57

Анонимен

преди 3 години

Да се грижим за България. Това е важно. Демогрвски и икономически срив. Свърши с охолният и свободен живот. Демократичната анархия ще се заличи. И това ще предпази децата. Измамите трябва да изчезнат.

56

Анонимен

преди 3 години

Демографския срив е най-големия проблем на ЕС, но никой не повдига въпроса, вместо това се занимава с гейове, бежанци и екоталибани.

55

123

преди 3 години

Отровната ваксина ще заличи милиони хора, а не грипчето ковид.

54

ааа

преди 3 години

Ай стига с тоя мангъров. Сложиха го, за да има кой да вади картофите от огъня. Мангъров предлага чайче а Мутафчийски те праща при Мангъров... пак за чайче.

53

Аз

преди 3 години

Нашите села обезлюдяха и без корона. Още по страшно е при нас. Короната, Господ ако се смили, ще оживеят хората и селата няма да опустея. А при нас, в България, селата обезлюдяха и нашата "коронка" борисов, не се смили над никой. Тотално ни заличи повечето села с малко жители. От корона не умряха, но от глад и мизерия да.

52

Рошко

преди 3 години

Какво да жалим за старите италианци и техните села. Бумерангът се връща. Нали за да оцелеят Германия, Франция, Великобритания, Италия, Испания и др така наречени "капиталистически страни" трябваше да рухнат социалистическите. Това беше борба на живот и смърт. Унищожиха ни икономиката, привлякоха по-умните и предприемчиви хора да работят за тях. Е, ние изядохме бъчвата с горчилката. Сега е техният ред. Не, че на нас ще ни се размине, но дано Бог ни пощади и да дадем по-малко жертви от тях.

51

Анонимен

преди 3 години

не вируса ги заплашва, а диктаторското им правителство

50

Хаджи Генчо

преди 3 години

за 48. А в мойто село, с 87 жители, няма и камбана. Откраднаха я в началото на демокрацията. 180 год е биела и за хубаво и за лошо ...

49

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙЗначи няма проблем да си сваля маската и да ти се изкашлям в лицето. Аман от безсмъртни тапири.Като си толкова отворен - всички болници търсят доброволци, отивай там.

48

до 45

преди 3 години

Ако искаш слагай противогаз докато дойде ваксината. Всеки сам си пази здравето. Който го е страх от мечки не ходи в гората.

47

Анонимен

преди 3 години

Не вируса а корумпираните медиии убиват. От сутрин до вечер неуморно.

46

Анонимен

преди 3 години

До 45.Не си никой да ми натрапваш начина си на живот в името на твоето здраве. Здравето е нещо лично, за твоето здраве си изцяло отговорен ти и никой не ти е длъжен с нищо. За такъв истеричен и нарцистичен егоизъм, с който вменяваш задължения към огромна част от хората в името на твоето здраве, няма да стигнеш дори и до съд, а до психиатрия.

45

Зла свекърва

преди 3 години

70 процента от селата са с жители по-малко от 5000 жители? У нас за голямо село се разбира село с 2000 души. А у нас масово селата нямат вече и 100 души.Само че у нас камбаните на църквите не бият при раждането на дете, а при умирането на някой. Раждайте деца и владейте земята. В природата вакуум няма.

44

НЕКОЙ

преди 3 години

Към страхливите носещи маски: Ако Ви е страх от това, че не нося маска....поставете си втора маска и заради мен. Това е. Хайсиктир и хипохондриците шашави....

43

noFreeman

преди 3 години

до 45 - ***, не си ти да ми казваш подсъдим ли съм или не... такива глу--паци с маски скоро ще ви трепем по улиците... ръгайте си по една инжекция скрийте се в къщи и живейте охолно... нали носиш маска бе *** от какво се плашиш че ще се заразиш!!

42

До 42/Aз

преди 3 години

Има страни в които ти ще бъдеш подсъдим с такова изказване. Но тука остава само на твоята съвест, че застрашаваш съвсем реално и осъзнато живота и здравето на много хора. Пир по време на чума...да, но безотговорността тука е престъпление

41

НЕКОЙ

преди 3 години

Но ще оцелеят много италианки и ще падне голямо ръгато....

40

Анонимен

преди 3 години

Ако това е реалността в Италия, то в България всичко описано трябва да го умножим най малкото по три!

39

Аз

преди 3 години

Фалшиви пропагандни статитии за ковида вече не вървят. Почти всички навън са без маски и никой не е6ава фалшивите сатанински медии.

38

реалист

преди 3 години

Никакъв коронвирус не ви е виновен а разни алчни и зли хора,решили да унищожат човечеството и планетата да е само за тях!