7

до 7

преди 3 години

Глупости, глупости глупостиИма десетки фирми и производители с такива водомери. Като почнем от Беласица, минем през Tehem и продължим към още много други.Напиши в google "Беласица водомери" и им се обади за оферта!

6

Зозо

преди 3 години

"социално поносима" цена значи, че ви скубят, докато се разпищите. Ако си траете - засилват скубането. Пада ви се, скачачи

5

Знаете ли, че ...

преди 3 години

служители във ВиК са (служебно) предупредени, за предстояща смяна на водомерите със такива със дистанционно отчитане ?!На въпроса ми, защо саво една фирма(монополист) предлага такива, служителят само вдигна рамене.НЯМА да смена водомера с нов, докато няма приличен избор модели от "дистанционните" водомери !!

4

баба мара

преди 3 години

не може ли както се санирва безплатно за хората по същия начин да се подменят водомерите в домакинствата с дистационно отчитане

3

селянин

преди 3 години

Да започнат реално да измерват количеството вода а не да изравняват сметки за два и повече месеци. СЪЩО ДА СЕ ИМА в предвид финансовата база на семействата в това число хора болни с ТЕЛК решения над 80%, както и потребителите на мин.заплати и т.н.

2

77665

преди 3 години

А, щом няма да повишават цената на водата, не искам да включват този нов "компонент". "Компонентът" дали е от сребро...

1

V

преди 3 години

Не знам за водата ,ама много сериозно се замислям да си правя ток на принципа на гравитацията. Трябва само да се променя центъра на тежестта .Тва става по два начина без разход на енергия и си мисля че при комбинация между двете може да се добива добро количество тик без зеления рекет на герб и ЕС Ел .част от ветрогенератор но е на 12 волта.