164

До Христо Христов

преди 3 години

Руснаците са с десетилея зад САЩ момче.Американците колкото хора са пратили в космоса,Русия и срещу тях да тича не може да ги стигне :))

163

Поехали

преди 3 години

Роскосмос умря геройски и се превърна в спиртоварна.

162

Анонимен

преди 3 години

Американците копираха Союз ТМ.Руснаците направиха 2 совалки, изстреляха едната в космоса и видяха, че американската идея е ***.

161

БайХ

преди 3 години

Пък аз хапнах един Спейс Кейк и се изстрелях директно в паралелна вселена.

160

А китайците

преди 3 години

Кога ще направят реплика на SpaceX? Чакам да си купя една в Алиекспрес.

159

Анонимен

преди 3 години

сАвеЦките таксита останаха без работа

158

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 224Такива като него са прекалено зле: те го правят безплатно.

157

Анонимен

преди 3 години

Явно Боби е получил рублите си и сега пише непрестанно :)))))

156

Анонимен

преди 3 години

Само за около 10 години Мъск изпревари рускката космонавтика, която е от над 60 години!Аллкохолните *** са тотално изостанали във всичко.

155

Анонимен

преди 3 години

До ПротонКапутАко направя по-одбър продкт от твоя, не е кражба ... а прогрес.

154

ПротонКапут

преди 3 години

Елон Мъск открадна бизнес за милиарди от Роскосмос. До 2012 Протон държеше 75 процента от бизнеса с изстрелване на частни спътници. Тази година паднаха под 10 процента. Става въпрос за милиарди долари. Отделно, 4 астронавта по 90 милиона креслото това са 360 милиона загуби за Роскосмос само от този полет.

153

Русия=Психиатрия

преди 3 години

Пропуснах началото но може ли някоя съвецкаПодлога да ми обясни набързо как от статия за Спейс Екс в момента се обсъжда атака със зарин на някакъв селски пазар в Сирия?

152

Анонимен

преди 3 години

порция миди в хубавите места е 25 лева. Не е за всеки------ Предпочитам едно двойно шкембе, отколкото порция миди, които са се насмукали с всичката *** от дъното на морето. Яденето на такива лигочи е само от желание да се покажеш колко пари имаш.

151

Анонимен

преди 3 години

Малееее Бобо ли си Моби ли си. Видях я тая статия сутринта и пак беше кментирал... Спри се уе чуек.

150

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Леле чета и се смея до сълзи..."Само човек, който не е добре с главата ще се смее на бойна химическа атака, при която са загинали стотици цивилни. Абе, червен ***, ти осъзнаваш ли, че това е РЕАЛНО и твоя кумир е избил стотици невинни хора?Няма да коментирам изцепките ти за това кое какво е. Явно една комисия от експерти по такива въпроси е нищо в сравнение с многознайкото, прочел един мърляв наръчник и нахлузил противогаза няколко пъти.

149

Анонимен

преди 3 години

Ехоо! Къде сме тръгнали? Още имаме много проблеми, котио не сме управили!Не сме се справили с болестите, с бедността, с войните, със стареенето, със недостига на ресурси, с производството на енергия ...Забавете малко!

148

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Явно ходиш по кръчми които за нищо не стават. Има и нормална, а има и много хубава храна, но порция миди в хубавите места е 25 лева. Не е за всеки"Ох, колко сме важни и специални и вълшебни ...

147

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Кажи ми къде и как е ползвано Хим оръжие от АСАД през 2014?"Има цял доклад на международни експерти по въпроса. Вземи и го прочети. Пишеш "химическа атака Гута" и четеш. Атаките са през август 2013, доклада излиза във финален вид 2014.

146

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Заради КВАЗИМОДО изискванията... бла бла"Абе, Борко, ти наред ли си? Аз те питам защо си мениш позицията така грозно, ти си караш по читанката.Осъзнаваш ли колко си неадекватен?

145

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Асад и РФ са единствените които доставят релна хуманитарна Помощ ..."Асад ДОКАЗАНО използва химически оръжия срещу собственото си население през 2014та. Като казвам ДОКАЗАНО, имам предвид международни експерти от ООН.Асад е масов убиец отговорен за престъпления срещу човечеството и нищо чудно, че има такива добри отношения с Москва, защото и там са същите. Даже Путин си проведе закон, че не могат да го преследват за извършени от нег престъпления.