37

м да

преди 3 години

така ще бъде поради две прости причини - 1. неглижирането на ситуацията от страна на управляващите и мерките на парче за училища, за детските градини пък да не говорим... и 2. заради разни рахайтани родители и непрекъснатия им вой за онлайн обучението, щото не могат да си изтърпят децата, нито пък да ги възпитат. *** народ.

36

Анонимен

преди 3 години

Ден след ден хората си умират, но явно на власт имащите им е по изгодно така. Вече има достатъчно информация за вируса и как се разпространява , явно младите хора до 20 год. са супер разпространители. Вземете 1000 деца от училищата и ги и следвайте, да видим дали поне 30% не са вирусоносители. Стига сте морили народа.

35

do 36

преди 3 години

В статията пише, че тя вече е била в болницата от седмица, преди рязко да се влоши. Прочети я отново.

34

Анонимен

преди 3 години

До БулшитТи не знаеш ли, че децата не боледуват от Ковид-19?! Само го пренасят между родителите си и учителите си.

33

Анонимен

преди 3 години

До 32 Булшит Информирай се защо и не задавай въпроси,които показват колко мозък имаш. Между другото то и псевдонимът ти те издава.

32

Анонимен

преди 3 години

Нищо и няма на статията, на практика почти всички боледуват по този начин - отначало с леки симптопми, после за кратко време развиват двустранна пневмония и влизат по спешност в болница, ако имат късмет.

31

Анонимен

преди 3 години

Най-вероятно е някакъв ген , който определя дали ще се усложниш или не. Затова и южно-азиатците най-много пострадват. Ние сме смесена нация, не се знае кой ще изтегли късата клечка, и все пак говорим за смъртност под 0.3%, шансовете ви да оцелеете са много,много високи. Стига с тази паника.

30

Анонимен

преди 3 години

Много странна статия. Защо е била в болница ако не е била зле, ако е била зле, как се е влошила рязко, чак да решат да я карат към София. Тези в болницата според мен са оплели конците, ама за Ковид няма да има ни проверки , ни разследвания. Колкото по малко коктейли от медикаменти, толкова по добре. Тялото ни е по умно от джипитата. Не се паникирайте. Почивайте си и позитивна нагласа. Ако ви хване, мислете трезво.

29

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименобърни се към Шкембе!Зер той е майстор на купените пашапорти и дипломи..

28

Анонимен

преди 3 години

Богатите не се возят на автобус. И ползват истински предпазни маски, не трикотажно парченце с ластик. И не са дребни тарикати, да си я дърпат под нослето като лязат в магазина. Затова няма умрели.

27

Анонимен

преди 3 години

Министърът на образованието казал: Е, акакво да наравим. Няма да измрат всичките учители, я.

26

До 23

преди 3 години

Може и да се заразиш с едно малко вирусче, но то няма да те събори.Опасно е когато се нагълташ с голямо количество, което се намира в затворените пространства.

25

Анонимен

преди 3 години

Бойко колко сирачета ще оставиш ? Ти ще плащаш сметката ,за всяка майка ,учителка ,доктор,баща ,дядо и баба...Народа ще те потърси скоро за сметката ..!Бог да прости колежката

24

Анонимен

преди 3 години

Незабавна оставка на Вълчев и цялата пасмина около него

23

Анонимен

преди 3 години

Е тя заразата пълзи и няма как да се спре,може да се отложи само.Това обаче вече го пробвахме и като се отвори пак тръгва.Единствено ваксина и то хубава да работи на 100%.Който ще умре от този вирус,колкото и да си стои вкъщи,колкото и да се пази все някога ще се зарази.Толкова е малък,че миг невнимание и ще се зарази.Дали сега,дали след дни или месец все едно.

22

Анонимен

преди 3 години

До Браво, МОНчовциНа децата в първи клас трябва да им се покаже как се изписват буквите. Това няма как да стане онлайн! Затова!Няма кой и да ги гледа, докато са си вкъщи при работещи родители, все още са малкиВсе пак трябва някакво решение!Съболезнования на близките!

21

От какъв зор,

преди 3 години

Да затваряме държавата!ББ Всякакъв коментар на думите на прости и дебелокожи политици ,вживели се в ролята на Господ /имайки предвид ,че често отиват на черква и това ,че ги награждават Антихристи / е излишен!

20

Анонимен

преди 3 години

Обичали са я, целували са я, затова се е заразила. Спрете любовта.

19

Мон-стъри

преди 3 години

Вие хора ли сте?

18

Анонимен

преди 3 години

Децата ще ги наречем "Сираците на Мангъров".