16

Николай Георгиев

преди 3 години

По леко с прогнозите,нищо още не е свършило.Който оцелее ще види.

15

Калеко Алеко

преди 3 години

До Хм ... Разбира се другарю, няма граница за геният на великите конспиратори и теориите им ... безгранични са като Вселената и човешката глупост ... !!!

14

Програмист

преди 3 години

До ХмГрешиш, коронавируса е секретна разработка на НОИ да плащат по-малко пенсии.

13

Хм

преди 3 години

Корона вирусът бе пуснат от Бандата на Сорос и се експлоатира доста умело от тях!Забележете,че С19-истерията се раздухва именно от соро*соидни медии начело със CNN,анай-пострадали са САЩ и Европа-основните мишени на Сорос.В неинтересните му държави вирусът затихва.Ролята на Китай е спорна,но е възможно да има някакво съглашение с него.Във всеки случай китайската икономика пострада най-малко и прогнозата за настигане на САЩ бе преместена от 2040-та година на 2030-та!

12

Анонимен

преди 3 години

До До 8Е ти май ги разбираш по-добре конспирациите, щом си на мнение, че са им го пуснали някви завистници. Факт е че Китай прикриваше че има зараза и остави вуруса да се разпространи. Провери си на пакета маски за еднократна употреба къде са шити...

11

Анонимен

преди 3 години

боко друго лъга. Дръпна дълг и вика има пари у бюджета да вдигнем заплатите на мутрите които сме назначили по държавната ясла като заптиета. Държавата на мутрите.

10

До 9

преди 3 години

Абе ти добре ли си?Какъв растеж в България,като във всичко сме последни.

9

До 8

преди 3 години

А ти как разбра,че китайците сами са си пуснали вируса,или отгоре ти го подсказаха?Според мен някой им го пусна,щото май икономиката им ще излезе на първо място и ще засенчи тия,които се бият в гърдите,че във всичко са първи.

8

Анонимен

преди 3 години

Ако гледаме не само България, а глобално - растежът ни докара дотук. Пандемията е резултат от растежа. Заради намесата на човека в дивата природа, оттам прескачат вируси.

7

Анонимен

преди 3 години

Да си търсят компенсации от Китай и тяхната марионетка - СЗО, че прикриваха и уверяваха Света в месеците февруари-март как жълтите се справят с заразата и излишно се раздухва ситуацията... Икономиката на Китай си е добре след като разпродадоха маски и медикаменти на всички държави засегнати от вируса, който те сами пуснаха...

6

Анонимен

преди 3 години

Е как,бе?Нали Боко каза,че нашата икономика е в разтеж,за разлика от другите.Ние най-добре се справяме с ковида,с икономиката,абе с всичко.Хвалете ме уста,че умря ц..та,дето го правеше.

5

Чиновник

преди 3 години

Икономиката няма нужда от безсмислен растеж, така че няма "изгубени" години.

4

Анонимен

преди 3 години

Първо трябва да се справим с вируса и масовата психоза,но за жалост все още не се вижда светлина в тунела,чак после икономиките ще почнат да растат! Та"уважаеми"икономисте не може да определяш времеви лаг за нещо на което все още не му се вижда краят!

3

Калеко Алеко

преди 3 години

Какво са 3 години за икономиката, ако "БСП и СиЕ"АД беше на Власт, Коронакризата щеше да Ви се види, като детска приказка ... Червената бузлуджанска чума гори като огън, а след нея и трева не никне ... Оставя след себе си инфлация, фалирали банки и трапове като тези в Белене и Цанков камък, където погребва парите на пенсионерите, медицинските сестри ... и майките от Системата Ги убива ... !!!

2

Балтов

преди 3 години

Крайно време е да се счупи всичко. Държавата налива пари като за последно, а хората са толкова недисциплинирани, че правилното решение е всички под ключ до след Новата Година, после срив на икономиката, измитане на правителството през март и рестарт с оцелелите :)

1

тъй де

преди 3 години

Споко, ние икономика нямаме, колкото и да се пъчи Бочето.Няма да загубим нищо!