412

я пък тия

преди 3 години

Че великиот Александър Македонски на какъв език е говорил?

411

Атанас Василев

преди 3 години

Какви "стотици" години!? Научно е доказано (справка: МАНИ), че Адам и Евa са кореспондирали помежду си на македонски.

410

да ама не

преди 3 години

Македония да влезе вЕС с това правителство и език на образата е все едно България да влезе в Ес под ръководството на Тодор живков.

409

Всичко това е

преди 3 години

Резултат от сръбската пропаганда ! Да припомням ли, че огром ният СССР се разпадна без кръв, а Сърбия направи 4- 5 войни ?!

408

мдаа

преди 3 години

пОЛИТИКАТА НА СЕГАШНОТО МАКЕДОНСКО РЪКОВОДСТВО Е ПОЛИТИКА В УСЛУГА НА СЪРБИТЕИ .зА ДА ОПРАВДАЯТ ОКУПАЦИЯТА НА МАКЕДОНИЯ ПРЕЗ 1912 ТЕ ТВЪРДЯХА ЧЕ ТАМ НЯМЯЛО БЪЛГАРИ А САМО ЮЖНИ СЪРБИ .ЛЕД ТОВА ЛАНСИРАХА ИДЕЯТА ЗА МАКЕДОНСКА НАЦИЯ ,КОЯТО Е РУСКА И ЦЕЛИ ДА РАЗКЪСА БАЛГАРИЯ НА МИЗИЯ , ТРАКИЯ И МАКЕДОНИЯ КАТО ИЗМИСЛИ СЪОТВЕТНИТЕ НАЦИИ .РАЗПОКЪСАНА БЪЛГАРИЯ Е ПО-ЛЕСНА ПЛЯЧКА ЗА ИМПЕИСКИТЕ АПЕТИТИ НА РУСИЯ .ВИДНО ОТ РУСКАТА АГРЕСИЯ В ДОБРУДЖА И МАКЕДОНИЯ ПРЕЗ 1915. ОТ КОЯТО ЖИВ РУСНАК И СЪРБИН НЕ ОСТА

407

Мани-money

преди 3 години

Да, "македонските" диалекти се говорят чак до Ахтопол и Силистра, но въпроса е с наименованието им, защото Гърците уточниха с договор, че македонското наследство е изцяло гръцко, изключая части от географското наименование. Няма как диалект да принадлежи към географско понятие.Може би братчедите имат впредвид, че диалектът им принадлежи към българската езикова норма!?

406

Анонимен

преди 3 години

Българският Цар Самуил и той бил македонец защото дворецът му бил в ,,македонските'' земи разбираш ли.Това че Цар Самуил бил цар на Българите в България,на тия днешните там не им пречи изобщо да си напишат историята както на тях им отърва. За последно им дадохме автокефална македонска църква да си имат,защото не искали да влизат в българските църкви,понеже българите стояли по-низше от тях.И понеже тяхната им църква е само на ,,два петъка'' време,не им пречи да оглавят и подчинят БПЦ. Велики са.

405

ВЕТО

преди 3 години

ВЕТОВЕТОВЕТО

404

До 434 али

преди 3 години

Ало али, вярно има стари карти, на които съществува Македония, но само като територия, не като империя или държава ! Империите, като Персийската, Вавилонската, Римската, Византийската и др., са имали своите императори или поне царе, дай името на поне един такъв "македонски", ако искаш да ти повярваме, а ако не - просто престани да пишеш глупости ! Тракия също я има, нали, а за държава на тракийците чувал ли си ??!

403

Анонимен

преди 3 години

Те затова младите македонци бягат от държавата, че не издържат вече на глупостите на бащите си. Идват тук да учат или направо заминават на Запад, само да се отърват от малоумщината в държавата си.

402

Анонимен

преди 3 години

Колко големи комплекси трябва да има човек, че да не се усеща че ги има? Все едно ние сега да твърдим че Втора световна война никога не е имало, при положение че целия останал свят ни затрува с доказателства за противното. Това тяхното си е ментална болест вече.

401

Санди

преди 3 години

До АнонименТолкова сте прав,че просто няма на къде повече. Поздрави.

400

Санди

преди 3 години

Имало е,да.Нарича се български език.

399

Анонимен

преди 3 години

Мани ги тия

398

Румбата

преди 3 години

В МАНИ съвсем явно са само сърби или комунисти. Иначе просто не може да се обясни. Или, може би, както македонците са номер 1 във всичко, така са и номер 1 по промити мозъци. Жалко, една кръв сме все пак... :o//

397

Анонимен

преди 3 години

Макетата до преди да залезе Есперантото по света,се натискаха да го направят Световен Македонски Език,ама като се позабрави Есперантото и не се ползва,налетяха обратно на Българският на който говори и пише половин Европа и Азия.Тея са едно градче с пет махали околовръз,ама имат съзнанието на Империя мааму стара.От къдя тоз шовенизъм,акъла ми не може го побра.

396

Х

преди 3 години

Али, Али... да не си намерил пещерата с гроздовата?

395

до МАНИ-МАНИ

преди 3 години

Сбъркали сте-македонския език е съществувал преди всички езици,той е бил общия език на хората,до построяването на вавилонската кула.Вземете да си хвърлите дипломите.Всички помнят за държавата на царете-Пердика/Пердо/,Филип/Фильо/, Александър/Санде/,Персей/Персо/,Антигон/Анто/.Тея са били чисти макета и са говорили на диалект на днешния македонски език.Нищо че са писали с гръцки букви и са се смятали за гърци.Царете/Аргеади/идвали от Аргос-Пелопонес-и това е Македония, вие нищо не знаете, ***

394

Анонимен

преди 3 години

Мда и австралийците в Австралия говорят на австралийски. Тези верно трябва да ги баннем официално. Аман от олигофрении!

393

До Нено

преди 3 години

Тогава не са си говорили, тогава са мълчали ... ама някак си по македонски.