50

Анонимен

преди 3 години

"Източник: Tialoto.bg"

49

Нека

преди 3 години

До Анонимен1. Ало - ще казваш на жена си, ако въобще имаш такава, отдавна ти е била шута по-вероятно2. Паралелът е в съвсем друг контекст, това, че ти не можеш да го схванеш си е твой проблем3.Инфото, което си копи-пейстнал от нета е неадекватно 4. Излез навън и подишай чист въздух, имаш нужда, цял ден и цяла нощ бълваш посредствени коментари по форумите, тук под всяка тема има поне 10 -15 твои, а понякога са само твоите, пишеш и си отговаряш и под материала има само твои коментари -смях !

48

Анонимен

преди 3 години

До Нека . Ало , Тръмп не е монтьорчето с фантазии за имоти за да правиш такива сравнения. Ти знаеш ли какво е милиард и че няма все още официално българин милиардер. Единствените българи , които могат да се мерят с него по богатство са братята Евлоги и Христо Георгиеви , които са съжаление , въпреки че са живели на Балканския полуостров с най - хубавите жени , не са оставили наследници, за разлика от Тръмп. А Мелания е най - красивата бяла първа дама в историята на Сащ до сега.

47

Анонимен

преди 3 години

Да, вярвам и на афрото , те най - ги разбират нещата , 70 % са самотни майки , децата рядко имат общ баща, много им вярвам. БЛМ !!!!!!!!!!!!!!

46

Анонимен

преди 3 години

До Нека2Ми тая защо се е омъжила за него?

45

Анонимен

преди 3 години

Мамбото свърши, аре кой от където е!

44

Нека2

преди 3 години

В такива случаи разводът е най-доброто решение- ще прибере половината от придобитото и ще си живее живота, а монтьорчето ще се прави на сваляч още известно време докато всички му бият шута - от фризьорката с джуките, която прилича на мъж до другата дребничката с богатия тати, за нея монтьора си правеше сметките да й харчи зестрата, а да си бръмчи с други, ама сметките ще му излязат без кръчмаря , след като му бият шута отвсякъде, да не говорим че е кръгла нула в леглото също.

43

Нека

преди 3 години

Да се развежда жената, пак много го изтърпя, то причината беше ясна -да няма скандали в президентството.Една позната и тя обмисля дали да се разведе след 20-сет години - когато се ожениха, той нямаше два лева, монтьор с хигиенни навици като от кочинкаааа. Сега понаправи някоя стотинка и се взе за велик, то велик, колко да е велик- купи гарсониерка в софето и схлупена къщурка в едно гръцко селце, иначе самочувствието и претенциите му са сякаш има мезонет в Лондон и вила на френската Ривиера

42

Анонимен

преди 3 години

Никога медиите не са били така обединени срещу някой. Каквото и да стане от тук нататък, всички знаем.От 15 дни гледам само CNN. Не мога да повярвам колко са изпаднали американците. Изключително злобна "нация"Не мога да повярвам как плюят и храчат в ефир президента си, как горят знамената си и събарят паметниците си. Няма такова шоу. Тази "държава" умря. Не вярвам, че някой вече ги взима насериозно, освен слугите им Меркел и Макрон.

41

Анонимен

преди 3 години

В по-голямата си част коментарите за Тръмп в посока надолу говорят за вроден *** и пълна духовна тъпота.

40

Анонимен

преди 3 години

Омароса не е за вярване - тя беше два пъти в Стажанта, шоуто на Тръмп. До изборите 2016 беше демократка и след това се обърна и стана републиканка.Умори един актъор. Да не продължавам да изброявам постиженията и.Но ако поне и малко вярно има в това което казва то загубата на изборите и един развод от Мелания тотално ще унищожи оранжевият клоун.

39

Анонимен

преди 3 години

дорде нечуем гласовете от джипа и асенсьоро никакво кекле -мекле бъля бъля и муци гуци.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Бивша служителка ....Гродето кисело ,а ?

37

Анонимен

преди 3 години

Каква прoста *** трябва да си, за да останеш с мъж, който е доказано че е бил с пoрнo звезда. Ама те краставите магарета се надушват. Доньо тъпoто и той не е гений. Карай да върви. Пий една белина и венозно дезинфектант и си ток.

36

Анонимен

преди 3 години

Кубрата златотърсач нищо чудно да избяга с някои милион в джоба от протифния дърд грознк

35

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикЩе ли ти се,дърта пияницо?Пий си си спирта и остави по умните да бистрят политиката!

34

пияница мистик

преди 3 години

Мелания как му буташе ръката на Дедото, ясно беше, че ще го зарязва. Ще гушне няколко милиона, нека и е зле

33

Анонимен

преди 3 години

Точно пък домашната помощница ще знае.. че и книга издала ... пффффф Много стабилна двойка са даже и демократите кръв дрискат, само се чудят каква интрига да измислят!

32

Анонимен

преди 3 години

Мелания. Лека жена. Тръмп. Политика. Пари. Поквара.

31

39

преди 3 години

психопатоФза д-р Гълъбова си.