10

Яваш Яваш

преди 3 години

Абе закъде бързате? На археолозите ще им е интересно да видят какво е изтребило българите от първо лице!

9

гербисто-патриот

преди 3 години

Ще стане, след няколк дена. То така си е, все след няколко дена става системата. Така беше за 1 Ноември, след това за 9.Ноември, сега пак е за след няколко дена и те така. Всеки знае, че системата ще стане след няколко дена и това вече е от месец.

8

Анонимен

преди 3 години

Лъжа ! - Просто икономисват пари -харесва им всеки сам да си плаща 120лв , а за какво цял живот се осигуряваме ? Европата щеше да дава 30 милиарда евро, милиони дарения и милиарди в нзок ........

7

Борисчо

преди 3 години

Я питайте Томи Дончев колко милиарда дадохме от нашите пари за електронно правителство? А от март до сега къде спахте? На море? Не ви е срам...

6

Анонимен

преди 3 години

Тя системата все била готова от седмици, обаче, НЕ функционира, това е като с леглата в болниците, има ги но няма лекари, ех ако леглата можеха да лекуват сами.Или у нас могат?

5

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО СЕ СТИСКА ЗА ПАРИ

4

Анонимен

преди 3 години

Ако найстина искаха всичко щеше да стане за 5 дена. Просто им е по-изгодно ние да си го плащаме.

3

Тошков

преди 3 години

Ей Д. празно няма. Един ден ще осъзнаеш, че ако ме беше послушал щеше да имаш преподавател и учител, но не тоя ***. Да щях да го светна, ама момчето изпусна топката, а не направи тъчдаун за което цял живот ще съжалява -корумпиран негодник - всички щяха да са по-добри от него!Щуробаджанак Младене ходи си посипи главата с пепел!

2

Анонимен

преди 3 години

България няма работеща елетронна система под няколко стотин милиона. Също така, няма система която да оправдава инвестираните в нея пари. Тоест, някой гуши париците, после 5-6 програмиста списват нещо за 10тина дни, колкото да има. След това гражданите от немай-къде пак отиват на гише и биват гледани мръсно от отегчени лелки в администрацията. Без хартиена среда е малко химера, както не-корумпиран гербер или отговорен минстър.

1

Анонимен

преди 3 години

Вече много години се забавя въвеждането на е-рецепти в здравеопазването. Този е -отчет пречи на фалшивите операции, прегледи и изписвания на лекарства.