114

адв.Павел Пенев

преди 3 години

Много зелени хора са създали този зелен коридор.Може би точно за това,за да има поредната възможност за налагане на глоби.Бюджета трябва да се пълни от данъци,такси и глоби.Аман от зелени творениязелени партии,зелена енергия,зелени коридори,зелени политици,зелени медици и съсипани хора.

113

ЩОТО

преди 3 години

ИМ ДАДЕ ПО 50 ЛВ! АКО НЕ ИМ БЕШЕ ДАЛ, НЯМАШЕ ДА СЕ ТЪЛПЯТ В МАГАЗИНИТЕ ))):

112

Анонимен

преди 3 години

ТЕ ОВЦЕТЕ СА ТРЕНИРАНИ 45 Г. ОТ РУСИЯ, ТА НЯМА ПРОБЛЕМ!ВМЕСТО ДА ИЗЛЯЗАТ НА ПЛОЩАДА...ЗА ТВА ЩЕ ИМА ТОЯ ТЕРОР!НА МЕН МИ ПИСНА- ВСЕКИ ДЕН НОВИ ЗАПОВЕДИ! ТО НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ ОТ ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ!

111

25704

преди 3 години

Къде се изпокриха героите от НПО? Къде са сърцатите доброволци, които пазаруват на възрастните хора и им помагат да се справят с положението? Защо магазините продължават да си правят оглушки и не изпълняват онлайн поръчки не само за възрастни? Това е най-безопасният начин за персонала на магазините.

110

Анонимен

преди 3 години

Споко, като отнесете по някоя тлъста глоба и като умирише някой ваш близък бъзака от Ковид-19 ще ви светне лампичката, че мерките бяха за ваше добро, но българчето не разбира от добро, гледа винаги първо да плювне, дори и по тоя, който му подава ръка и го съветва за негово добро.

109

Анонимен

преди 3 години

Спрете безумията, го ве да!Коридори, маски ,дистанции... май на та ви.

108

Ясно

преди 3 години

Много умни управляващи, една майка ги е родила и един татко! От 6 ч. До 23 часа, вируса е заключен някъде, най-вероятно в Министерски съвет! Тиквата затова не ходи там, да има място за вируса! След това, като хората отидат да спят, той може да се разхожда като сумбамбул! Пенсионерите, пък нека сутринта да направят пъртината като завали снега, или пък да се попързалят, белким изпопадаме по пътя, че да не се пречкаме нито на младите, нито на управляващите!

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 107Я кажи от тебе и оня пучи гейски масал, дето ми трие коментарите, кой от двама ви е мъжа и кой жената?

106

Анонимен

преди 3 години

Не може всички полицаи ли са толкова тъ пи.Срещал съм много по интелигентни редови служители. С конкурс по *** отия ли назначават "ръководните кадри",ами сложете един обикновен интелигентен полицай,поне да не се излага.

105

Анонимен

преди 3 години

Няма за какво да ги глобявате, те не могат да влезат в магазина да си купят хляб след 10ч.

104

Друг пенсионер

преди 3 години

Министъра на вътрешните работи и той ли ще се бори с ковида? Тези мутри наистина са изперкали барабар с баце си! Всички знаем, че нашата хазна се пълни главно от глоби и такси и от откраднати бизнеси, ама сега съвсем се оляха! Ами да вземат и последния залък на пенсионерите, НАГЛЕЦИ!!!

103

Анонимен

преди 3 години

Мутренска проcтотия...

102

Анонимен

преди 3 години

Бугарчето изпълнява и зпазва правилата само като му бръкнат в джоба, от добрина и уважение не разбира.Затова и глобите са такива.

101

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 103Това е идеята - като не искаш да те глобяват - спазвай правилата. Хората, които оспорват размера на една сакнция ОЧЕВИДНО планират да бъдат нарушители.

100

Тарас Булба

преди 3 години

До Да гиЗащо не си напишеш името, за да могат майкa ти и баща ти да се гордеят с теб!

99

Едно към едно

преди 3 години

Министър К.Ананиев през пролетта издаде подобна заповед, но явно е по-добър администратор от професора. Тогава той създаде "зелен коридор" от 08.00 до 10.00 часа САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ, а през останалото време нямаше ограничения.Който възрастен е смел-моля. Който не е смогнал сутринта-моля. А сега тази наредба е геноцид. Очаквам изнервени граждани да започнат саморазправа с възрастните хора. За професора мога да направя едно обобщение-учен, па ***.

98

Анонимен

преди 3 години

Милиционери еничари никъде няма глоби по 5000лв в Европа,тази глупост кой умник е измисли.КАК СЕ ОПРЕДЕЛЯ една глоба с минималната пенсия или заплата,една глоба в ЕС е 120евро на минимална заплата 1400 евро.В България минималната заплата е300 евро колко ще бъде една глоба за неспазване,прочетете едно законодателство явно не можете ГЕРБ изчерпани от всякъде.

97

Да те

преди 3 години

До Да гиВие,драги,родители нямате ли!?От къде тая злоба към възрастните хора,които едва живеят с тия пенсии!Ти не издържоаш само пенсионерти ,като работиш!Ти издържаш целият административен държавен апарат,който по принцип не внася осигжуровки-държава им ги внася-а,дали!?но при пенсиониране се взимат едни 10-20 заплати,пак от твоите пари.Но ти-няма да ги вземеш!Не ти е проблема,възрастните хора-друг е-помисли и внимавай какви ги говориш-привилегия е да остарееш,която не всеки получава!Запомни!

96

ДА

преди 3 години

Няма да ме глобиш и мен!Ще пазарувам,когато ми е удобно,защото РАБОТЯ!!Не можеш да ми искаш лична карта!Аз завинаги ще бъда вече на 62 години-айде да видим!

95

Георги

преди 3 години

Честно да ви кажа - тоя вирус е хубаво нещо. Затворете се всички по домовете си и *** като кучета - без погребения, без лекар, без близки до вас. До сега казвах - направиха ни на маймуни. Вече виждам, че повечето са си били маймуни. Чета коментари на хора които искат да глобяват възрастните - вие нямате ли родители, баби, дядовци ? Да стоят като затворници в домовете си ли - ами то това ги убива. То и вас убива, за това се измират на по 40-50 години... това заслужавате !