9

???

преди 3 години

Да бе,само дето дъщеря ни се скъса от рев ,че тя ни е заразила с Ковид и тя е "виновна". Цялото семейство се разболяхме и нещата тръгнаха от училището на детето, защото никой няма смелост да направи онлайн обучение.3сед.изкарахме АД и не ми обяснявайте колко всичко е ок и как децата се справят.А учители, родители, възрастните?!

8

Анонимен

преди 3 години

При учениците няма стрес. На тях за нищо не им пука.

7

х

преди 3 години

девойките вляво на снимката ще ги излекувам от стреса с най-доброто лекарство

6

Анонимен

преди 3 години

С повечко дрога стресът се държи под контрол.

5

Анонимен

преди 3 години

До qВиждал съм какво става с млади хора, като прекарат известно време в изолация. Не е нищо добро. По-добре да има някакъв риск, да се събират в малки и граничени групи, да се тестват редвон, отколкото да ги заключат.Ако това стане, след 20 години, ще имам нация от тотални социопати, а тогава всичко ще е загубено ...

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Не си мисли, че всички са по пейките. Едно време пак имаше хора по пейките. Не всички бяхме така, обаче. Ако беше така, сега нямаше да има, кой да крепи държавата.

3

Анонимен

преди 3 години

Пълно е сгрупи "ученици" по пейките навсякъде!Вместа да учат се занимават с всякакви безобразия!Напълно неадекватни мерки от Вълчев, и Бойко Тиквата!

2

q

преди 3 години

Как няма да се справят по ефективно при положение, че извън електроното обучение те са постоянно заедно по градинки, паркове и апартаменти.Това с дистанционното обучение е пълна безмислица без забрана учениците да се събират на групи

1

Анонимен

преди 3 години

Какво ли не опитват гьобелските медии на тиквата.Март месец ще ги изгоним всички!