20

Анонимен

преди 3 години

Много правилно.

19

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТехни са си камъните и драсканиците по тях,кой ги е направил и в кий век е по/малко важно от това че си ги монтираха през 19 век и са атракция и гордост,дали са истински един Господ знае............Аз вярвам само и единствено на ганюгите! :)))))))))))))))))))))))))))

18

Анонимен

преди 3 години

Техни са си камъните и драсканиците по тях,кой ги е направил и в кий век е по/малко важно от това че си ги монтираха през 19 век и са атракция и гордост,дали са истински един Господ знае

17

Анонимен

преди 3 години

точно пък тия камънаци сами са си ги наредили през 19-ти век и нямат никакъв праисториччески характер. Потърси малко, бе исторически ***.Да търся "мъдростта" на ганюгите е все едно да се къпя с чорапи!

16

11

преди 3 години

До Анонимен 14точно пък тия камънаци сами са си ги наредили през 19-ти век и нямат никакъв праисториччески характер. Потърси малко, бе исторически ***.

15

Щерю

преди 3 години

Евреите и масоните, които от векове владеят Англия, копаят отдолу заради древни тайни и енергийни камъни/кристали. Търсят оръжието на боговете. Садам Хюсеин като оповести, че са открили главата на Нимрод и някакви древни артефакти, излъчващи енергия - и US армията веднага отиде в Ирак и световните лидери-ционисти му ги взеха...

14

Анонимен

преди 3 години

На политиците изобщо не им дреме дали им е шумно на туристите докато разглеждат камъни. Тук има някаква друга друга далавера за милиони, щом като ще харчат толкова много пари въпреки недоволството на арехеолозите.

13

Анонимен

преди 3 години

Добре че англичаните го имат тоя камънак, че и те да ореват света с "история".Не само че имат истинска история но и истинска държава за разлика от българите потомствени лайнарциии и клошарции.:))))))))

12

Тука има, тука нема

преди 3 години

Тези, които го смятат за фейк от миналия век, малко са пропуснали да си напишат домашното. Това си е древен паметник и има гравюри от 19 век и по-рано колко порутен е изглеждал. Затова към средата на миналия век решили да му придадат "по-туристически вид", а и да угодят на нео-паганистите, за да си правят там щуравите ритуали. Груба грешка според мен, но мястото си е тяхно, те си знаят.А за тунела - дето викал бай ви ***, имали бол пари, платили. Само че след Брекзита дали ще са бол парите?

11

Анонимен

преди 3 години

Добре че англичаните го имат тоя камънак, че и те да ореват света с "история".

10

Анонимен

преди 3 години

Колко зор за маркетингов трик от 60-теДаже из интернет има снимки как го пренареждат.

9

Ти да видиш..

преди 3 години

Явно не само у нас се правят глупости.

8

Фейк

преди 3 години

"5000 годишния кръг" - е строен на няколо етапа 20 век. Първо са подредили камъните на хълма в началото на века, 30-те години им са се видели малко и са докарали допълнителни камъни някой на разстояние повече от 100 километра, 50-те години правят допълнителния кръг от по-малки камани и го докарват до днешния му вид.

7

Анонимен

преди 3 години

От Лондон за Екситър може да вземеш М4 и М5. Това вече са магистрали! По-бързо е, въпреки, че малко повече се заобикаля :)

6

Анонимен

преди 3 години

А ние правим само кръпки върху миналогодишни кръпки

5

Влади

преди 3 години

А снимката на какво е?

4

Поздрави от Англия

преди 3 години

А303 не е магистрала!! :) Най-обикнвен път е!

3

Анонимен

преди 3 години

Първо Стоунхендж е възстановка, второ има още доста хенджове в и извън UK, и накрая мястото е изледвано вече щателно, каквото е имало е намерено.

2

Гдю

преди 3 години

Кво изживяване може да е зяпането на 3 скали докарани от шотландия

1

АнонимеН

преди 3 години

ЛИЧНО В ТОЗИ САЙТ ДАДОХТЕ СНИМКИТЕ ОТ ИЗГРАЖДАНЕТО НА СТОУНХЕНДЖ КАК ЛЕЯТ ОСНОВИТЕ И ПОСТАВЯТ СТАРИТЕ НАПЪНИ ВЪРХУ ТЯХКАМЪНИТЕ СА МНОГО СТАРИ НО СА ДОКАРАНИ ОТ СТОТИЦИ КИЛОМЕТРИ НА ТОВА МЯСТО И ПОДРЕДЕНИ КАТО КРЪГ ПРЕЗ МИНАЛИЯ ВЕК!