267

Странджата

преди 3 години

Най страдащ от ветото ще се окаже агент Коритаров ! То си е казано - на зло куче зъл прът ! А Желю Желев се оказа един голям наивник !

266

ама

преди 3 години

Ама ако не ги пуснем на преговори, в Македония щяло да има вълнения? Остана да ни вменят отговорност и вина за евентуални вълнения и безредици в Македония. Какво общо имаме ние с неспособността на македонските политици да въведат и поддържат ред в държавата си. Ама тогава албанската част сред населението щяла да доминира? Моля, и затова ли да мислим и да сме отговорни? Ами ако бълг. правителство ги пусне на преговори в България няма ли да има протести и вълнения? Ще има разбира се.

265

омраза

преди 3 години

Снощи чух по една телевизия следното - Сърбия налага ембарго на Македония /преди години/. България внася и петрол и храни в Македония, да не изпаднат в тежка хуманитарна криза. След ембаргото най-голямата рафинерия в Македония е дадена на гърците, а не на нас, нито един български предприемач, дори за най-дребна поръчка, не е допуснат до Македония. И?!?! Искат подкрепа?!?! И защо да я даваме? За да ни се изплюят в лицето на следващия ден? Не, никога! ВЕТО!

264

Анонимен

преди 3 години

Поведението на хората край Вардар, говори за тежак комплекси, поради липса на идентичност, за силна зависимост от Белград и Москва. Така не може в ЕС.

263

Анонимен

преди 3 години

275 Северомакедонците са неблагодарни за помоща от България, примитивните хора забравят бързо и не умеят да благодарят.

262

Охоо

преди 3 години

До Анонимен 287Албанският и сега е обявен за втори официален език в Македония. Съвсем скоро ще стане първи официален!

261

Анонимен

преди 3 години

281 САЩ са наши съюзници, Русия е заплаха за България. Сърбия и Северна Македония са сателити на Русия.

260

Анонимен

преди 3 години

276 "Оставихме ви" , вето за ЕС. Боите се от преброяване, защото ще покаже, че половината сте албанци, А това означава, албанския език официален, наред с българския, на който говорите, ***.

259

реалност

преди 3 години

Кофти отношение към всичко що е българско, нагло безочие, подправят исторически документи, трият надписи по български светини и пишат отгоре на "македонски", псуват ни с най-долни думи, мразят ни до дъно! Съжалявам, това е реалността. Пътят към тях е затрупан с омраза. И искат от нас европейска легитимация. Не е възможно! Ветото е единственият възможен изход! Кога ще се поправят ли - след много, много поколения, вероятно

258

БЪЛГАРИН

преди 3 години

От поведението на преговарящите македонци и техните политици става ясно, че ние имаме работа с една фалшива държава на Титовите наследници, измислена от Кремълските тирани. Тези хора имат една цел- с влизане в ЕС да узаконят измислената си държава и следователно всякакви преговори с македонските коминтерновци са излишни и безсмислени.

257

българин

преди 3 години

Не се заблуждавайте! Омлазата е на обществено ниво.И обикновения македонец ни мрази.Неправилно приемате,че омразата е на правителствено ниво.Не сте контактували с хора от СМ.Още по твърдо и безмилостно трябва да е нашето правителство.Просто си нямате идея колко омраза има насадена в обикновения македонец към нас.Аз съм от Пиринска Македония,и имам огромен брой кантакти с хора от там.Изкам на дебелия войвода да ми кажа,че много тежко се заблуждава и по отношения на получилите бълг.гр.

256

Симеон Радев

преди 3 години

Ветото е заради ирационалният инат на македонисткия политически и обществен елит в Скопие, не за обикновените граждани на РСМ, които пак ще редят за бугарски пасош пред консулствата.

255

Моряка

преди 3 години

Мислещия показ как мислят сините мислители.(***)От няхното мислене България стана отдавна колония на САЩ и заден двор на Европа.Но те продължават да мислят,хранилката на Сорос е добра.

254

Остап Бендер

преди 3 години

Зависи какво ще каже Херо Мустафата.Нататък се знае как ще се извъртим.Че и ще заобясняваме важно важно,колко правилно сме се извъртяли.Каракачанов го прави най добре.(най унизително,исках да кажа)

253

До 183

преди 3 години

Абсолютно вярно! Аз дори съм и малко по-крайна...те са били, в момента са и ще останат ГЕОГРАФСКА ОБЛАСТ и преди 2018 година. Това, че ние бяхме сред първите, които ги признаха за "държава" в момента се обръща срещу нас. Тези м?елези ги оправят само гърците. Много сме толерантни ние...само на приказки сме големи...дано останем твърди като позиция.

252

Мая

преди 3 години

Браво! Веднъж да постъпим подобаващо! Дано е вярно и най-вече последователно.

251

Анонимен

преди 3 години

България ще бъде загубена в бъдещето,първо всички имена и местности които са на турски трябва да се изчистят от всичко,в коя Европа семе сега.Македонците ги оставете а си вижте галошите българи.

250

Анонимен

преди 3 години

Макетата да забравят, че са потомци на "Аце педерот", както сами му казват! Да научат "Аз съм българче" и "Мила Родино"! В тази хубава песен трябва да се добави за Охридското езеро, светла българска сълза!Окупираха ги българските фашисти, преди това окупирали България. А после българската армия пак проливаше кръв на македонска земя (географско понятие!) в тежки битки с елитни немски дивизии, бягащи от Гърция и с албанските фашисти-главорези от дивизията "Скендербег".Това скопияни го забравиха!

249

Анонимен

преди 3 години

Е шо така бре Кате!Христос е обърнал другата буза,а ти не можеш да си затраеш на обидата.Атеизма руши бъдещето на България.

248

Анонимен

преди 3 години

глупостта не ходи по гората...среща се предимно в казармите на шкембе войвода.