12

Анонимен

преди 3 години

Лобист на Софарма, Чайкафарма, Лайкафарма и други ферми.

11

Анонимен

преди 3 години

Това лобистче пак си прави лобизма и защитава господарите си, които му плащат да прави внушения и да заблуждава.Вълкът интервютата си мени, лобизма си - не.

10

Анонимен

преди 3 години

За "дебелият " от Банкя дето "фатката" била да си "менка"антибиотиците имаше всичко нали? И плазма 4 сака и всичко...

9

42

преди 3 години

Гешеватурата я обвини, че всявала паника с НЕВЕРНИ твърдения, че има опасност от недостиг на лекарства. Обаче, ето, че има наистина недостиг на лекарства, следователно тя е права, е Гешев греши.Извини се бе, Геш!!! Ама публично!! И и платете компенсация!

8

Анонимен

преди 3 години

Пишман професорката Сербезова е с повдигнато обвинение за всяване на паника по време на извънредно положение ! И за какво й е обвинението? Че е попитала колко лекарства нямат наличност и после е казала истината пред медиите?Паника всяваха Мутьо с неговите камиони за трyпове и Шматангелов с женските си писъци че нямало чували и щял да складира тела по детските площадки. Дано им лепнат на тях присъди, защото това са най-малките им зулуми.

7

До 5 и герберастите

преди 3 години

Как не ви е срам.Жената каза истината..тормоз от каскета,а НОЩ тръби за камиони с трупове....награди и адмирации. Бог ще ви накаже,но първо ние,народът ще ви изметем,като мръсен под....

6

Другарите от БСП

преди 3 години

Защо така? За другарката Нинова нямаше дефицит на лекарства, докато заемаше място на тежко болен пациент във ВМА !

5

И продължава

преди 3 години

Пишман професорката Сербезова е с повдигнато обвинение за всяване на паника по време на извънредно положение ! И продължава с манипулативните си твърдения:Опитайте се да си купите Хепарин от аптеката на Запад и ще ви кажат, че е само за болниците и не се продава в аптеките !

4

Арестувайте я!

преди 3 години

Арест и съд !Гаранция поне 50 000лвМафията не харесва хора говорещи истината за гнилото им некадърно и крадливо управление!Бойко Българоyбиец не обича да го изобличават!

3

Защо я цитирате ?!

преди 3 години

Тази Серебезова не беше ли със заведено дело за предизвикване на паника по време на извънредно положение ?

2

ББ от Б

преди 3 години

Не е вЕрно, има презапасяване.

1

Поискайте

преди 3 години

От Красимир Вълчев.