21

Анонимен

преди 3 години

ББ ми каза, 2014-а, че през 2016 ще влзезем в Еврозобната ...

20

НЕКОЙ

преди 3 години

2024-та няма да има ЕС, поне не и в този вариант.

19

SS

преди 3 години

До 16.ЕС поради своята особенност сруктура и либерастия няма да просъществува дълго.Динамичността в съвременния свят изпреварва мисленето на Брюкселските ***.Идват глобални промени.За съжаление твърде лоши за нас обикновенните хора.С евро или без него те ще станат.

18

хах

преди 3 години

Приемаме пeдалските нормативи и правила на ЕС, а стандарта остава като на страна извън ЕС.Сърбите да не живеят по-зле от нас като не са в ЕС.

17

Анонимен

преди 3 години

Аааъъа, аз съм отдавна в Еврозоната немско и се чувствам супер. Мраза ви

16

Анонимен

преди 3 години

До SSИСКАШ В ЕВРАЗИЯ- ВИЖ МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ- РУСИЯ 118ЕВРО, БЕЛАРУС- 129ЕВРО- СПРАВКА- УИКИПЕДИЯ. В ЕС ВЛЯЗОХМЕ С МИН ЗАПЛАТА ОТ 160ЛВ И МИН ПЕНСИЯ ОТ 102.18ЛВ. ТА КАЗВАШ ВИСОКИТЕ ТИ КРИТЕРИИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОКРИЯТ ОТ ЕС, ЕС Е ДЖЕНДАРСКИ, Е ДА ДЕ АМА НИЕ НЕ ИСКАМЕ В ЕВРАЗИЯ.

15

SS

преди 3 години

Супер ще си живеем в джендърският ЕС в който ни набутаха без референдум ! И какво от това,че ще сменят хартията с която пазаруваме? Тя бедността е труднолечима болест.Като вид генетическо заболяване което се предава по наследство.

14

Анонимен

преди 3 години

бегай мани тия реалистични прогонози, ми гледай тук и сега, че...

13

.

преди 3 години

До До 11Докато бяхме ориентирани натам, накъдето ме пращаш държавта ни просперираше, нямаше бедни хора, а образованието и здравеопазването ни бяха на светлинни години от това, което е в момента! От запада през цялата ни многовековна история не е имало случай да видим добро! Ако желаеш, криви си душичкатас колкто искаш, фактите са си факти!

12

До 11

преди 3 години

Не ***, не влизай! Излизай и от ЕС и бегай обратно към Ташкент и Душанбе, откъдето си се пръкнал и хилядолетия те натам обрано влече.

11

.

преди 3 години

Да даде Господ да се е разпаднала до тогава!

10

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Чудесно ще си живеем в еврозоната със.................400-500 ОЙРО заплата!

9

Анонимен

преди 3 години

Ама вас още ли ви будалкат с еврозоната и с новите самолети Ф16? Сега нали вече сте в чакалнята и ще има да си чакате и самолетите, и еврозоната. Ще влезнете в еврозоната, когато пристигнат новите самолети, а самолетите ще пристигнат, когато влезнете в еврозоната.

8

Анонимeн

преди 3 години

До .Ми те така изглеждат в целия ЕС

7

.

преди 3 години

Тез на снимката са същите като ония от чекмеджето.

6

Novus Ordo Seclorum

преди 3 години

Ordo Ab Chao, Другари!

5

Официална информация

преди 3 години

според Евростат::: минимашни заплатиБългария 312 евроРумъния 467 евроУнгария 488 евроПолша 580 евро И така нататък. Сами си правете сметката. за живота в *** и за вашия ВОЖД!!! Няма да говоря за другите на Запад държави с огромна българска емиграция:Испания 1108 евро мин.заплата Германия 1480 мин. заплата и т. н.

4

-------

преди 3 години

Навлизаме в период в който нищо не може да се предвиди месец напред, камо ли 4 години.

3

Авертас

преди 3 години

Безсрамието няма граници.

2

Хаха

преди 3 години

с 312 евро минимална брутна заплата. Срам и позор нетно 250 евро. Закривай. *** манипулатори