55

бацо

преди 3 години

Ние не бързаме.

54

Случаен минувач

преди 3 години

Действаме като Гърция. Що тя ги мота 28 години, ще ги мотаем и ние. Засега - вето и толкоз.

53

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Кой е казал, че Коминтерновска Македония няма за влезе в ЕС? Няма такова нещо и това ще стане единствено благодарение на България, точно в момента, когато при Новия световен ред територията Вардарска Македония бъде върната на България, в същия миг нашите кръвни македонски братя стават членове но ЕС. Тогава ВМРО и Каракачанов ще имат готовност да им издадат български документи за самоличност. А коминтерновските македонисти да заминават за БеОград, нямат работа в ЕС.

52

ДНД

преди 3 години

Ами ние и досега бяхме в ЕС без тях и още 50 години няма да ни липсват .36982

51

Анонимен

преди 3 години

Историята освен всичко друго е и пари ито големи. Вижте какво правят Гърция и Кипър от едни камъни. Когато в Русия започнаха да празнуват 24 май казах на жена ми че след 10 години ще кажат че Кирил и Методи са руснаци. Сбъркал съм. Още тази година (на третата) гледах един док. филм по руска телевизия че те са посвещава ли в Крим и руските земи.

50

Анонимен

преди 3 години

Германия набива канчетата на всичко живо на запад от Белград, а Царство България щеше още да е Царство.Щеше да е ама в концентрационните лагери на Полша или ще говори турски или немски.

49

Анонимен

преди 3 години

До Леле до 44Добре но Борисов де факто призна македонска нация като не ги блокира за НАТО. Но пък плюе по Димитров за 1944 г. Борисов не прави ли същото ако не и още по-лошо. Разбирам като е против тях, просто вади България от НАТО и те си ги приемат.

48

София

преди 3 години

България ще спази Резолюцията на ЕС , и българският съд ще регистрира македонските сдружения и организации. След 3-4 години в България ще има и македонска партия.

47

Анонимен

преди 3 години

България опитала през 2 Св война да открадне Македония от Гърция,вардарците опитват да откраднат името Македония, българите крадът геройте на вардарците, албанците правят обири и търгуват наркотици.турците пак са опитали да унищожат всичките народи около тях.ега.и хищниците

46

Анонимен

преди 3 години

41Компромисът с българската история и идентичност е бомба със закъснител, чието избухване ще зарадва сръбските и руските.Защото, именно в Белград и Москва, с малчаливото съгласие на Атина, се води антибългарската истерия срещу България.Никако отстъпление от българската позиция.

45

Анонимен

преди 3 години

46 Ние не се "фукаме", напротив, достатъчно компромиси от България, получиха "Античките" край Вардар. Компромис с българската история и идентичност, не може да има. Точка.

44

Анонимен

преди 3 години

Никой не може, да навреди, на България, да бран историята и идентичноста си.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Проблема е че са българи не са гърци, сърби и т.н....За гърците е лесно да ги отсвирят, докато ние гледаме да им угаждаме, видя се че е грешка, мразят ни в червата си :))

42

До 49

преди 3 години

Вие милениумите и български не разбирате. Чети си историята момче!

41

Анонимен

преди 3 години

ако херо мустафа им нареди гербавите ще се сетят че има шопски, тракийски , добруджански, родопски, трънски и ще се разпаднем на още по малки парченца

40

Анонимен

преди 3 години

49Защото е диалект на български я език. Езиковата конструкция е същата.

39

Анонимен

преди 3 години

Как ще говорим един език като аз нищо не им разбирам на мекетата?

38

Анонимен

преди 3 години

точно така моментът не е подходящслед като минат изборите тогава антибългарите гербери и "патриоти" ще преминат към изпълнението на нареждането на американското посолство - македония в есте крадливците не мислят за друго освен за далаверата и тоя подход с отказа пак им е нареден от краваршингтон - до преминаване на изборитепосле ще обърнат палачинката

37

Ça vaлеке д

преди 3 години

***, кога сме им признали езика, че не се сещам !?????

36

Анонимен

преди 3 години

Да си бяхме държали отначало като гърците и в комплект да работим а не да се фукаме че ий ся ще ги приемем ей ся само да ни подпишат тука едно документче че дедовците им са българи. Ами те никога не са били в територията България как ще стане това. Патриотите днес са едни прости хорица начело с тиквата. То един велик българин е казал "со кротце со благо ..." ама не Бай-*** решил да се тупне по гърдите "Buuulgaaaar..." , тъй че цял свят да му се чуди ...