77

къде са умрелите!

преди 3 години

Пътешестват!

76

Handel

преди 3 години

До Анонимен 76Ами то рак, висок холестерол, язва, стенокардия... за заболяване ли ги смяташ? А виж някой грип ако те погне вече е сериозно! А пък ако те вземат и в болницата и има опасност да оживееш с антибиотици ще те отровят.

75

SHEFA

преди 3 години

До Веста-АНТИГЕННИТЕ ТЕСТОВЕ НЕ ГИ ВКЛЮЧВАТ В СТАТИСТИКАТА ЗАЩОТО СЕ ПРАВАТ ПО 200 000ЛВ ПЕЧАЛБА ОТ ПИСИАР ТЕСТОВЕ И ЛАБОРАТОРИИТЕ СА МОЩНА ФИРМА ЗА СЪБИРАНЕ НА ПАРА.

74

Ко

преди 3 години

Мои приятели са с леки симптоми и никой не ги тества. Взеха си отпуска. Като тях има много.

73

Веста

преди 3 години

До АнонименВ момента (очевидно) се правят повече бързи антигенни тестове, които не се включват в статистиката и това променя "реалната картина" на заразата у нас! Добре би било за нуждите на статистиката да бъдат обявявани и включвани в анализите!

72

Анонимен

преди 3 години

До БЦЖТочно така. Тази теория даде фалшива сигурност на хората и повлече много хора да се мислят за защитени и да не се пазят. Този, които пусна кьорфишека с БЦЖ-то е до голяма степен виновен за положението сега.

71

Анонимен

преди 3 години

Леле, 2716 PCR теста! Тия са се преработили направо...

70

Анонимен

преди 3 години

България Е:Дебилен народ=дебилен премиер=МНОооооГО МЪКА

69

Анонимен

преди 3 години

Докато не затворят училищата заразата ще расте.Колко *** трябва да си за да не го разбираш?!Ами колкото БорисУФ.А той е неземно *** !!

68

Анонимен

преди 3 години

според днешната статистика е починал мъж на 97 години без придружаващи заболявания. Въпросният господин е можело да бъде медийна звезда, ако на тази възраст е бил без болежки.

67

Да бе да

преди 3 години

Според мен (лично мое мнение) при нас в Бг нещата ще приключат по-бързо, тъй като първо сме малка по брой население държава и второ мнооого хора , повече от тези в статистиката, са се разболяли и оздравяли вече. Сега *** е, че има и други вируси и грипове и ще се спекулира дълго време. Или поне се надавам на този развой. :) Бъдете здрави и не го мислете чак толкова много.

66

Анонимен

преди 3 години

До БЦЖАбсолютно вярно! В Италия за момента в проценти има два пъти по-малко заразени от България спрямо направените тестове. Смъртността тук е единствено по фалшивата статистика, която отразява, само хората, които са регистрирани с вируса преди да починат.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Борис Джонсън се е самоизолирал, защото е контактувал със заразен, не се знае дали самият Джонсън е положителен.

64

БЦЖ

преди 3 години

Теориите, че в Източна Европа хората не се разболявали заради ваксинирането с БЦЖ май се оказаха поредната измислица? Така и не ми стана ясно на кой му беше хрумнало, че ваксина срещу бактерия предпазвала срещу вирус...

63

до 62

преди 3 години

Е как бе, Мангърата нали изпелтечи, че след преболедуване от Ковид 19 се придобива ДОЖИВОТЕН ИМУНИЕТЕТ?!

62

Анонимен

преди 3 години

***, неблагодарен и недисциплиниран народ, как да не си свърши работата естествения подбор?

61

БОКО

преди 3 години

ЗАРАЗАТА СЕ ВИХРИ В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ОТ СЕЛАТА СТАНАХА ГРАЖДАНЯ. КОМПЛЕКСАРИ СЕЛСКИИИИ

60

отровна гад

преди 3 години

Само в България COVID-19 се превърна в политически вирус!

59

Анонимен

преди 3 години

До 65 В малките селища изобщо не е нужна карантина,защото епидемията се вихри в големите градове, където са струпани много хора. как не ги разбираш тия разлики, не знам

58

Анонимен

преди 3 години

То не е лошо да се самоизолираш. Особено ако си на държавна хранилка. Може и с три катинара отвън да си. А какво да кажат хилядите под карантина, които живеят сами и нямат близки, независимо от възрастта им. Кой ще им подсигури храна, лекарства, битовите сметки, получаване на пенсия, заплата, банкомат. Друг е и въпросът, когато джипито е на 60 км от село и има превоз само 2 пъти седмично. Тоест, човекът може да свърши вкъщи, но важно че ще е карантиниран. И защо не се спазват мерките?