232

популист

преди 3 години

на тея хора само работното облекло е над 2 бона на месец.

231

Ушко

преди 3 години

а в чекмеджетата?

230

храни пРезидент...

преди 3 години

Нека да взема, ама да върши работа за парите които му дават, а не да срами България по света.

229

Анонимен

преди 3 години

Единственото дарение на Радев е, за тъмночервените пенсионери във видинско.

228

Анонимен

преди 3 години

15 бона за предоставяне на Русия, секретна информация на българската държава.

227

Анонимен

преди 3 години

До 243Заедно със кредити и заеми от всички приятели от Герб. Даже и от 2003, пак не може ги събра. В това шкафре имале поне милионн и нещо в КЕШ, отделно златото.

226

Анонимен

преди 3 години

А средностатистическия българин извън София се радва на всичко над 1000 лева. И не, 1350 лева е средната, като сметнеш разник топ специалисти с петцифреби заплати.

225

Ангел

преди 3 години

Нека им е зле и куп други привилегии..

224

R2D2

преди 3 години

Българските работодатели дават супер мизерни пари. Пенсиите и заплатите са горе-долу еднакви което за една нормална държава е абсурд. Но България не е нормална държава.

223

Михаил Константинов

преди 3 години

Знаех си аз че БиБи не е крал. Сметнсх ги.В чекмеджетата бяха всичките му спестявания от 2003г. Просто бяха обърнати в евро и злато. Напълно доказуема сума. И ги държи в спалнята щото няма доверие на банки от КТБ насам

222

Анонимен

преди 3 години

За Бойко не съм съгласен. За шофьор на свободна практика 7000 е прекалено много. Международните шофьори на камиони не взимат толкова. Не е честно

221

Спаска

преди 3 години

Аз си спомням времената когато президента Първанов вземаше 1200 лв. Сега всичко си е по старому но само заплатите на държавните търтеи се вдигат. Ето затова българската икономика ще рухне както при бай Тошо. Социалистите като Борисов не знаят как работи икономиката. Той сега се чуди "Как да излъжа българите от Германия да се върнат? Ще им обещая по едно печено агне за всеки!"

220

Пеци

преди 3 години

На Народното събрание да напишат "В това царство не търсете логика и справедливост". Направиха България моргата и бунището на Европа.

219

Трифонов

преди 3 години

Реално Бойко трябва да взема 5000 защото все пак работи нещо. Радев трябва да взема 2000 защото не работи нищо. Скоро системата ще рухне поради некадърността на управляващите. Те си мислят че българите са прости и са роби. Ха ха ха.

218

адвокат Тенев

преди 3 години

Не съм фен нито на Б Борисов нито на Р Радев. И що се отнася до президента, не го обвинявайте в бездействие. Неговите функции са представителни и ръцете му са вързани от конституцията, т.е. той не е и не може да бъде виновен за положението в БГ Спомнете си Плевнелиев и другите президенти какви ги дрънкаха и какви ги надробиха!?....

217

Десет хиляди

преди 3 години

за шофьор на джипка изобщо не е зле. На този фон 15 хиляди за пилот на изтребител е твърде малко.

216

Анонимен

преди 3 години

Средно 300 души умират дневно в Бг. Докато тази бройка не се увеличи значително за продължителен период, нищо извънредно не се случва.

215

Анонимен

преди 3 години

15 бона за нищоправене!

214

до 234

преди 3 години

До Словянин Дано руснаците инвестират това богатство да си направят тоалетни за да не ходят по нужда на полето

213

бг

преди 3 години

Горките бедняци ! Дано Решетников да дава бонуси на Радев , а Борисов да си е зяпазил бели пари от мутренските години.