17

анонимен

преди 16 години

Абе тия хора лудили са? Че няма места ,системата блокира, че трябва и да ходим в всички градини за да потварждаваме кандидатсванията с ЕГН и парола на регистрация.Ами ако е кандидатствало дето ми в 10 градини? Аз трябва да ходя от градина в градина така ли? Това да не е провинцията да е малък град? И сам самотна майка и от това нагоре детето ми е болно. Това кво значи че кандидатстването е невалидно ли? Въобще защо го направиха това по добре да бяхме да се редим след като сега трябва да потвърждаваме на место. Моля няко да ми даде някакъв отговор кво правим?

16

Анонимен

преди 16 години

някой, задава ли си въпроса от тези оправници, как се гледа дете без пари, като родетеля го освобождават от работа, не че не се справя със задълженията си, а затова че е с малко дете, което боледува и какво правим.няма ме баби да ни помагат, ибез пари отива ме пред министерството.Мисля, скоро и това да направя, но ще трябва и други, да го направят.Някой, трябва да помисли и за самотните майки.

15

Ние всички сме много

преди 16 години

Сайтът блокира...Отидох на място да подам молба... Директорката ми обясни ,че ще има места в детската градина когато дъщеря ми стане ученичка...

14

преди 16 години

Хакери атакуват Да, сигурно само няколко вметки:сайта, беше отключен поне от 8.55ч., а не в 9.00ч. (както беше широко обещавано). Знам, защото в 8.55ч. започнах да рефрешвам - и стана от първия път самодето не съм опитвал само аз. Веднага след въвеждане на регистрацията сайта просто блокира. Започнах да пробвам неспирно обадих се на мои приятели, които са сис админи да проверят къде е проблема - те ми казаха - просто техния сървър е здал багажи и едвам мърда в 10.45ч. !!! успях да направя първия избор на детска градина кела файда бях с пореден номер 100 и кусур - при налични места в детската градина - 25 МНОГО БЛАГОДАРЯ много ще се пробвам с друго дете, ако си направим второ изобщо тук (в бг) ми се доказва с всичко ми се доказва, че ние - обикновенните хора сме беззсилни пред безсилието на държавата ни. Не безсилни - с нас се подиграват защото, ако имаха и капка разум, някой щеше да се сети, че 5000 или 10000 запитвания на минута са смешна цифра защо не погледнат колко деца има във възрастта за прием в детска градина някой да се беше сетил, че в първата не минута, а секунда - ще имат не 1000 или 5000 запитвания, а 100 000 запитвания но не - няма мозък за това поне като са взели парите за тази страхотна система да си бяха размърдали подкупните мозъчета бих искал сочно да Ви напсувам, ама няма да ми пуснете съобщението сигурно на какво да разчитам сега - на второ си неродено дете?! И още нещо - не Интернета ми е виновен досттъчно бърз ми е мога да сваля 5 гб за 3 минути вие сте виновни - вие от държавната администрация, Вие, които пак няма бъдете наказани за това, защото знам каква е системата как искам да не сте монополсти *** как ми се иска да се пържите в ада тук няма кой да ви накаже, но как се надявам да стоите в казаните на пъкала безкрайно гади ми се, повръща ми се, не ми се живее тук, гнусни типове едно нещо не можете да свършите като хората извинявайте се сега с хакери после знам, че и извън-земни ще са виновни - не и вие не няма начин НО до тук беше с вродената ми отговорност правилата ви, които и без това не спазвате до тук гнусни типове - от сега нататък имате още един във вашите редици на безкруполните, най-долни и най-отвратителни съзнания не че щ ви бръкна някъде не просто още един коректен човек по-малко ето така света отива по дяволите НЕЩАСТНИЦИ. как можете да правите толкова хора тъжни и нещастни как можете знам.. не Ви е срам не Ви е срам не колко хора докарвате до безсилен яд яд към ГНУСНАТА ви система отивам да повърна тази ***, която усещам как лъха от вас долни твари

13

преди 16 години

Тръгва сайтът за детските градини....trugna ta se ne vide

12

Станка Кръстева

преди 16 години

по-голяма глупост неможеше да се измисли! Някой трябваше да си вземе парите в това се сътои цялата истина.

11

Гостенка

преди 16 години

Българската простотия доказа за пореден път, че един елементарен сайт остана заспал и сега съм сигурен също така, че виновни няма да има.Жалко че скапаната България продължава да се гаври с майките и децата. Скъпи родители създавайте деца , но не в България!

10

преди 16 години

i izvinenie ili bez izvinenie, kakto pojelaete, no da im *** v ystata, e edinstvenoto koeto mi idva na ym za tezi profani, za tezi bulgaro-ybiici, tova e vuv vsqko edno otno6enie, trugne li 4ovek po institycii....spykana my e rabotata

9

Михаил Табаков

преди 16 години

Познайте дали сайтът заработи в 9:00 на 04.02.2008!!!Не, разбира се. "Заработи" в 9:08, но посмъртно човек не може да се регистрира, да не говорим да вкара данните за детето си ....ПОРНОГРАФИЯ, дами и господа, пълно недомислие ... И тия хора как си мислеха, че техниката им ще заработи от първия път не ми е ясно. Поне да бяха пуснали симулации, толкова време имаха да си осигурят и техника, и високоскоростна връзка с интернета ....Да са ни живи и здрави децата и да не ни се налага да разчитаме на тази скапана държава.

8

LordoftheDark

преди 16 години

Както се очакваше обаче сайта за детските градини претърпя срив!!! Веднага си спомням за онзи очилат *** по телевизията който не спираше да ни убеждава, че сайтатът бил надежден, че щял да издържи голямото натоварване. ХАХХАХАХАХ Добре бе тоя човек как си представя че такъв сайт може да издържи натоварване от сорта на 320000 човека без изобщо да са го тествали. Поредната безотговрна постъпка от страна на общината. Нямам думи просто. Вече си представям какво се случва в момента пред детските градини където хора чакат от 3 часа през нощта. Там нищо чудно нервите да надделеят и да се получи абсурда родители да се бият помежду си за правото детето им да ходи на детска градина! Незнам за вас ама аз имам чувството че живея в Етиопия или в някоя бананова република, а не в столицата на държава членка на европейския съюз. ДОри спрях да се ядосвам вече... просто ми е смешно! :)

7

videnova

преди 16 години

поредната недомислица на някои "УМНИЦИ" ЗА ИНАЧЕ КАЗАНО "БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ НЯМАМ ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ; ЗАЩО ДА БЪДЕ ЛЕСНО КАТО МОЖЕ ВСИЧКО ДА БЪДЕ ТРУДНО.

6

преди 16 години

И в Свобода завзеха за общината една градина. Явно на тази страна деца не и трябват и гледат да откажат хората. Всички млади ако искат да имат семейство и спокойствие трябва да отидат в чужбина, тук живот няма. Майки които сами отглеждат децата си как да се справят, като държавата никаква я няма. Някой задава ли си въпроса колко безотговорни мъже са изоставили децата и майките се мъчат и после растяли ***. Ясно е защо. От недоимък и лишения няма какво да излезе.

5

една

преди 16 години

И в Люлин една детска градина се ползва от Общината за административни цели.Някога там отраснаха моите деца,а сега за внуците няма място.Та кои родители имаха предимство?Тези с по 3 и повече деца ли?А кои са те?

4

преди 16 години

А какво ще каже Столична община за съществуващи детски градини, които не се използват по предназначение? В Младост-3 има детска градина, едното крило на която се използва от някаква администрация на самата община доколкото знам. Не стига, че няма места за децата, не се строят други детски градини, а и съществуващите не могат да използват целия си капацитет.Предполагам и в другите райони е същата картинка. Настана момент, в който едва ли не държавата наказва тези, които са дръзнали да имат деца, а родителите се чувстват като престъпници, че са дръзнали да имат потомство.

3

преди 16 години

Вече ме подмина този проблем, но няма ли кой да осъди общината и/или държавата? Ако не могат да осигурят заведение - да дадат парите които биха плащали на детската градина, на родителите. Колкото и малко да са.

2

ai-ai

преди 16 години

Напълно сум сугласна с номер 1.На никой не му пука за децата в тая държава - доказаха го и с размотавнвто по време на учителската стачка и с какво ли още не...Иначе за какви ли нв изгъзици пари се намират.

1

преди 16 години

При положение, че градините които те вълнуват ти дават нулеви места какво да правиш? Може би от Обеля трябва да се запишеш в Младост защото има някоя и друга бройка. На тия хора не им ли стана ясно, че при това нашествие на провинциалисти в София, ще стане този ужас с детските градини. Тук не прииждат дядовци и баби, а млади хора които създават семейства. Някой да беше построил нови градини. Общината и кмета вместо да дават на Стоичков и други терен за безпари, да бяха помислили. На никой не му пука за хората и бъдещите граждани на страната.