9

Майкаиндия

преди 3 години

От индийски сватби и махалите започва разпространение на новия вирус в България... Всички забравиха този факт..

8

Анонимен

преди 3 години

Редовен номер .как може да продавате децата ви?

7

@6

преди 3 години

В Гърция има много сериозни закони за сурогатното майчинство. Така че много се съмнявам властите да не следят децата. Да не говорим, че е много по-лесно да убиеш порастнал човек за органи, отколкото да чакаш да порастнат от бебе. Това са години гледане.Както и за проституция - поне десет години трябва да го храниш това дете и да го криеш от властите. Така че и двете са безмислени. В същото време от продажба на деца или сурогатно майчинство се изкарват десетки хиляди евро за посредника.

6

До 5

преди 3 години

А да ти е идвало на акъла, че продадените деца може да бъдат използвани за органи или пък за проституция?

5

Анонимен

преди 3 години

И защо да не ги продават? Като в България удобно е забранено сургатното майчинство, именно, за да може тия бебета да се изнасят към Гърция на безбожни цени. Защо една жена с 15 деца да няма право да износи бебето на семейство, което ще обожава, ще се грижи за него и ще го направи човек. След като тя така или иначе ще роди 16то дете, което ще бъде оставено да рови по кофите. Що за извратено чувство за справедливост и добро е това? И да, има такива случаи, с по 16 деца, майката не им знае имената

4

Гого

преди 3 години

Изнасяме цветът на нацията - цикламени.

3

Анонимен

преди 3 години

Ама недейте трака.Това е дискриминация.Децата са си техни и където си искат там ще ги трансферират.Нашата социална система вече се задъхва от тях.Една такава от Кюстендил на 38 години родила 15-то си дете.Стига вече толерастия.

2

Анонимен

преди 3 години

Ако може да ги изнасят с цялата си рода ще е най добре

1

Анонимен

преди 3 години

E какво лошо има? Хем хората се занмогват и си помагат на семействата, хем някой си намира детенце, хем самото дете ще е в по-добра среда :)