12

Анонимен

преди 3 години

*** станаха ортак с вируса!

11

Работа

преди 3 години

Меркел,чули твоето протеже....работата ще ни направи свободни....

10

Анонимен

преди 3 години

На мен не ми пука аз съм момче от народа му га със или без но на такива като тоя кадир им пука и бъдете сигорни заради тия цялата държава тегли не толкова от короновируса а от тем подобни

9

Анонимен

преди 3 години

Нощес ми изигра съдбата един яд.Пожелавам му петторно да му се върне.Заради тоя където съм съм подложен на какво ли не дано доживея деня тои да живее същото амин..На подобен яд и унижение никога не съм но Господ гледа може да си замина но аз съм си аз аз работя тои спи това е добрите хора теглят

8

Anonimen

преди 3 години

Ako imashe kontrol za spazvane na merkite polojenieto naistina shteshe da razlichno.Tova che ima kontrol e absolutna luja.Vsichki proveriavashti si zatvariat ochite kato im butnesh niakoi lev pod masata,zatova ima malko globeni.Uvajaemi proveriavashti,vurshete si rabotata .Ne simuliraite,zashtoto tova che dnes ste izkarali po edna minimalna zaplata na kalpak utre tova shte izigrae losha shega na vas ili na niakoi vash poznat.

7

Анонимен

преди 3 години

Относно мерките, от утре 13ти в Словения спират за 2 седмици всичко що среща 2ма души и не са роднини вкл. градския транспорт. Интересен ще е резултата след 7-14 дни.

6

Анонимен

преди 3 години

Битувало мнението, че някой друг трябва да ни разпореди какво да правим.-----Ами това е следствие от любимите ви на всички патриоти наборни казарми, които искате да връщате. Произведеният роб, индоктриниран в безпрекословно подчинение, няма собствено мислене, на него непрекъснато трябва да му казват какво да прави.

5

Анонимен

преди 3 години

Умирали от епидемията вече близки и роднини а не някакви статистически бройки.-----Михов, любимият ти министър на здравеопазването, който толкова ти харесва, отново забрани плановите операции и ограничи почти всички други лечения. Освен Ковида друго здравеопазване на практика няма. А от това колко наши роднини ще страдат и умират?

4

Анонимен

преди 3 години

Много близко до акъла е ,че щом мерките са леки...хората ги тълкуват, така, че няма и опасност. Затова не ги и спазват. Самите мерки са фалшиви и никакви. Няма и никакъв контрол.

3

Анонимен

преди 3 години

Епидемията се политизирала-----Михов, епидемията, особено с налудничавите мерки от пролетта, е политическо мероприятие. А едно политическо мероприятие може само да се политизира.

2

Анонимен

преди 3 години

Личните лекари били под голям стрес...------Личните лекари абдикираха от задължения и се покриха като гърмени зайци от страх, като оставиха цялата здравна система на практика без доболнична помощ. Заслужават само презрение и нищо друго.

1

Анонимен

преди 3 години

Какви ,, войници,, в бели престилки?Тоя готви мобилизация и май няма да иска да плаща заплати??Айде без войници.,,Войниците,, с бели престилки на тия депутати са на възраст за ,,зелен коридор,, той ще ги мобилизира.Гледайте си там Мангоров.На него не му пука за демографска криза. И да измрем като мухи, няма да се трогне