66

СЕЛЯНИН

преди 3 години

Процентите не съгласни с коридорите и другите мерки са мой съселяни ,като не им изнася да се връщат от където са дошли .

65

Анонимен

преди 3 години

В учебника е указано BSL-3Тая омбудсманка няма шанс в съда.

64

Важно

преди 3 години

Стига политизиране..Цитат от учебника по вирусология 2009 със съавтор доц. Мангъров:"Работата с живи човешки коронавируси изисква лабораторна защита трета степен.(BSL-3),, Стр. 151.Възможности:1.Господинът лъже,че вирусът е безопасен2. Господинът е забравила л , какво е писал 2009 г. в медицински учебник.3. Господинът е взел една пари, а друг е писал в учебника 4. Господинът е развил душевно заболяване.

63

Анонимен

преди 3 години

Леле, какви юнаци! Кръстници и тям подобни! Утре както и досега - мишоците цвъртяха, цвъртяха и се скриха.Нямам нищо против! Казал съм го отдавна: "Докато не са накъ**ави, няма да се оправи!". Не плюйте арабите! Спомням си как оправиха Ануар Садат! Де го този автоматчик на нашия паралел? Ами Кадафи? Макар, че не бяха прави - човекът направи много за страната си, а нашето заоблено четвъртито - само безобразия! Съд ли? Ще го изкарат психоболен и това ще е вярно! Но краят му иде със страшна сила!

62

Анонимен

преди 3 години

До стоянстоенчо, минус ти турих заради "мутрокомунистите" Много тъъпа дума! Другият път напиши "мутрофашистите"!Има разни за бесене, ама пусти нови лицемерни времена, ще им се размине!

61

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте.Стига сте се шушукали.Цяло лято двайсет пияндета затваряха улиците, сега за едни противоепидемични мерки ще проучваме.Какво проучвате, като медиите ни не са български.Нали я чухме Кана Рачева. И да няма протест, ще го измислят.Йончева вече пише доноси до ЛГ дружинката в ЕП

60

Анонимен

преди 3 години

всеки е против недоразумението Мухобойко

59

стоян

преди 3 години

Неадекватността на мутрокомунистите от Герб е потресаваща.Срамно е такива индивиди да бъдат начело на държавата.Крайно време е за съд,конфискация и затвор.Време е за един единствен общонационелен бунт.Мястото на Тиквата и останалите мутрокомунисти е само и единствено при бай Ставри-в затвора.

58

1.5 са на краката ми

преди 3 години

ДО УНИФОРМЕНИТЕ!!!!В интернет има лек за всяка болест. От капан за мишки, през кови лекове, до сгъваеми автоматични пушки.

57

Анонимен

преди 3 години

Аз съм против зелените чорапи и партизаните, както и техните деца.

56

САМО ФАКТИ

преди 3 години

~-,,,...__..БОКО ТИКВАТА Е МУТРО-КОМУНИСТ..__...,,,-~

55

Така е!

преди 3 години

До Херман ГьорингВ момента хората ги е страх от Кови-19. Добро попадение, пич. Пиши повече!

54

венци

преди 3 години

Затвор за мутрокомуниста Боко Тиквата.Срамно този индивид да бъде все още на свобода.

53

Боже!

преди 3 години

Какво казва Ванга за 3-тата Световна Война?Помня, че казва че ще се случи? Какви други предсказания има Ванга за наши дни? До момента всичко се случва.

52

Херман Гьоринг

преди 3 години

Преди около 75 години Херман Гьоринг свидетелства в съда в Нюрнберг. На въпроса: Как накарахте германския народ да приеме всичко това?, той отговаря:Беше лесно, няма нищо общо с нацизма, има общо с човешката природа. Можете да го направите в нацистки, социалистически, комунистически режим, в монархия и дори в демокрация. Единственото нещо, което трябва да се направи, за да поробиш хората, е да ги уплашиш. Ако можете да си представите начин да плашите хората, можете да ги накарате да правят това, което искате.

51

ОАО!

преди 3 години

ЕДИНСТВЕНОТО ПРЕДСКАЗАНИЕ НА ВАНГА, КОЕТО НЕ СЕ СБЪДВА КЪМ МОМЕНТА Е, ЧЕ НЯМА ВЗРИВ НА ХИМИЧЕСКИ ЗАВОД В САЩ.ОЧАКВАМЕ.

50

УАУ!

преди 3 години

ВАНГА ПОЗНАВА ЗА ВСИЧКО ДО СЕГА!ОТ ТОВА, ЧЕ ЩЕ ИЗКАРАМЕ ЗЛАТОТО И НЯМА ДА ИМАМЕ ВОДА, ДО ТОВА ЧЕ ПОСЛЕДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ЩАТИТЕ ЩЕ Е ЧЕРЕН!УАУ!!!!!!!!!!! ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНОСТ!

49

ВАНГА

преди 3 години

ЩЕ ИЗКАРАТЕ ВСИЧКОТО ЗЛАТО ОТ ЗЕМЯТА, НО НЯМА ДА ИМАТЕ ВОДА."ПЕРНИК И КОНЦЕСИИТЕ?"ВАНГА ПОЗНАВА!

48

House M.D.

преди 3 години

И откога София е с 800 жители?

47

НЕ го вярвах

преди 3 години

Не го вярвах, когато го четох... предсказанието на Ванга, че Европа ще стане мюсюлманска.СЛУЧВА СЕ ВЕЧЕ. ВАНГА ПОЗНАВА!