59

??

преди 3 години

До Covid-19Аз писах за пациенти с положителен PCR. И не ми се намъквай без да си коментентен. Не се изолирам, докато не пукна.

58

Covid-19

преди 3 години

Интересно..Всички говорят за Covid-19.Всички,които имат респираторни заболявания са болни от Ковид.Лекарите виждат във всяка настинка Ковид,вкл.и този,който е писал по-долу..Все едно,че обикновения грип се е изпарил!!!Ковида е обсебил психиката на голям процент от населението принизявайки ги до това на определен животински вид

57

Щирлиц

преди 3 години

До МюлерДа,пикливото левче ми боде очите,защото когато вляза за преглед при лекар УНГ,първият му въпрос беше -плати ли таксата!?Първо ще ме пита какво ми е,после ще пита за левчето!Разбра ли,отворко!?

56

123

преди 3 години

Не цъкайте минуси, скапани GP-та, а отивате на работа. "Пациентите" ви по принуда, не искат да ви плащат вече за "работата" ви!!! Скапани писарушки, скатани както винаги.

55

Анонимен

преди 3 години

Тези лични лекари са онези учадтъкови лекари от системата на соца но работещи в условия на ограничения санкции без отпуска Различното от системата на соца са болниците тогава бямаше недостиг и нямаше кл.пътеки като ти изтече пътеката и те изхвърлят и айде къдъ пак при изсмукания ти личен лекар

54

прочети си внимателн

преди 3 години

До До 15да не четеш някакви жълти сайтове с *** писанияне с ти верни данните

53

Зоро Командоса

преди 3 години

Тези капки действително отпушват носа. Ксилометазолин. Ползвам ги от хлапе. От 1988 година. Вършат работа. Тогава и сега са от Полша. Възможно е да има заместитители, но аз тях си ги знам. Не са скъпи. Има ги в аптеките. Наистина отпушват носа.

52

Анонимен

преди 3 години

Личните лекари в България трябва да се премахнат като вредни за системата.Те са излишни и само точат пари от касата.Но пък са задължителни.А когато видяха малко опасност и трябваше да поемат основната роля за лекуване на болните от КОВИД-19 с лека форма, се изпокриха от страх. Така доказаха, че файда от тях няма никаква.Експеримента на правителството на Костов в сферата на здравеопазването се провали тотално.Връщайте старата система от соца!!!

51

???

преди 3 години

Къде са умниците, които до преди няколко дни твърдяха, че никой не познава починал или заразен с този коронавирус? Вместо да се радват, че не познават, те направиха всичко възможно да се заразят повече хора и да умират хора. Днес почина от Ковид-19 един мой много близък човек и около 15 човека от най-близките му роднини са заразени. В работата ми са вече 33 заразени. При половинката ми също имат куп заразени колеги.

50

123

преди 3 години

Като чуя за GP-тата и ми се драйфа... И да ги има и да ги няма, все едно. Тотална трагедия са на 90%...

49

123

преди 3 години

Най-излишните шушумиги... "лекари" - GP-тата. Лапащи най-много излишни пари, списвачи, ненужни и спъващо звено към лечение. Трябва да отпаднат от веригата, да отиват да работят реално като лекари, а не скатана администрация.

48

Анонимен

преди 3 години

Някои лекари май забравиха защо взимат такива заплати. Вирусът им го припомни, така че последното което искам да чувам е оплаквания с какво са принудени да се справят.

47

ЛИЧЕН ЛЕКАР

преди 3 години

Всеки ден преглеждам пациенти с Ковид. Какви са тези коментари, които чета ??

46

Анонимен

преди 3 години

А вълчев все още се колебае за училищата...

45

Цитирам..

преди 3 години

Жалко е, че лекарите свикнаха на лесна печалба и сега когато трябва да поработят те се уплашиха! Ами ако пожарникарят, полицсят, учителят, попа..откажат да си свършат работата..тогава не ни трябва държава.

44

Зоро

преди 3 години

Имам проблем с носа си от 1988 година. Всяка пролет и есен. Алергия. Маска няма да сложа. Има хора с много по-големи проблеми от мен. Астматици. Аз маски съм носил в СпецНаз. Истински маски. По съвсем различни причини. Но ще започна да нося Глока си. С бойни патрони.

43

Anonimen боец

преди 3 години

Що за уродщина? Какви "лекари" са тия?

42

Никой

преди 3 години

ИМА и добри ЛИЧНИ лекари.

41

Анонимен

преди 3 години

До Д-Р ПСИХОТакова е "лечението ", колкото и смешно да звучи за хората със стабилна имунна защита.За останалите обаче ситуацията е с почти винаги с фатален край. Лечение за тях няма...

40

Анонимен

преди 3 години

До Бла бла блаКажи го това на личния си лекар, а не тук. Форумни юнаци.