174

Анонимен

преди 3 години

Брей, че много разбирачи от футбол :)))Просто нашите футбалери са мързеливи, разглезени чалгаджии.Дай им на тях да пият до зори по чалготеките.

173

Анонимен

преди 3 години

така е то като играят само български футболисти резила е голям.Ясно е защо лудогорец и цска играят с повече чужденци и те ако играеха само с българи и те щтяха да са на тоя хал

172

Анонимен

преди 3 години

къв футбол, кви 5 лефа.секи да се спасява както може.

171

Йокин

преди 3 години

СПОКО!Утре е17.11.Ще честваме,нам колко годин,от успеха САЩ-94.А никой не ЗАБЕЛЯЗА,ЧЕ БИХМЕ,Гибралтар3на0.На нулааааааааааааааааааааааааааааааааах.

170

Анонимен

преди 3 години

То не е резил, ами неумение да вкарваш дузпи. Две дузпи ти дават в един мач!!! И портиш едната. Верно случва се, ама... това се учи още в детско-юношеските школи. Сега ли да ги учи бат Гошо.После бате Гошо виновен и на футболисти, и на деятели и на фенове, че тия са куци коне.

169

Анонимен

преди 3 години

За състоянието на националния отбор е отговорен ВСЕКИ ФЕН който ходи да вика за ЦСКА-София, Левски и Лудогорец и не им държи сметка за това, че искаме да играят с българи, а не с хора от Мозамбик. Трябва пълен бойкот с искане да играят с българи! Това е решението.

168

Анонимен

преди 3 години

Мога да ви кажа откъде идва проблема. В младежките школи на големите български отбори над 50% от трениращите не са там защото са надарени, а защото са роднини/приятели на някой. Един митничарски син така го бяха вкарали в пловдивска школа.

167

Анонимен

преди 3 години

Докато бай Тошо ни държеше в България имахме и футбол,и здравеопазване, и промишленост! Наше село Европа не видело! Сега е така!

166

Изидор Леви

преди 3 години

Не е нов - а обичаен! И ако може повече да не ме занимавате с тези.

165

торбалан

преди 3 години

предлагам новия химн на националния ни отбор да е "хубава си моя горо"защото тия 11 дървета предизвикват само скръб и жалост

164

Анонимен

преди 3 години

Закривааааааааййййййй!

163

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 166Нямаш представа колко си прав. Русия, Казахстан и Китай го доказват. Дай зрелище на плебса за да не гледат другото. За да ти напомня, че нашия успех във футбола бе 1994г. Помниш ли кой управляваше България? Беров. И възхода на мутрите. По-скоро доброто управление и наливане на милиони в тази система, води до ниска ефективност. Всеки да се издържа сам и всичко ще си дойде на мястото.

162

Ром"с

преди 3 години

Какъв нов резил-това е даденост ,а журналиста видимо или от футбол не разбира(не може да е толкова голям...) или просто си набива цената със заглавието с много коментарищи.. .За да обсъждаш нашият национален отбор,то трябва или от футбол да не разбираш или те бие ... .ВъОбще не е тема за обсъждане българиския нац отбор по футбол.

161

Анонимен

преди 3 години

Какво ви изненадва? Вижте къде играят финландските футболисти! Нямаме качествени детско юношески школи. Против съм всякакви ограничения за чужденци. Но съм за спиране на пари от данъците ни и яки проверки за данъци и осигурови. И нещата ще си дойдат на мястото след 5 години. Вижте къде играят северномакедонските футболисти. Вижте колко осветени футболни игрища има в Скопие и до колко часа има играещи на тях. Вижте и как се разделихме в България по отношение на изпопачаване на историята.

160

Анонимен

преди 3 години

Яяяя покажете гола от 17 ноември на Парк де Пренс, че да облажим окото.

159

Анонимен

преди 3 години

Изненадани? Скоро и от Тринидад и Тобаго ще почнат да падат.*** така е, затвориха баровете и горките няма къде да тренират. Пък то ако не се разкършиш под звуците на чалга и не мяташ салфетки, после как ще си ползотворен на терена, а?

158

IQ 3.14

преди 3 години

баго, даже и тука намесихте шумкарските опорки..евалла. а в темата за изказването на краев сте пуснали кликер, хем да има 1000 коментара, хем да не се изкаже некой случаен. пропаганда и агитация ниво 1968

157

Анонимен

преди 3 години

Zakrivai. Parite da se prenasochat kum zdraveopazvaneto. Bez durjavni pari v nacionalnite garnituri. Ako ima sponsori i jelaeshti, da im plashtat.

156

Анонимен

преди 3 години

Направо закривайте националния по футбол. Аман от гелосани тюфлеци...!Парите да се насочат към волейбола или друг спорт в който спортистите показват желание за борба.

155

Анонимен

преди 3 години

Ако играем срещу македонците и от тях ще паднем.Каквото е положението в държавата такова е и във футбола.