43

авантаж на 2 гуми

преди 3 години

затова ли в джобс.бг прегледите на обявите за едно работно място са над 1000 за една работна обявена позиция сигурно защото безработицата е само 4 процента-глупости на търкалета,този филм вече сме го гледали или пък не ??

42

Анонимен

преди 3 години

България ще се превърне в зона за фростифутки, наркотици, мутри.Скоро изчезват 90% от ИТ и строителна фирмите във България.Туризм- унищожен. Производство-няма. Брюксел дава пари, но те са за техните фирми - ПЕЕ**ВСКИ, ТИ***КВА, ГЕШ**ЕВ.Моловете - ще фалират, като останали , които дават офиси под наем в Софето. И накрая ще останат 500М мършави хора, случайно оцелели през тези 19 год. на криза и болести. И тъкмо ще се зарадват САТАНИСТИТЕ и АНТИХРИСТ ще се разкрие, за да даде началото наКРАЯ

41

Гошето

преди 3 години

4% безработица се постига само когато икономиката цъфти. Нашите бюрократи лъжат та се късат. Посмалете малко, може и да ви повярваме.

40

Анонимен

преди 3 години

Държавна статистика се води само за онези безработни, които са регистрирани като такива в регистрите на Агенция по заетостта. За да получаваш обезщетение, трябва да си работил на трудов договор известно време, а ако нямаш право на обезщетение няма особен смисъл да се регистрираш като безработен. Така че безработните са вероятно 3, 4 пъти по-голям процент от обявения.

39

Марков

преди 3 години

Шефовете са Делян Пеевски и Доган но и двамата са неуки гайди и уверено ни влачат към пропаст. България е по руски модел което означава 100 годишна стагнация и мизерия.

38

Пешо

преди 3 години

Тези статистики са фалшиви. Няма много безработни защото много хора умреха или мигрираха. Но от 1990 г. насам работните места в БГ само намаляват и нашите политици си мислят че това е нормално и си гласуват високи заплати. Пир по време на чума.

37

Анонимен

преди 3 години

А гурбетчиите напуснали страната поради липса на поминък,влизат ли в тези 4 процента? Защото ако не влизат,тези 4 процента стават автоматично 34 процента.

36

Анонимен

преди 3 години

Тук всички са над 120 годишни не докосвали жена

35

До 28

преди 3 години

Кажи броя на клиентите си и заплатата

34

белгиец

преди 3 години

по принцип жените лесно си намират работа защото са жени. мъжете са прецакани както винаги но това няма значение пък и не е важно. Поздрави от Науру

33

пияница мистик

преди 3 години

КОйто работи, за да се издържа или храни да му мисли. Аз този проблем си го реших още 2016 година и сега ще си карам с парите, дето съм си ги спечелил за половин година. Друг може би щеше да ги вложи в някакъв бизнес, но от личен опит знам, че всеки бизнес те кара да се трудиш много повече, отколкото ако работиш за някой друг. Имам си 3 апартамента, 2 давам под наем, и много още пари в криптовалута и касетка в банката :))) Ай, наздраве. Утре и любовницата идва да си направим малко гуш

32

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, африканци! Работа ви направи свободни, като мамуни?

31

Едно време...

преди 3 години

А при Бай Тошо всички бяхме депутати и взимахме от 5 бона нагоре..

30

Анонимен

преди 3 години

Великият български мъж се преквалифицира в интернет философ последните години. Нормално е да е невъзможен за наемане.

29

велкоме ту хел

преди 3 години

на 36 г съм и за 2,5 г търсене на работа с магистър и 2 чужди езика един перфектен и другия средно ниво, за това време ме наеха на 2 места и на 2те по около 2 месеца работих и на двете места причината да си замина беше че 1 месец и половина не ми платиха поне един аванс, нито инспекция по труда никой изобщо не се занимава, а сега от 1 г вече не мога да си намеря работа , ако си над 35г за тази територия си мъртъв явно не остава друго освен да отивам да робувам на запад, може би ще е за добро

28

Самотна майка

преди 3 години

Аз нямам никаква сериозна и доходна работа, откакто прекратих преди 3 г.работа 8 год. като компаньонка в Германия и Варна-с два чужди езика, само това беше добре заплатено. Прекратих, защото не искам проблеми със здравето. Много хора могат да ме осъдят, но как се плаща 500-600 лв. квартира с 1200 лв. заплата в най-добрия случай? Аз имам 2 висши образования, но във Варна освен кол-център, където може да се издържи няколко год,. няма какво друго да се работи.Сега заминавам болногледачка в Германия

27

Анонимен

преди 3 години

В бюрата по труда е доста ниска безработица. защото безработните не им вярват.

26

БПФ

преди 3 години

Чудно как безработните са няма и 5%, "обезкуражените" - малко повече (общо към 10%), а работещите - под 70% ??? Само на мене ли ми се губят 20% тая стъкмистика?А-а-а-а, сетих се - това са професионалните бедни и самотни майки на N-брой чаавета по кaтyните?

25

До24

преди 3 години

Жа одиме ама не всички,ти най вероятно пак ще копаш нечии компири,ама тъдява!

24

Анонимен

преди 3 години

Па нали щехме да одиме на запат такова да работиме за "достойни" заплати, а алчните работодатели да ни се молят да останем и да ни предлагат големи заплати, па кво стана, кой подреди така нещата сега? Путин? Америкнаците?