5

Анонимен

преди 3 години

Точно ул. Лозенска планина е направена на бойни окопи, същото е и ул. В. Левски и много други, мега зле е тази фирма. Не знам този кмет на Лозен, само май на документи се води кмет, нищо не прави, нищо! А, и газоподаващата фирма и те щом наемат такива смешни и за полагане на тръбите с газ? Просто не ми се мисли като пуснат газта по тези улици, какви фойерверки ще има!!!

4

Анонимен

преди 3 години

В момента от 2 месеца започнаха по въпросните улици да прокопават газ, но фирмата под изпълнител които копаят и полагат тръбите за газ са много, ама много зле, направили са улиците на нищо, то са едни дупки, траншеи, изпокъсаха Вик тръбите, всеки ден някъде тече вода, която след като я пуснат тече кал и пясък, изпочупиха плочките по тротроарите, оттелно че и половината от тях са от братоците-индийци, та представете си колко надеждно и качествено ще газоподаването!!!!

3

Раптър

преди 3 години

Към номер 1: ***, дошъл си "гражданин" в апартаментче, построено в нивите на дедите ми. Това сте всички Гербоухи калинка, които до вчера са ср***ли в дупка зад къщата , а сега сте се взели насериозно, *** с ***.....

2

Анонимен

преди 3 години

Има оптичен на 2 доставчика даже. А у твое село има ли или джаткаш от мобилния на Е ;)

1

Анонимен

преди 3 години

А в село Лозен има ли интернет, за да го прочетат това?