43

До 31

преди 3 години

,, трябва ...,,Защо не четеш и други вестници.САЩ пресметнаха значителни човешки загуби при правене на ,, бързи,, тестове.Защото те показват,че си с ви уса, но в една пета от случаите не засичат антителата.Така човекът не реагира адекватно.Тоя е пишман-професор

42

Анонимен

преди 3 години

Тоя е душевно болен. Защо не се лекува.Бори се за тестове,а в същото време и срещу спазване на мерките.Пар-азит-га-ден.Да отива като редови лекар в болница с covidНяма работа в парламента.И без това БСП не влизат в пленарна зала.Не ходят в комисиите.Само да пречат на правителството могат.ГЕРБ се мъчат с нас в кризата, тия паразитипат

41

До 22

преди 3 години

Какво се учудваш.Това е партия, създадена да тормози хората. Атентати,убийства на ,, бойните групи,,Концлагери, насилие над народа.Това са БСП.Крайно време е да излязат извън закона.

40

До 22

преди 3 години

Прав си. Стратегията им е същата от един век. Терористична партия е.С възмущение през лятото гледах правилните акции, по- точно диверсии, с цел да ни е зле.Сега бабикянци се прибраха.Значи целта им е била да измират българи.Нали щяха да искат служебно правителство?Има ли такова? Не.Ама им се получава със заразените.Б.о.к.л.у.ц.и.

39

Анонимен

преди 3 години

Откъде ги намира Нинова такива мушмороци.Досега нищо полезно не предложиха.Сега вече и негодните тестове рекламират.Тоя да прочете един учебник по виросология , ама да е писан сред 2013 година,че се излага

38

Анонимен

преди 3 години

До 34На мен ми се случи.

37

Анонимен

преди 3 години

МАРТ КАТО ИЗБЕРЕМ БСП ЩЕ НАПРАВЯТ МИН ЗАПЛАТА 1000ЛВ, МИН ПЕНСИЯ 600ЛВ, ДЕТСКИ НА ВСИЧКИ ДЕЦА, ПО 400ЛВ НА ДЕТЕ ОТ 1 ДО 12 КЛАС, ЩЕ НАПРАВЯТ УЧЕБНИЦИТЕ БЕЗ ПАРИ И ТЕСТОВЕТЕ СЪЩО- БСП ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ, МИЛИОНЕРИ ОБИЧА СВОЯ НАРОД МИСЛЯТ ЗА НЕГО И ЖИВЕЯТ ЗА НАРОДА СИ- НИЕ ЩЕ ГИ ИЗБЕРЕМ МАРТ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ. НИНОВА КАЗА НИЕ ЗНАЕМ КАК НИЕ МОЖЕМ, А НИЕ ПОМНИМ КАК МОГАТ 2007Г ВЛЯЗОХМЕ В ЕВРОПА С МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ОТ 1600ЛВ А ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ Я СВАЛИХА НА 610ЛВ БСП БСП- И РУМЕН ГЕЧЕВ МИН НА ИКОНОМИКАТА

36

Анонимен

преди 3 години

90% от положителните резултати от теста за COVID-19 са неверни!

35

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?

34

Анонимен

преди 3 години

Професоре,безплатни бяха обещанията по конгресите на БКП.Като наследници, Вие от БСП продължавате тази традиция.В този свят няма нищо безплатно.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Обаче това не се случва.

32

Анонимен

преди 3 години

Абе не разбрахте ли вече, че като имате симптоми теста е безплатен?!! Защо продължават тия лъжи, че тестовете се плащат, че не се полагат болнични?!! Престанете! Така хората никога няма да отидат на лекар! Имаш ли симптоми се обаждаш на джипито, то е ДЛЪЖНО да ви даде направление за тест!

31

Анонимен

преди 3 години

Масово джипито няма да преглежда, щото нямат условия. Нито разделяне на потоци, нито ще обличат скафандрите и дезинфекцират след всеки пациент. За това не им дават да изписват направления за ПСР без преглед. Сега като им дадоха право да работят с бързи тестове, това означава, че ще спази горните изисквания.Иначе ще правят дистанционен оборот на и без това задръстените лаборатории. Поне това е според както ги усещам нещата.

30

Анонимен

преди 3 години

Трябва безплатни тестове с направление от джипито. А не като сега "ходи си направи тест и тогава ми се обади".. А ако някой не е болен, но от любопитство иска да си направи тест нека си го плаща. Също и политиците ни, дето си правят тестове редовно, също да си ги плащат. Когато обаче човек има симптоми или е близък контакт на заразен, трябва да му е осигурен безплатен тест! Ако изобщо искаме да контролираме заразяванията, щото май повече ни влече да се пуснем по течението на стадния имунитет...

29

Анонимен

преди 3 години

И през лятото, назначен от лекар след преглед в специализиран кабинет, теста бе безплатен. Не разбирам кого трябва да тестват безплатно. Може би екскурзиантите, или икономическите мигранти. Последно и личните могат да правят тестове, от бързите. не съм чул да не се поемат от касата.

28

винаги

преди 3 години

За БСП всичко е безплатно, но народа ПЛАЩА.

27

БСП

преди 3 години

Плаща.

26

ккккк

преди 3 години

До мимиНали беше конспирация.

25

анонимем

преди 3 години

***. Знаем какви ги говореше преди месец и вместо да ходиш по медиите и правиш партизанщини в НС облечи престилката и отиди да лекуваш. Тогава ще гласувам за вас.

24

Анонимен

преди 3 години

До За какво по-напред да плаща държавата т.е. Бочко?Преди всичко да плаща милиарди за стари летящи таралясници и плаващи корита.Те са приоритет и ще спасят българските граждани от вируса и българската икономика от кризата.