18

..

преди 3 години

До .Минчо Празников, си беше топ синоптик. Винаги познаваше времето. Никога не правеше прогнози за по далеч от седмица. Тоя с месеци напред говори....

17

Колев

преди 3 години

Тоя да мълчи, защото винаги не познава

16

Анонимен

преди 3 години

Като гледам тия от Столипиново как купуват дрехи за горене... тежка зима ни чака! Още от сега обикалят Втората употреба и се пазарят, че "купували на едро".

15

.

преди 3 години

Навремето нямаше американски, европейски и африкаснски модели, но пък предвиждаха времето много по-точно!

14

хаха

преди 3 години

синоптика вика "Сечете дърва, зимата ще е тежка." Секат хората, половината гора. Идва тоя и казва "Малко са, още трябва. Вие сечете а аз ще ида при индианците да питам каква ще е зимата." Отива при вожда и го пита а вожда отговаря "Много тежка и продължителна зима ни чака, ама много тежка." Нашия пита: "и как разбрахте?" вожда отговаря:"Погледни отсреща, белите колко дърва изсякоха. Почти цялата гора."И тия са така, едните гледат другите, другите гледат първите и се надлъгват само.

13

...

преди 3 години

Веднъж казва че в началото на декември ще вали сняг, после вика че това може да се предвиди 3-4 дни преди събитието. Иначе гадае. Да питам - гадае ли за началото на декември или сме 28-30 ноември???

12

ууу

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоИма, има къде .... питай Цачо от третия етаж. Терасите и сушилните просторни. И дървата там ги цепи с брадвата, или пък пуска банцига си. Комфортно си живеем в бл.23 на "Чайка" Варна.

11

Чeбурашка

преди 3 години

Борисов направи доста, ето и зимата е по-топла дори. Благодарим ти ген. Борисов. Напред и нагоре!

10

инж. Куpов

преди 3 години

Моята вила в Драгалевци е пасивна и се топля само от пръднята си. Затова внимавам какво ям защото става жега. Глобалното затопляне е мит, а ковида е направен в подземна лаборатория. Лека нощ!

9

Анонимен

преди 3 години

идеални ковид температури.ще преизпълним плана по заразата.

8

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Въпрос на...предпочитание и възможности е,всеки да се топли както си иска.Всеки начин си има плюсове и...минуси.На дърва топленето е...сигурно по всяко време,но има и доста...хамалогия,а и не е за апартаменти,защото няма къде да ги...складираш.

7

дам

преди 3 години

Колкото и да е топла , все е студено Докато не стане като Флорида , все ще е студено

6

Слънчака

преди 3 години

Само дииваци се топлят на огън. Живеем в 21 век. Има модерни технологии.

5

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Дървата ги вземам на тон,не на кубик.За един тон давам 140 лева.Хубаво е да се горят дърва,взети предната година,или поне до началото на лятото за да изсъхнат добре.

4

Анонимен

преди 3 години

До 4Какво общо има това със статията...

3

Анонимен

преди 3 години

Гоше, ти си баровец, аз взех 4 кубика, ама ме цака тоя, който ми ги докарва с 1 кубик, на 75 лв. кубик, а ти на колко ги взе?

2

Анонимен

преди 3 години

Прогнозите на ТоплоФъкация София са различни.

1

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Дървата за камината вече сме ги приготвили.Друго си е да ти...пращят като горят,не е като...климатик.Топло,топло,ама декември като задуха...северняка.ще го докара до нулата.