39

Анонимен

преди 3 години

Стига с това дистанционно!Пуснете децата във ваканция за две седмици и после изчистете излишния материал. ДО е само за да угодите на учителите. Научиха се пролетта да лежат вкъщи и дори заплати получаваха за това. ДО повтарят от сутрин до вечер. Да ги пускат даскалите в неплатен отпуск и край. ДО е вредно за децата! Проблем и за родителите.

38

Реалист

преди 3 години

Реалността е, че децата и по-младите най-много се заразяват, но най-често без симптоми и през това време заразяват околните. Това лекарите го казват отдавна, ама кой да слуша.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35 Ако е вярно написаното , няма как да одобрявам и поведението на подобни баби и дядовци Естествено , че бременните ще излизат , и децата също Това ни е кусур в нашите географски ширини , или си опира до хората . Не знам Нашите баби като са пред блока пък се радват на децата и майките им Не съм ги чувал да мърморят нещо заради децата Освен лятно време , когато вдигат махалата на главата си:))), а те искат да си почиват кво да се прави - различни възрасти :)))

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Да , както казвам - онлайн обучението е неудачно , ама няма друг вариант . И това е вярно - ходенето и връщането от училище е някакво разнообразие на фона на дългите часове учене . Дано поне сте в такова училище , където да слагат езиковото обучение на първо място . Че учителите по другите предмети искат и при тях да са всички перфектни и накрая наистина побъркват децата . Искам да ми пишат 3-ка , те не искат , учи та учи .

35

Анонимен

преди 3 години

В настоящата ситуация само дистанционното решава проблема. Колко още хора трябва да умрат?

34

Анонимен

преди 3 години

Аз съм от София, кв. Надежда. Елате да видите бабетките пред клуба на БСП какво правят, какви седенки заформят, как са се начервили, че и цигари запалили. Елате да ги чуете как кълнат децата, че били бацили и как проклинат бременните женички, че са изкарали дечицата на детската площадка.Можете ли да се сетите дали харесвам БСП?

33

Анонимен

преди 3 години

Аз съм от София, кв. Надежда. Елате да видите бабетките пред клуба на БСП какво правят, какви седенки заформят, как са се начервили, че и цигари запалили. Елате да ги чуете как кълнат децата, че били бацили и как проклинат бременните женички, че са изкарали дечицата на детската площадка.Можете ли да се сетите дали харесвам БСП?

32

Анонимен

преди 3 години

До 30Не са реално в карантина, защото контролните органи никакви ги няма. В Калифорния например полицаите контролират учениците да не са на улицата и има глоби.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25 В рамките на шегата - тийнейджърите са издръжливи , по - вероятно е майките да луднат първи . Татковците са по-големи непукисти , при тях опасността е най-малка от изкукуригване :)))

30

Анонимен

преди 3 години

Точно така, в езикова гимназия си скъсват дирника от учене, но не е тежко защото в час си с приятели. Не ти тежи, че не излизаш, защото отиваш на училище със съучениците, а после се прибираш с тях и така по-лесно търпиш натоварването. А сега само учиш, не излизаш от вкъщи, не се виждаш реално с никого. Събота и неделя е гърч, защото всичкия народ е на вън, а и даскалите дават тройни домашни за уикенда. Ще изтрещят най-умните деца, тия дето не учат те пак няма да учат, даже сега им е гот.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27 реално не виждам , младите да са под карантина Ей сега навън са излезли деца , карат колелета - колкото и странно да звучи , защото се стъмнява , ама като им е кеф да си правят разни каскади и не им е студено В нашия квартал не съм видял децата да са се затворили , събират се , играят

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27 реално възрастните хора есенно-зимните месеци са общо взето в самоизолация , особено ноември - март . Нали ги гледам съседите -до магазина , като беше по-топло - малко на пейката . Ама вече -студено , не се задържат там . Колко повече да бъдат изолирани ? А какво правим с хората с хронични заболявания - те са от детска възраст - до 70-80 годишни ?Че то има много работещи с по няколко заболявания и тях ли да ги затварят?

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25 Който е бил в Езикова гимназия , ама истинска и е искал да научи езика зне за какво иде реч . Над 40 часа на седмица език в подготвителен клас , следобедни занятия . Излизаш сутрин , прибираш се в 4 следобед . Имаш да учиш граматика , думи .Ама имаш математика , български . от вкъщи на училище и обратно . Чак събота и неделя излизания навън

26

Анонимен

преди 3 години

Ами като няма стаден имунитет защо не са затворени онези, които ще умрат ако се заразят. Затворете хората над 65 г, защото те умират в пъти повече. Защо старите са навън, а младите са под реална карантина. Нали разбирате, че бабата като седне на площадката където болното дете си е мазало ***, бабата ще се разболее и ще влезе в болница, може и да умре. Децата обаче ако го лепнат най-много да се продрискат. Затворете онези за които този вирус е смъртоносен и ще намалите натиска върху болниците

25

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да си говорим , онлайн обучението не е удачна алтернатива на присъственото . Ама друг вариант няма . Да не говорим за децата , където нямат компютър През телефон си е жива мъка Ама и с други глупости - тоя щял да замества 2 седмици , после друг щял да цъфне. 10 дни в карантина , 3 седмици присъствено ,после месец вкъщи - и това не става

24

Анонимен

преди 3 години

Абе хора знаете ли какво е да си 9 кл да учиш 5 предмета на английски, а именно биология, химия, география, история и физика, а по закон езиковите гимназии първи срок учат материала за 8 кл, а 2ри срок за 9 кл и всичко само на английски. Да сте втора смяна, която започва от 13.30 и свършва 19.30! Кажете ми това дете кога да учи, кога да излезе да види слънце и как освен компютъра да се види с приятели да поговори за нещо извън училище! Ще докарате титейджърите или до лудница.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16 Затова се прави , както в Китай Ама при европейците ням как да стане Гейовете няма да могат по нощните клубове да се срещат - ужас Младите няма да могат да обикалят по дискотеки , барове да се дрогират и пият - ужас Не искат да носят маски , шалове - ужас отнемат ни свободата Това -ужас , онова - ужас - и европейците ще се влачим години наред , ако не изчезне сам А в Азия след строгите мерки и повече дисциплина ще си щракат с ръчички

22

К

преди 3 години

Не лъжете,че родителите искат присъствено,кой нормален родител в тази пандемия ще иска детето да е в училище,където най много се разпространяват вируси.Затворете за известно време училища,молове,заведения,за да помогнем на здравната система.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16 "Затворете старците и пуснете младите да го изкарат за да станат щит и да не се разпространява"------Е колко пъти да се повтаря , че тази схема не работи .Стаден имунитет , групов имунитет - пълни глупости . Чети в Швеция , колко от хората са го изкарали вируса , пренебрежително малко души за 10 месеца . Колко е допустимия брой хора , който да умре , ако зависеше от теб ?Какво означава - млади , стари . Умират и 30-40 годишни Съгласна ли си твои близки да починат ?

20

Истината

преди 3 години

Който има амбиция и му се учи , ще учи независимо дали е в училище или онлайн.Който го мързи , ще спи и у дома пред компютъра и в училище на чина.Същото се отнася и за родителите -има такива които отговорно учат с децата си за сметка на свободното си време ,има и такива ,които са шапка на тояга и все нещо им е криво, без значение формата на учене.