5

Анонимен

преди 3 години

Лъчо Мозъка... Нормално е да лъже. А иначе Т.иквоний пак е раздал стотинките на троловете.

4

Др.

преди 3 години

Ехоооо,как може някой,или някои да се усъмят в думите, или казано, написано от др. РадеФ и от неговите хора? Аве вие не знаете ли,не разбрахте ли,че наште ,, т.е. Те винаги са прави и Ще бъдат прави. Точка. Антуража целия от президентство барабар с др радеФ не фаща никви вируси и бактерии. пример: др. РадеФ винаги е с отрицателни всякакви неща, включително и България. Но положителни, , аве ние и другарката нинова и оня с име на неква пушка си знаем

3

Калеко Алеко

преди 3 години

Брех ма_а му ... радевчетата станали много докачливи, техният кремълски парашутист може да хвърля в общественото пространство думи, като Мафия, мутри и престъпници и то от трибуната на президентската институция, превръщайки се едновременно в Следствие, Съд и Прокуратура ... а неговите съветници и секретарчета освен да крият секретни държавни документи в касите си и да извършват саботажи в Метрото, са тръгнали да търсят и обществена справедливост, като е казал народа "Пази боже сляпо да прогледа"

2

Анонимен

преди 3 години

Един лъжец от компрометирана институция обвинява друг лъжец от компрометирана институция в лъжа. Щеше да е смешно ако не беше на наш гръб!

1

Анонимен

преди 3 години

СМС срещу Мозък! Ринг свободен!