7

Пижо

преди 3 години

Ми да направят отделения и за сифилис, хепатит, вацела и т.н. Така де, къде да се лекува един онкоболен, заразен с варицела, освен в Онкологичната болница, където се лекуват пациенти, минали през химио и лъчетерапии и без имунни системи?Съд и затвор за кре*еноидната ГЕРБерска мафия!

6

Не е трудно

преди 3 години

Абе, да взема и аз да стана един министър. Мога да предложа същите нелепи и опасни решения, но за по малко заплащаше (няма да ощетя данъкоплатеца). Келипир от всякъде!

5

Анонимен

преди 3 години

Съвсем разумно предлагат да се лекуват само онкоболни с ковид там. Д.ебилния министър да вземе да свърши нещо както трябва, вместо само да се вози с "джипката".

4

Доста случаи

преди 3 години

На летален изход за болни от онкологични, сърдечни и т.н заболявания показват че хората си отиват от хроничното си заболяване обострено от ковид. Всъщност отказа да бъдат лекувани в специализирана болница която се пази чиста бързо ги приключва. Факт е че за коронавируса няма специфично лечение. Лекува се симптоматично, а къде ще лекуват специфични проблеми по добре отколкото в специализирана болница

3

Разумно е

преди 3 години

пациентите с ракови заболявания, които са развили коронавирусна инфекция да се лекуват при тях.

2

uk

преди 3 години

Тикволандия.

1

Анонимен

преди 3 години

Преди две години, бидоноподобния крадлив сикаджия, дето дрон му жужи в спалнята, спря ефективните лекарства на онкоболните, като ги заместиха с неефективни заместители, а най-резултатите просто ги забрсниха. Сега е поредния опит да ги доуморят тези хора, които без друго не са в цветущо здраве.