8

Анонимен

преди 3 години

До HandelА ти, какъв "специалист" си? Освен нихилист с 3 гънки накръст по мозъка, друго не виждам в теб.

7

Handel

преди 3 години

Въпросната българка Виктория Георгиева е голям специалист във всички области - и от инфекциозни болести разбора, и от ресторантьорство, и от това колко стотинки е икономисъл един испанец от намаляването на ДДС-то върху маските, знар и колко са местата в болниците... въобще е като слънцето - огрява едновременно всичко и всички.

6

q

преди 3 години

Bulgaria OnAir да вземат да се посъвземат малко, че глупостите на тая мома вече се изтъркаха. Цяла телевизи, толко да не можаха да направят интервю с друг

5

анонимен

преди 3 години

журналистът / здравейте госпожо крал/ ха ха ха

4

Dj Urban

преди 3 години

Тази колко пъти ще я каните ?

3

Терорист от Виена

преди 3 години

Нали щяха да се отделят от Испания и някакъв грип ги насмете.А в Хонг Конг нали помните какви милионни протести имаше???Е след "пандемията" вече няма и няма и да има.Така се решават вътрешни кризи и проблеми.

2

123

преди 3 години

Младото мацe което се нарича журналист взима едни пари за да говори лъжи. В Каталуния се справят по същата измамна схема като в целия свят.

1

Анонимен

преди 3 години

И какво ни интересува какво правят разни наши сънародници, които са заминали с еднопосочен билет и то отдавна? Испания е твърде далеч от нас не само географски, но и икономически и не може да бъде критерий за каквото и да е