53

въй-въй

преди 3 години

И кой родител очаква с радост детето му да докара вируса вкъщи???

52

Анонимен

преди 3 години

А тези родители да не са безсмъртни?

51

Анонимен

преди 3 години

лъжа! как децата при тея времена с по 3-4 хиляди заразени на дедн ще ходят на училище? това е невъзможно! чак и дотам ли стигнаха нашите управляващи

50

Анонимен

преди 3 години

Това не е вярно в нашият клас всички искат онлайн обочение. Детето е 4 клас

49

Родител

преди 3 години

Не смятам че хората от село не са образовани или че са нещо по малко от градските хора.Има хора с възможности има хора нямат възможности

48

учител

преди 3 години

Всички учители дават от себе си най-доброто за учениците. В моето училище винаги учителите сме ходили болни на работа в грипните епидемии, защото те все се случваха в края на срока и не сме искали да ощетим децата. Този факт, обаче, никой не го знае. Но сега в пандемията е доста безотговорно да се ходи с кашлица и температура на училище и да се заразяват ученици и колеги. В много училища 50% от учителите са болни и няма кой да ги замества. Нека родителите да заповядат и ще видят колко е "лесно".

47

kkk

преди 3 години

Много родители по селата не могат да се справят с регистрирането в платформите за онлайн обучение. Други са със слаби знания, а има и доста неграмотни. Те искат децата да са в училище, защото не знаят какво да правят с тях вкъщи. Градските родители са образовани, интелигентни и със съвсем друго мислене.

46

Родител

преди 3 години

Пълни глупости 100% всички искат децата да са вкъщи

45

Анонимен

преди 3 години

Отново пълни глупости!Питал ли ни е някой,или просто тези статии се пишат в интерес на г-н Вълчев и неговите идеи или просто инат? Това че планира да редува дистанционно и присъствено обучение също съгласувал ли го е с родители,директори,учители? Това че някои хора в тази държава могат да се самокарантинират,да си намерят лекарства и място в болниците,не важи за нас простосмъртните, които се спасяваме кой,както може!Аз лично съм за дистанционно обучение до края на извънредната епидемична обстан.

44

Анонимен

преди 3 години

"така че е невъзможно да се изведе едно единствено решение, което да е удовлетворително за всички родители"Брей... Аз пък все си мислех, че го правим, за да намалим заразяването, а не за да угодим на родителите, ама щом казвате...

43

Родител

преди 3 години

Незнам ,откъде изкарват тези извадки на родители.Мен като родител и предполагам повечето родители не са ги питали самите училища.ГОСПОДА ОТ МОН НАШИТЕ ДЕЦА НЕ СА ВИ ОПИТНИ ЗАЙЧЕТА,за да решавате от наше име.Не чете ли пореден учител е починал .Този учител също е родител на някое дете.Не пишете от името на родителите.ЗДРАВЕТО Е БЕЗЦЕННО!

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39: ++++++++++++ Ти пък, що се хабиш? Не виждаш ли, че във форума пишат само пенсионери и хора без деца?

41

Bon

преди 3 години

*** народ, заслужавате си съдбата.

40

Анонимен

преди 3 години

Приемете новото нормално, за да ви е по-лесно. Колкото по-бързо се адаптирате, толкова по-добре. Присъствената форма на обучение е много остаряла,отпреди 4 века. Онлайн образованието ще се наложи както в училище, така и в университетите.

39

Анонимен

преди 3 години

Български родители вземете пример от гръцките родители.Подкрепете онлайн обучението.Това е единствената алтернатива в тези трудни времена. Човепкият живот е безценен.

38

Анонимен

преди 3 години

До Ами заместете ги 37: Прав сте днес даваха репортаж по ТВ Европа за студенти по педагогика в последен курс, които са назначени в училища във Велико Търново и заместват отсъстващи учители. Студентите са от ВТУ и са на трудов договор. Освен това децата много ги харесват, защото са млади. В СУ също има педагогика, защо не потърсят заместващи?

37

Анонимен

преди 3 години

До 15Много сте елементарен.....И Вие ще остареете един ден.

36

Анонимен

преди 3 години

До 32 и 33: Аз пък имам две пенсионерки вкъщи, не мога да ги трая, ама никой не ме пита. Стоят вкъщи и си налягат парцалите! Мисля, че пенсионерите трябва да ги затворят, а не децата, какво ще кажете? О:)

35

Анонимен

преди 3 години

Глупости и манипулации. Кой решава в тази държава, какво трябва да се прави и да става?Родителите ли са фактора в условията на епидемия? Имат ли правомощия и компетентност?

34

Ами заместете ги

преди 3 години

Ами има начин. Родителите, които имат някакво образование, да заместят починалите, болни, карантиниран, отказали се учители и ще има кой да, им бави децата в училище. Дано както е тръгнало на по 40 години учители да умират, да не трябва наполовина да се пълнят бройки, заради отказали се учители.