141

Анонимен

преди 3 години

И аз ще гласувам за ГЕРБ!Време е да станем 3млн,хем ще има дистанция.

140

Анонимен

преди 3 години

Навремето футболистът Гошо Петков (вратар) отиде от Левски в Славия. Ей, съсипаха го от приказки и подигравки момчето, при положение, че във футбола това е нормална практика. Гледайте Роналдо, Златан и т.н.Тия политици сменят партии, т.е. идеи, концепции - и всичко е точно, няма проблеми. Обръщам се към феновете и на БСП, и на бившето СДС - наистина ли нямате проблем с тази, която напрактика ви предаде, за да се облагодетелства лично? Набийте на БСП здрав шут отзад на изборите!

139

Анонимен

преди 3 години

Алтернативата е да си намалите заплатите, защото не ги заслужавате.Така ще подпомогнете бедните. Бюджетът на НС е прекалено висок за нищо работа.

138

Анонимен

преди 3 години

А ти нали си наля гушата с Техноимпекс, какво си закудкудякала!

137

пияница мистик

преди 3 години

До 143"Гербераските *** сьскат и плюят - явно нинова е на прав пьт"===Да, на супер прав път е. Преди не гласувах, сега обаче със сигурност ще гласувам за ГЕРБ. А ти вземи се образовай, о, мой неграмотний комунисте, че от централата като видят, че пишеш съществително собствено с малка буква и ще ти спрат десетте стотинки за поста :))))

136

Анонимен

преди 3 години

totalitarnata fashistka teroristichna korumpirana bkp bsp li ima oplakvane?

135

пияница мистик

преди 3 години

Бойко я излекува, за да може да ceре спокойно срещу него. Комунист братче, бивш седесар, какво да го правиш. Сменя боята като цветовете на дъгата, знамето на гейовете. Няма да се учудя, като я свалят от БСП да иде в ДПС и на финала в ГЕРБ. Ренегат

134

Анонимен

преди 3 години

Гербераските *** сьскат и плюят - явно нинова е на прав пьт

133

Анонимен

преди 3 години

Давайте пари за бъдещето на България!Тази в знаем!Контра на Боко!

132

Корнела Девил

преди 3 години

Корнела прилича на неполово същество, а тръгнала и акъл да ръси. Пфу-у-у, че гадла!

131

Аутсайдери

преди 3 години

България няма нужда от пост-комунистическата партия БСП. Позитано са архаични *** от друга епоха. Отживелица, която не може да се впише в новата реалност.

130

Бойко=Победа

преди 3 години

Не знам какво е лудост или инат, но по време на избори Бойко мята Корнелия по въжетата като някой кечаджия, а на нея явно и харесва и постоянно идва за още. Така е, някои хора просто обичат да ги млатят като мокър пaрцал в дирек.

129

Млад пенсионер

преди 3 години

Тази как не е внесла закон дасе лекуват във ВМА само партийни кадри!?

128

Анонимен

преди 3 години

Ало др.ИМПЕКСОВА ЩО НЕ СЕ СКРИЕШ НЯКЪДЕ,НЕ МОГА ДА ТИ ГЛЕДАМ МАЗНАТА ГЮН-СУРАТ ВЕЧЕ,МОЛЯ ТЕ ПОКРИИ СЕ НЯКЪДЕ........

127

Разказвач

преди 3 години

Другарката Нинова е Червената шапчица , а Борисов е големия страшен вълк. Вълкът я срещнал и казал:"Стой, ела тук!" . Червената попитала:" Да свалям ли и гащите?" Вълкът погледнал учудено и казал:"Ти си дошла да с.е.р.е.ш ли тук? Давай кошницата с милионите от Трансимпекс!"

126

Психолог

преди 3 години

Само най- ниско интелигентните хора им е стил на говорене и поведение да товарят с вина другите. Корнелия Нинова и лидерите на БСП постоянно го правят. Това издава дребнави характери; комплексари; откровени заядливци. С две думи: Про-стаци.

125

Алекс2

преди 3 години

Вълкът козина мени нрав не ! Позакърпи я Мутафчийски и взе да съска веднага ! По добре да разкаже нещо за Техноимпекс. И защо никой от журналята не смее да я попита ?

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонименако Бойко се кандидатира за президент срещу радева кой ще спечели А.даже тая *** не го брои *** за нищо! Черепа и той го е отписал.

123

Анонимен

преди 3 години

До ГробокопачВидехме какво има в нощните му шкафчета!а шланга видехте ли? През март ше ви го подаде отново!

122

Христос за БСП-ту

преди 3 години

"Всичко що ви заръчат, правете и пазете, но според делата им не постъпвайте; понеже говорят, а не вършат." (Евангелие от Матей, глава 23, стих 3)