовото производство и комерсиализацията на ваксината. Moderna с 94,5% успех на своята ваксина срещу коронавируса се справя по-добре от лабораторията Pfizer, която преди дни обяви успех от над 90%, а руската ваксина - 92%

58

Обективно

преди 3 години

Етиопецът НЕ ДАВА ЛИЧНОТО СИ МНЕНИЕ, А ИЗКАЗВА ТОВА НА НАЙ- ГОЛЕМИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ В ТАЗИ ОБЛАСТ. ТОЙ Е ЧИСТО И ПРОСТО ГОВОРИТЕЛ. НИЩО ПОВЕЧЕ. И да го плюете - няма никакъв смисъл. Още повече, че казва и това е ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА.

57

Майна

преди 3 години

Нали виждате, че Борис Джонсън вече е преболедувал, има все още много антитела, но въпреки това е изолиран за 2 седмици??!!! Явно има смисъл да се прави това! Първо - антителата не дават 100% сигурност. Второ - той може да боледува леко и да предава вирусът нататък. ТОВА Е НАЙ- ЛОГИЧНОТО НЕЩО НА СВЕТА.

56

KOKO

преди 3 години

NE GO SLUSHAITE TOJA-TOI DAZE NJAMA MEDIZINSKO OBRAZOVANIE. NE UM OTARVAT VAKSINITE NA ,,GLOBALISTITE,,

55

О хо хо

преди 3 години

АМИ МНОГО ЯСНО, ЧЕ ВАКСИНАТА НЕ Е ПАНАЦЕЯ. ТЯ НЕ ПРЕДПОЗВА ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ, А САМО ЩЕ БЪДЕ ПО- ЛЕКО ПРОТИЧАНЕТО НА БОЛЕСТТА В НАЙ- ДОБРИЯТ СЛЕЧАЙ!!! ТОВА ОЗНАЧАВА , ЧЕ ПАК ЩЕ ИМА ЗАРАЗЕНИ КОНТАКТНИ.

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Къде пиша за конспирации,умнико?! Просто правя констатация. Какво скачате като ощипани моми когато някой сподели някакво свое лично мнение?!

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Като гледам ти явно си от групата на ш'изофрениците. Само конспирации има в празните ви кратуни.

52

обикновен

преди 3 години

Ми да го бяхте казали в началото още, да спестим едни милиарди и милиони празни надежди! За кво се хбят докторите и компаниите по откриването на нещо от което "няма да има смисъл" според напътсващите ни и най-най- доктори от СЗО!

51

Анонимен

преди 3 години

"Ще има хиляди мъртви, както каза Мутафчийски."Дано да си сред тях, щом така е казал

50

Анонимен

преди 3 години

Определено вируса е опасен преди всичко за хората на възраст и такива със слаба имунна защита.Вероятно и затова е създаден. В България, обаче това не се взима под внимание. Мерките са пародия.Ще има хиляди мъртви, както каза Мутафчийски.

49

Сата НАТО

преди 3 години

Като погледнете стенописите в Рилския манастир, физиономиите на гяволите все едно са взимани по модел от Тедрос. Явно хората едно време са имали усет за нещата. Аз по-гнусен човешки фенотип от тая гни да, не съм виждал.

48

АНКЕТА

преди 3 години

Вие считате ли че лицето на снимката е:(+) Негодник, *** и ционистки слуга(-) Подлец искащ да забогатее за сметка на здравето на хората

47

Гого

преди 3 години

Ти начело не знаеш нищо друго освен да мрънкаш тест, тест , тест и маски Знаем че искате да избиете всички старци за да могат пенсионите фондове да си отдъхнат

46

Сата НАТО

преди 3 години

Доживяхме бели образовани хора да взимаме акъл от един черен етиопски шейтан без медицинско образование.

45

Анонимен

преди 3 години

До Е тогава На нас не ни трябват но и ние не трябваме на тях и затова първо тестват после слагат резултата в големия компютър после проследяват и накрая човек сам ще си умре или от вирус или от това което вижда че става, хората които се тестваха вече се примириха със ситуацията ми той в прав текст ви казва бе тестването продължава както и проследяването, независимо от евентуалната ваксина, тестването е важното. Ваксинатае е неизбежна но тя просто е част от това което се случва.

44

Анонимен

преди 3 години

Една шепа психопати правят на луди 7 млрда души. Това е брутално.

43

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали ви направи впечатление че наскоро той се беше самоизолирал но отказа да си направи тест понеже нямал признаци, което е потвърждение на моето схващане че всичко което става е свързано с тестването и проследяването. Ваксините са само част от играта, но той казва тестването на хора продължава както и проследяването. Това е номера който разбрал, разбрал. Защо например определят коя страна от кой производител да купува теста( Какво говори това не е конспирация но е тема за размисъл.

42

Анонимен

преди 3 години

Да, 46, тоя на снимката показва кaкъв ще им го вкаpат, след като зомбитата се събудят и им потърсят сметка.

41

Анонимен

преди 3 години

Няма неплатил за злините си!Ако не тук, другаде.Както се казва: Бог да се смили над душите им...