47

Анонимен

преди 3 години

Много са интересни градовете по начина на подбиране не знам защо са сложили Токио и Ню Делхи, понеже те не са европейски но все тая.

46

Анонимен

преди 3 години

Също и като по Великден, ще забранят посещението на църкви, на най-светлите Християнски празници! Ако сега не проумеете, че светът, също и блудницата Европа, се управлява от Тайни Общества с истински сатанински корени, свързани по фамилна кръвна линия, никога няма да го проумеете!

45

българин

преди 3 години

Че аз кога съм пътувал по Коледа?Едно време с жена ми като бяхме гаджета и ходих на гости за Нова Година и това беше.Коледа ми е най-малкият проблем. Въпросът е да мога да пътувам изобщо, предимно лятото.

44

.

преди 3 години

Мислех, че това безумие "вечерен час" е само при нас, а то било и на запад!!! Това многократно затвърждава версията е, че всичко това е един сценарий за контрол да свикват масите да се подчиняват!

43

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Явно е време лидерите в Европа да бъдат сменени с такива, които по-малко апелират за глупости и вършат повече работа. Фалшивата им грижа за здравето ни не ме грее. Икономиката да е здрава! Всичко друго се оправя.Вирусът така или иначе всички ще го изкараме. Кой по-леко, кой по-тежко, но никой не ще мине метър."За бога, братя, не планувайте!" обаче не щем.Тоя мач го играхме и свърши зле - с много контузии за всички и червен картон за ръководството.

42

АЗ

преди 3 години

Моят призив е НЕ ПОПАДАЙТЕ В БОЛНИЦА !!! ИМАТ ТЕСНИ ВРЪЗКИ С ПОГРЕБАЛНИТЕ БЮРА !!!

41

Путекаояма

преди 3 години

1984 !!! Започва чипирането ! Гей Билтс ни подкара !

40

Анонимен

преди 3 години

Нова година се отменя. 2020 ще продължи и извънреднота обстановка става постоянна

39

909

преди 3 години

А да планираме да ви набиеме канчетата, *** безполезни?

38

Анонимен

преди 3 години

Тия нещо не са разбрали! В България ще има зимен сезон. Да идват тука. Ние сме рай на стабилността и няма зараза! В Банско ги очакват. Ето това е разликата в начина на управление: там на запад им казват нещата в очите, а в България ни мислят за мало*мни. Николова вчера каза, че ще има сезон. Тия по 100 човека на ден до две седмици ще станат 200 поссле 400 на ден. Ама ние ще имаме сезон! Аман от глупости.

37

До 62

преди 3 години

О, горкото, ще вземе да пририта от самота... Положението е такова, че щом се налага, една Коледа няма да се държи за полата на мама. Дано лигльото не изпадне в тежка депресия и да си пререже вените, 'щото мама ще го успокоява по само телефона. :)

36

Анонимен

преди 3 години

Има 2 варианта, или свикваме, или бий шефа по глъеатъ, бий, бий!+ За боя- стоене вкъщи?

35

гадно е

преди 3 години

И какво- децата ни в чужбина, цяла година не сме се виждали и накрая дори за Коледа да не можеш да си прегърнеш детето. СамО там, когато е най- хубавият семеен празник!

34

Анонимен

преди 3 години

съжалявам за другите но аз съм от Пловдив и често отскачам до Париж без никкакви проблеми само че до КИЧУК ПАРИЖ.

33

Анонимен

преди 3 години

Еее бях планирал да ходя до село да заколя прасето

32

Анонимен

преди 3 години

А който не иска, ше има и сопа.

31

Анонимен

преди 3 години

Кофти е, но ще свикнете да си возите по-малко задниците насам-натам.Ако не ви харесва, яжте ми ***.

30

Анонимен

преди 3 години

Сигурно защото беше петък 13 затова и 13млн ваксини купува властта ми щаба и те не разбрали и питат защо така нали сме около 3-4млн *** тях кой ги пита който плаща той поръчва музиката.

29

Колкото

преди 3 години

По-къс мозък има някой, толкова по-далеч ще пътува ! Всеки има право сам да си счупи дебелата глава !

28

До. 47

преди 3 години

Яж си го сам !!! Да ти е сладко !!!