15

До14

преди 3 години

Как не са са досетили от метрополията да приберат твоят Гуру и да си решат проблемите?

14

Пророка от махалата

преди 3 години

След третата вълна в USA следва 4 тата през януари,която ще се застъпи с 1 вата вълна на Ковид-20.Така интерферентността от двата корона вируса в съчетание с обикновения грип и неговите щамове ще направят много поразии и евентуалната гражданска война в Щатите ще сринат долара и златото ще поскъпне,а също така и ковчезите.България като колония на САЩ ще бъде слабо засегната от световната криза,но само при управлението на Бойко Борисов,който ще се справи със всички вируси и *** безусловно.

13

Анонимен

преди 3 години

Ami nqma lockdaun nqma disciplina v USA Qko schhte se mre vV BG syschto kat neschtete lockdaun

12

Анонимен

преди 3 години

Снощи гледах за Чикаго и борбата с разпространението на вируса там,градът опустял,навсякъде мобилни лаборатории,безплатни PCR тестове,безплатни маски и въпреки всичко изпитват трудности за овладяването на заразата!Правя аналог с това което се случва при нас и просто не ми се мисли какво ни очаква!

11

...

преди 3 години

Яко ви отнемат правата, а повечето хора са съгласни с това, защото духом са си овце. Сега ще изкарата ваксина и докато не ваксинират 5, 6 милиарда души няма да мирясат, защото само уж така ще се върнем към нормалното. 5 милиарда по 100$ на парче с транспортните разходи и т.н, сами смятайте. После след година две, ПАК, защото още от сега почнаха да ни готвят, ще ваксината най-вероятно толкова ще е ефективна. И нашите избраници са абсолютно съгласни с тоя обир, защото и те взимат парче от пая.

10

Анонимен

преди 3 години

До 5Т'ъпчо, правиш ли разлика от проценти и бройки?

9

Анонимен

преди 3 години

"...Спрямо населението същото е и в България". Не! - в БГ все още лекуват Ковид 19 сравнително успешно. Великите, отвъд океана така и не се научиха да лекуват

8

:-)

преди 3 години

Само да се поправя, че още не съм си пил кафето. В САЩ има по 150 000 заразени на ден и по 1000 (хиляда) умрели на ден.

7

Анонимен

преди 3 години

Важно е да плюем по Русия.

6

Анонимен

преди 3 години

Спрямо населението същото е и в България.

5

До 3

преди 3 години

Хайде, първият безродник се обади! В България имаше ли изкарани хладилни камиони за чували с трупове като в Ню Йорк? Имаше ли масови гробове на умрели от коронавирус?

4

Анонимен

преди 3 години

Ни мъ разплаквайте ва моля

3

Анонимен

преди 3 години

Тук е същото в проценти... Където няма мерки е пълно със заразени и умрели. Нашите, затова не правят много тестове, че ще сме в рекордите на Гинес.

2

:-)

преди 3 години

*подиграваха.

1

:-)

преди 3 години

А вчера се подиграфаха на Русия, че имала по 20 000 заразени на ден, докато в САЩ са по 150 000 - 200 000 и по 100 умрели на ден.