16

Така е ..

преди 3 години

До Какво 15 Ако Борисов беше поискал машинно гласуване , Нинова веднага щеше да е против.Тези 36 млн. лева щяха да са спестени.

15

Помня

преди 3 години

Това беше целта на Нинова ,да вкара Борисов в излишни разходи.И после да го плюе.От последните избори е ясно че много малко хора са гласували с машините.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11ЧеСно ли, бе? Два милиарда за стар модел самолети, един милиард за два катера? Пари, корупция, наrлост... Деца ще ми лекува! И за к'во ще ги лекуваш тези деца, бе? Да ти плащат заемите и да бачкат за 500 лева?

13

Анонимен

преди 3 години

До В този фукарлък,Ъхъм... И 900 милиона за два катера...

12

Какво

преди 3 години

Пак ли ви хвана шизофренията комунистите. Нали ГЕРБ ви казаха че е скъпо и излишно, а Корнелка ги упрекна че не изпълнявали волята на народа. То ако бяха казали купуваме тя ще ги критикува че е скъпо де. Важното е да е напротив. Вируса я събори и тя пак дъвче че вирус няма

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Въвеждане на машинно гласуване във всички секции в страната с над 300 избиратели предлагат от парламентарната група на ГЕРБ във внесен от тях в деловодството на Народното събрание Закон за изменение и допълнение на Изборния кодекс /ИК/. Депутатите от управляващата партия искат още всеки да избере за себе си начина, по който иска да упражни правото си на вот - с машина за гласуване или хартиена бюлетина. Тази бройка е записана и в сегашния ИК"---Къде видя Радев ?

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11 Борисо толкова пари изхарчи за да угажда на американскит си господари , че няма бза за сравнение В пловдив болница св.Мина няма апаратура да лекува болни от Ковид , няма и пари да купи . Други болници приемт като дарения - духалки , одеала Ама се дадоха милиард левчета за 2 корабчета

9

Анонимен

преди 3 години

Изборите в САЩ показаха ,че всичко различно от " пускане на хартиена бюлетина е излишно " . Електронно , машинно , по пощата не знам си какво - всичко се мнипулира , фалшифицира в много по-голяма степен от обикновеното " хартиено гласуване "

8

Анонимен

преди 3 години

заради фигуранта и ком.ун.истите сега ще се изхарчат пари които могат да подкрепят лечението на деца например.

7

истина

преди 3 години

Пари на вятъра. С машини ще гласуван 20 % от избирателите. БСП пак ще загуби.

6

Ами той

преди 3 години

Плана беше друг. Тези машини трябваше Радев да ги купува а Кремъл да прави софтуера. Сега са си наистина излишен разход.

5

безсмислен харч

преди 3 години

В Нидерландия имаше 99,9% машинно гласуване, в момента там има 0% гласуване с машини и всичките са изхвърлени. Една от причините беше директна манипулация на вота. Един от кандидатите за депутат в нидерландския парламент съвсем демонстративно произведе 200 гласа за себе си на една от машините в секцията чрез специално устройство в джоба.Целта му беше да покаже какво става с гласовете при машинен вот. " В цяла Европа с машини се гласува ЕДИНСТВЕНО и САМО в Брюксел и околностите му ....

4

Анонимен

преди 3 години

абе на машините майната имважно е нашите хора да им вземат парите5 милиарда затрихме за хвърчила сега туй дребна работа

3

Гошо...Тъпото

преди 3 години

А можеше от сега да почнем да пращаме...писма -50 стотинки плик и лист.Все ще пристигнат до ЦИК,дядо,,,КОЛЕДА за какво е.

2

Категорично

преди 3 години

Ще гласувам с хартиена бюлетина. Та със сигурност ако има оспорване ще има веществена следа която да се преброи.

1

Анонимен

преди 3 години

Аз не гласувам, значи не ги харчат за мен.